Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4
(Read 17611 times)
Ziby2
YaBB Moderator

Če nimaš lastnega sija,te
sij drugih ne bo osvetil

PTUJ
Sex na vasi
16.05.2003 at 16:00:29

Vsak petek ob 21. uri ste vabljeni na chat kjer bomo govorili o problemih in radostih spolnega življenja.
Tema današnjega dne je erotična masaža.
Vabljeni Smiley
Back to top

IP Logged

Moonlight
5

You are the master of
ure Body and  ure soul.

MEDVODE
Re: Sex na vasi
Reply #1 - 16.05.2003 at 23:26:04

No, mal sem zamudla, pol PA NISEM DOBLA " erotične  masaže", bila bi pravi balzam za moje TELO... Wink

Sem pa VIDLA, da Ste mel kar lepo debato... Ufff.
Nooooo....
Dj nej že kdo kaj UŽITNEGA pove.... Kiss

E samo tole...

23:12:11 [ziby] simona dvojko si dobla

Jaz nisem mela v šol lepih ocen - to je res... Undecided

Zdaj pa hočem Hočem 5...  Grin

Ampak - Zakaj... Cry  Wink

A greva od začetka...
Sex na vasi.... Smiley

Back to top

Your soul has WINGS.

IP Logged

Karmena
Ex Member

Reply #2 - 17.05.2003 at 01:00:22

Star12. Malo manj si bila zgovorna, zato je Zibbya zaskrbelo in je en malo vzrojil. Ne moreš vsaj reči sedaj, da so bile čebele na delu, ker se one orientirajo po soncu. Poleti bo pa ja še bolj grelo.  Cheesy

Karmen

Back to top

IP Logged

himynameis
5

Equilibrium.
Earth
Reply #3 - 17.05.2003 at 09:24:21

Quote:
Star12. Malo manj si bila zgovorna, zato je Zibbya zaskrbelo in je en malo vzrojil. Ne moreš vsaj reči sedaj, da so bile čebele na delu, ker se one orientirajo po soncu. Poleti bo pa ja še bolj grelo. Cheesy

Ampak še vedno se tu porodi vprašanje: ali je oljno gretje res bolj ekonomično od plinskega? ???
Back to top

Why? There is no why! Why is a mind f**king word!

IP Logged

Moonlight
5

You are the master of
ure Body and  ure soul.

MEDVODE
Reply #4 - 17.05.2003 at 10:06:16

Quote:
Star12. Malo manj si bila zgovorna, zato je Zibbya zaskrbelo in je en malo vzrojil.

Zgovorna... Grin
Saj me niti ni bilo ...
Malo sem se zgubila med tem...
Drugače pa ziby - že ve, zakaj... Wink

He he He, saj sem se samo Hecala...

Ziby pa res ne zna Vzrojit  Wink
Je pol  " svojo dvojko " preložil na drugega... Grin

Erotično masažo pa sem si sama kasneje omislila... Smiley

Back to top

Your soul has WINGS.

IP Logged

Ziby2
YaBB Moderator

sij drugih ne bo osvetil

PTUJ
Reply #5 - 17.05.2003 at 10:13:32

Moonlight wrote on 16.05.2003 at 23:26:04:
No, mal sem zamudla, pol PA NISEM DOBLA " erotične  masaže", bila bi pravi balzam za moje TELO... Wink

E samo tole...

23:12:11 [ziby] simona dvojko si dobla

Dvojka pomeni, da dobiš dve masaži Simona Wink, samo ne bodi neučakana, vrsta je dolga Grin
Back to top

IP Logged

himynameis
5

Equilibrium.
Earth
Reply #6 - 17.05.2003 at 10:20:12

Ziby2 wrote on 17.05.2003 at 10:13:32:
Dvojka pomeni, da dobiš dve masaži Simona Wink, samo ne bodi neučakana, vrsta je dolga Grin

Ziby, maš pa polne roke dela. Kolk pa zaslužiš kej? Grin
Back to top

IP Logged

Ziby2
YaBB Moderator

sij drugih ne bo osvetil

PTUJ
Reply #7 - 17.05.2003 at 10:23:32

himynameis wrote on 17.05.2003 at 10:20:12:
Ziby, maš pa polne roke dela. Kolk pa zaslužiš kej? Grin

Gre predvsem za zadovoljstvo mojih strank, če pa so one zadovoljne sem tudi jaz Cheesy
Back to top

IP Logged

himynameis
5

Equilibrium.
Earth
Reply #8 - 17.05.2003 at 10:32:23

Ziby2 wrote on 17.05.2003 at 10:23:32:
Gre predvsem za zadovoljstvo mojih strank, če pa so one zadovoljne sem tudi jaz Cheesy

Nedvomno. Wink
Back to top

IP Logged

Ziby2
YaBB Moderator

sij drugih ne bo osvetil

PTUJ
Reply #9 - 17.05.2003 at 14:33:58

Erotična masaža pripomore k sprostitvi, z njo lahko privedete partnerja do močnejših in daljših orgazmov, s pomočjo masaže se lahko celo zelo zabavate... Splošni dogovor je, da masažo najprej prejme eden zatem pa še drug partner, seveda pa je od vas odvisno, da se dogovorita, kdo bo prvi.

Priprava okolja
Pred pričetkom masaže je dobro pripraviti primerno okolje. S tem namreč partnerju pokažete, da skrbite zanj in za njegovo prijetno počutje. Najprej izklopite telefone in vse tiste naprave, ki bi vas lahko med masažo zmotile. Sobo primerno osvetlite s svečami ali z nedirektno svetlobo in jo ogrejte na temperaturo, kjer vam bo prijetno ležati goli. Če imate masažno mizo, jo pogrnite z brisačo, drugače pa lahko uredite tudi posteljo. Na dosegu rok imejte lubrikante, olja, blazinico za oči, odejo za pokrivanje telesnih predelov, ki jih trenutno ne masirate, mogoče tudi koščke perja za dodatno draženje… Nekateri se počutijo bolje, če imajo podložena kolena, ko ležijo na hrbtu, ali pa podložene gležnje, ko ležijo na trebuhu. Nekaterim ženskam je prijetneje, če imajo podložene kolke. Pripravite torej blazine ali brisače. Če je to vaša prva masaža, povprašajte partnerja, kaj mu odgovarja in skupaj eksperimentirajta. Pomembna je tudi glasba, pripravite počasno, umirjeno glasbo, če ste vi tisti, ki boste masirali, preglejte nohte in jih po potrebi ostrizite.

Vlaženje
Podobnost med moškim in žensko je ta, da ko masiramo njihove genitalije, pri obeh potrebujemo neke vrste vlažilno sredstvo oziroma lubrikante, da ne pride do bolečih drgnjenj. Razlika med moškim in žensko pa je ta, da lahko na moških uporabljamo lubrikante na vodni osnovi, na oljni osnovi in silikonski osnovi, medtem ko lahko pri ženskah na predelu genitalij, uporabljamo samo lubrikante na vodni osnovi (da se izognemo morebitnim vaginalnim infekcijam). V določenih trgovinah se da kupiti olja primerna za masažo, uporabite pa lahko tudi lahko rastlinsko olje. Lubrikanti in olja se nanašajo po potrebi, zato jih je dobro imeti stalno pri roki.
Preden uporabljate vlažilna sredstva, jih segrejte na primerno temperaturo, z embalažo vred jih potopite v toplo vodo. In še eno opozorilo: prepričajte se, da lubrikanti, ki jih uporabljate ne vsebujejo Nonoxynola 9, takšni lubrikanti namreč najverjetneje dražijo kožo.

Dobra komunikacija
Med erotično masažo se mora oseba, ki je masirana počutiti sproščujoče in udobno, še posebej ko daje pripombe in zahteve. Zagotoviti ji morate občutek, da lahko svobodno komunicira z vami, torej da pove, kaj ji ne odgovarja, če mora na stranišče, če želi da pritiskate močneje ali bolj rahlo, da potrebuje počitek, itn. S sprejetjem takšnih zahtev in pripomb lahko dokažete, da je komunikacija med vama zelo dobra in da upoštevata medsebojne želje.
Preden pričnete z erotično masažo je dobro, da se pogovorita, kaj pričakujeta. Situacije, pri katerih želi maser sproščujočo masažo popeljati v erotično masažo, masirani pa tega ne pričakuje, znajo biti zelo kočljive. Zato je dobro, še posebej, če sta samo prijatelja, da se prej temeljito pogovorita, tudi če pogovor zahteva nekaj zardelosti in neprijetnosti.

Dajanje erotične masaže (sproščanje partnerjevega telesa)
Pričnite tako, da se povežete s partnerjem. To lahko storite na več možnih načinov, s prijetnimi besedami, z nežnimi pogledi v oči, sinhroniziranim dihanjem, božanjem obraza ali rok, skratka karkoli vas sprosti in umiri.
Ko sta oba pripravljena, naj partner leže na masažno mizo oziroma posteljo, z obrazom navzdol (torej leži na trebuhu). Pričnite z umirjenjem in osredotočenjem vaših misli, medtem ko vaše roke počivajo na partnerjevem hrbtu. Izvajajte sproščujočo masažo hrbta, nog in stopal.
Osnovni principi sproščujoče masaže so naslednji: vaše roke morajo biti v kontaktu z vašim partnerjem, ki ga masirate, vedno si je potrebno vzeti čas, bodite ritmični a nežni, menjajte položaje, prijemi naj se razlikujejo od kratkih potegov do daljših, od nežnih do močnejših… Ko dajate masažo, uporabljajte dobro tehniko: pri dolgih potegih raje uporabljajte težo telesa kot moč rok, pri drsenju naj bodo vaša kolena rahlo upognjena in tekoča, ne naslanjajte se preko mize oz. postelje.
Ko ste zrelaksirali partnerjev hrbet, noge in stopala, naj se obrne. Masirajte še prsa, roke in dlani. Potem drsite do nog. Ko drsite v tej smeri, je zelo dobro da na rahlo zdrsite preko genitalij. Ko končate masažo na prednjem delu nog in stopalih, se zopet zapeljite navzgor in se bežno dotaknite spolnega organa. Način draženja genitalij lahko izvajate z drsenjem po notranjem delu stegen blizu vročih točk, ali pa z božanjem predela kocin. Na tej točki se erotična energija ponavadi začne nabirati in kopičiti in v bistvu je zdaj pravi čas, da se posvetite določenim erotičnim aktivnostim.
Če je to vaša prva erotična masaža, je dobro, da pri draženju genitalij gledate partnerju v oči, razberete njegove želje in na nek način vprašate za dovoljenje, da lahko nadaljujete. V nadaljevanju masaže se boste posvetili erotiki in erotičnim predelom telesa, sočasno pa boste z rokami drseli preko celotnega telesa. Na ta način boste porazdeli energijo in prijetne občutke. S prakso boste zmožni brati energijo in nivo vzburjenosti pri partnerju in se boste naučili priti do popolnega trenutka, kdaj preiti iz sproščujoče v erotično masažo.

Back to top

IP Logged

cleo
3

življenje je čudovito

Ljubljana
Reply #10 - 19.05.2003 at 13:32:16

Opa!

Bolje ko kak vodnik po erotični masaži...
Back to top

IP Logged

Ziby2
YaBB Moderator

sij drugih ne bo osvetil

PTUJ
Reply #11 - 23.05.2003 at 10:32:58

Danes sex na vasi drugi del.Takoj po Esmeraldi ob 21h Grin

Govorili bomo kako se naučimo ljubiti samega sebe.

Sposobnost, da sebi dajemo užitek je glavni pokazatelj, ki kaže do kakšne mere smo sprejeli samega sebe.
Back to top

IP Logged

himynameis
5

Equilibrium.
Earth
Reply #12 - 23.05.2003 at 16:08:36

Ziby2 wrote on 23.05.2003 at 10:32:58:
Danes sex na vasi drugi del.Takoj po Esmeraldi ob 21h Grin

Kako priročno. Wink
Back to top

IP Logged

EvaZh
Ex Member

Reply #13 - 23.05.2003 at 18:19:33

bom še premislila, ziby, če ne bom šla slučajno takoj po Esmeraldi "spat"  Smiley
Kiss
Back to top

IP Logged

Ziby2
YaBB Moderator

sij drugih ne bo osvetil

PTUJ
Reply #14 - 23.05.2003 at 18:26:21

Quote:
bom še premislila, ziby, če ne bom šla slučajno takoj po Esmeraldi "spat"  Smiley
Kiss

potem pa ti bom spet moral vse v živo kazat...dobro taktiko maš Grin
Kiss
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 4