Quote:Če je na svetu samo en človek,ki se ne strinja z vsemi ostalimi,nimajo vsi nič večje pravice zatreti enega,kot jo ima eden zatreti vse."
Vsaka odločitev, vsaka misel, vse kar se poraja v TVOJI glavi - Je PODOBA tebe. Če se nekje NEKDO NE strinja s tvojimi POGLEDI - moraš vedeti, da Ta nekdo IZRAŽA SEBE in ne TEBE, kar si ti.
Predvsem tukaj se lahko OSREOTOČIM na čustva, katera se nahajajo v vsakem izmed nas.
Ko nekdo nekoga ZATIRA, je od Nasprotnika odvisno, kako bo neko DOLOČENO mnenje SPREJEL.
Eno je - žaljivke ZBODEJO vsakogar. Tudi mene. Globje ko so - BOLJ BOLIJO.
Ampak se hitro pozabijo. Predvsem veliko SAMOZAVESTI in STRPNOSTI. Predvsem pa SAMOOBLIKOVANJA OSEBNOSTI ,vam ŽELIM.
KO STE, preprosto STE.
Ne ozirajete se NA DRUGE, kar vam pravijo - kar vam namenijo - NISO VI. Niso vam enaki. VSAK JE SVOJE VRSTE ČLOVEK!
In če NEKDO ZATIRA vse... Potem je na njem, da nekaj v tej SMERI naredi, ali pa BO ŽIVEL v večnem BOJU s samim seboj - NIKOLI SE NE ŽELIM SPREMENITI - SVET JE SAMO MOJ.
UNIKAT SI MI TI, naj tako ostane!
Torej, predpostavljam, da če SI ŽELITE biti vedno VI, potem morate spoznati, da nepravičnost in neprijaznost, ki ju DOBITE za svoj ljubzenivi Trud, je prej pravilo KOT izjema. Čim prej boste spoznali, da bo svet zmeraj takšen, kakršen pač he - tem bolj OSEBNI BOSTE.
Svet se Gradi iz Različnih LJUDI in POGLEDOV, ravno to je ZELO dobro. Tako Zate, kot Zame.
Imejte lep dan še naprej.

Veliko SONCA v Njem.