"
- Napišite seznam svojih čustev, ki vam povzročajo največ težav.
Lahko so to jeza, ljubosumje, zmeda, osamljenost, frustracija, bojazni, nepotrpežljivost, sovraštvo, strah, dvom negotovost...
S tem, ko jih boste določili in se o njih z nekom pogovorili, se boste od njih odvezali. Zgubila bodo svojo moč."
jeza - še vedno imam sposobnost bit ful jezna - ob obtoževanju drugih za moje težave. res bi morala skoraj priporočat folku, naj nima stikov z mano, ker ko se bom enkrat začela kej slabo počutit, bom dobivala celo zlo modre informacije o tem, kako ste mi nekej narobe dopovedoval in to in si bom vzela kar čimveč misli za to, da vam v glavi to lepo napnem, naštejem, obrazložim, seveda milo rečeno in čimvečji delež krivde sprojiciram na reveže

Se opravičujem

ljubosumje - itak - sej sm škorpijonka: v bistvu sm zadnje
čase začela ugotavljat, da m mineva ljubosumje. potem sm pa ugotovila, da celo moje poglavje o "svobodnem seksu" in ločitvi od moža izvira iz ljubosumja.

sej bo res že čas, da vam kej več napišem tja..
zmeda

haloo "ne ne jest pa že ne" usklajevanje uma in srca.. pišuka... kaj od tega je kaj?.. pišuka II a je to iz mene, al je priletel od nekoga druzga? ...pišuka III...

hehe undecided big time!
osamljenost

(hehehehe) kaj pa vem.. zadnje čase jo ful zanimivo doživaljam kot potrebo po enih takih besedah, ki bi ble čist zanimive in bi me tko potegnile notr in bi me peljale kar skoz vse.. včeraj sm se tko zasurfala, da bi že končno odkrila tisto pravo stran... čeprav mam že dost zasejvanih in to sam se ne lotim - spet negtovost, dvom, strah, da ne govorim o nepotrpežljivosti, pa bojazni vse v kamuflaži.. prejšnji dan sm hotla, kar koga, ki bi se počutu tolk izzvanga, da bi mi napel kake ful krute vzvezi z mano, da me ornk užalil in prizadel pa da bi mi dal razlog, da se ful slabo počutim.. pol mi je nekako ratal, da se tud brez tega, kar sama s sabo, joku prepustim, in je pomagal.. uau!
no, eno, ki zlo izstopa je tud to, zadnjič sm prebrala eno zlo zanimivo zadevo v zvezi z odločitvami, izbiro.. mi je ful všeč - če se znajdeš pred odločitvijo, pred katero si že večkrat bil in ti je blo vedno znova težko odločit se, boš najlaže naredu korak naprej, odkrival svojo avtentičnost, če z aspremembo izbereš tisto možnost, ki je do zdej nisi. In pol sm se zavedla, zakaj so ble tko težke vse moje odločitve, ker sm vedno zarad pomanjkanja poguma, omahljivosti... izbrala tisto zapečkarsko varianto.. no, pa ne vedno, vsaj dones tega ne morem več rečt... se zdej poskušam zalotit ob takih mislih, sej jih mam očitno poln life, ampk je pa res, da so zaenkrat to bolj take mejhne izbire, ki vendar tko zlo nevplivajo na stvari... sevedasi pol rečem: small moves, Ellie, small moves.. vglavnem počas se žaba dere

???

evo šibam dojit!

čau