Moonlight
5

You are the master of ure Body and ure soul.
MEDVODE
Če že; Veš Littlestar. Doživljam potem neko bolečino. Je pa resnica, da sem zelo malokrat pred tem, da se to dogaja, ker ne skačem v " jezo drugih ". Niti jih ne " motim". Ustvarjam svoj lep odnos do oseb, katere poznam, s katerimi pa se ne razumem, pa to začutim že na prvi instinkt in tam se umaknem. TAko, da to, kar sem danes odvrgla v gozdu ven- je bilo bolje tako. NI rane v meni, na oni strani pa se je že umirilo, ko sem jaz odšla - drugače bi dialog lahko trajal in trajal. To je samo moj pogled, tako delujem in mi vedno uspeva. Ker nikoli ne vemo, kdaj nam bo KOT POLENO ta ista oseba to metala naprej.
Ker če bi odvrgla jezo na ( to ) osebo, bi jo ranila, toliko pa jo že poznam - težko pa jo je spremeniti in očitek, potem, tudi ko imam jaz prav - težko sprejemam nazaj. Menim, da to ni celotna slika, je le delna. Moja prijaznost najde vedno okolje, katero je njej enako. Pa ne me narobe razumet - eno besede včasih rečem - trdo in ljudje me neverjetno ubogajo - tako pač je. Ni pa jeze v njej.
Hvala, razumem, da bi morala delovati - AMPAK TO JE MOJA OSEBNOST, se pa še gradi, mogoče... Nikoli se ne ve...
ŽELIM PA SE OHRANITI TAKO KOT SEM... Lepota je v tem. Tudi če ni vedno realna.
Lep dan še naprej...
Simona-simsi
|