Jakob_Ostrjan
4

Samo srce
Kranj
Ih, kako luštno smo zavižali temo! Začela se je s tem, kakšen seks imajo punčke najraje, končal smo pa pri pomivanju posode! Kako tipično in simptomatično!
Ker sem opazil, da se - vsaj kar se seksa tiče - na temle forumu piše v glavnem o megli, bom rajši napisal, kakšen seks so imele rade tiste maloštevilne dame, ki so mi blagovolile vpogled v obnašanje, potrebe, zahteve in želje njihovih mednožij. Ki so seveda preko srca povezani z možgani. Bolj ali manj... Ampak to je še druga zgodba...
Kakšen seks imajo ženske najraje: - kratka predigra, ali celo brez nje. To me je dolgo časa begalo, saj v vseh priročnikih piše, da ženska rabi čas, da se umiri in vzburi. Komentar mojih partneric na to: "jaz sem itak ves čas mokra" - penetracija do prvega orgazma mora biti nežna, kot valovanje morja, ritmična, enakomerna (v bistvu je to predigra) - po prvem orgazmu sploh ni več važno, kako se dogajanje odvija, važno je, da SE dogaja. Pogoj za to je moja sproščenost. - vaginalni, oralni in analni seks po prvem orgazmu morajo biti raznoliki, ampak obvezno intenzivni. Nežnost in počasnost ne prideta v poštev, pač pa strast, divjost, celo surovost. Skratka, počasno in vseprežemajoče valovanje morja mora prerasti v silen orkan, ki te trešči v skale orgazmov tako, da ne ostane nič. Ali kvečjemu nekaj koščkov. Najmanj ene pol ure traja, da se ti koščki spet sestavijo nazaj... - če takšna seksualna idila traja več dni, je potrebno poskrbeti za uresničenje seksualnih fantazij: uporaba erotičnih pripomočkov, seks z moškim in žensko, seks z dvema ali tremi moškimi, sado-mazo seks ipd ipd.
Tako nekako se so zadeve dogajale oziroma se še dogajajo.
Zelo rad bi, če forumašice tole komentirate. Vse moje seksualne partnerice so bile takšne ženske, ki so imele zelo izraženo seksualnost. Vaše mnenje pa bi rad slišal zato, ker se mi zdi, da na tem forumu ni ravno veliko takih...
|