EvaZh
Ex Member
|
Recimo, da si v življenju želite Mir. Greste v molitev kot orodje uglasitve in naravnave, antene naravnate na občutje Miru Boga, se tako uglasite s to vibracijo Miru in v trenutku bo pri vas. To je molitev Novega tisošletja. V molitvi se naravnavamo na energijo ali vibracijo vzorca tega, kar želimo in takoj se manifestira v našem energetksem polju. Če tega ne verjamete, poskusite Uporabite Mir Boga, odločite se ga izkusiti. Sedite in vdihujte skozi nos, izdihujte skozi usta. Vaš Namen je ugotoviti vibracijo Miru Boga. Če se boste nanjo osredotočili, vas bo preplavila. Tehniko-molitev lahko uporabite za karkoli. Naslednji primer ponazarja, kako univerzum odgovarja na vsako na Zemlji postavljeno vprašnje ali željo, podprto z Namenom in osredotočenostjo. Univerzum je do sedaj odgovoril na vsako na Zemlji postavljeno vprašanje. Ne gre za Ali bom dobil odgovor? Vprašanje je, če sem dovolj zavesten, da ga dojamem.
Najgloblji riding od okrog 8 tisoč, kolikor sem jih naredil do sedaj, sem doživel v Sloveniji pred petimi leti. V sobo je prišla ženska, sedla in po moji uglasitvi je rekla:
Utrujena sem poslušati o Bogu. Rada bi izkusila prisotnost Boga.
O, o! sem si rekel, kaj naj pa s tem?
Mislil sem, da ji bodo Angeli dali kakšno tehniko, ki jo bo lahko uporabljala in upajmo, se z njo uglasila in nekaj se ji bo zgodilo...
Ko sem se umirjal in poslušal, kaj bodo Angeli rekli, pa sem opazil, da je bila gospa presneto resna glede svojega vprašanja in vsa v svojem Namenu, zaradi katerega je prišla na riding. Resno je imela Namen imeti izkušnjo Boga. Angeli mi niso imeli ničesar reči in tako sem sedel in sedel, čakal in nič se ni zgodilo kaki dve minuti. Rekel sem si: Dobro, sedel bom..., ko se je v tistem trenutku okno sobe na stežaj odprlo in pri tem odprlo še drugo okno.
Energija je prišla v sobo..., Ljubezen in Modrost... Oba sva sedela na stolih in jokala. Trajalo je kakih 7 minut in potem prenehalo.
Bolj sem bil presenečen kot ona. Vstala je, plačala in rekla Hvala. Skušal sem se ji zahvaliti. Jaz nisem naredil ničesar.
|