bp
Ex Member
|
Sem si punce zazelel in v bar sem odhitel, sem za mizo dol se vsedu, da program si bom ogledu.
Decve ruske, ukrajinske, so skakale in vriskale, so sampanjce naroc'vale, in se ' z mene norcevale.
Gledal v riti sem okrogle, oci imel sem obnemogle, od dima rdece in pekoce, so zrle v joske se tresoce.
"Bi fukal," me je vprasala, striptizeta tuja mala, mednozje obme je drgnila na plesiscu lepa vila.
Koktelj vase je zlivala, in za tica me slatala, da me hoce, je trdila, lepa moja ta Kobila.
Sva za v sobo se zmenila, jaz in moja lepa vila, dvesto mark je koj dobila, da bi joske razgalila.
"Pusim ne", mi je se rekla, preden se je cela slekla, se na hrbet zavalila, glavo v steno obrnila.
Sem oblekel si silaka, v gumo tanko, korenjaka, sem prelizal pizdo suho, za vse moje delo gluho.
Suval v meso sem mlado, jo med joske drgnil z brado, sopel sem v blond frizuro, ona gledala je uro.
"Konec", je naenkrat rekla, izpod mene se izvlekla, ostal sem sam s trdo curo, fukal bi se celo uro.
Tam sem drkajoc zaspal, dneva novega se bal, v zepu strasil je hudic, doma me cakal je "biric".
Me zbudi sesalca sum in na vratih bum,bum,bum. Me je klicala odpret, cistilka cedna srednjih let.
"Je odprto", sem zavpil in z rjuho se pokril, na kurcu drzal sem si dlan, "sotor" je strlel v dan.
Sem zacutil roko voljno in mrmranje zadovoljno, preden se je razgalila, mi "sotorcek" je odkrila.
Glav' co je lepo lizala in se z jajcki poigrala, drkala ga in stiskala, vsega mi je posesala.
Sem zabadal trdo silo, v domaco to "kobilo", sem pozabil lepo vilo, pizdo suho, duso gnilo.
Sta se sok in znoj mesala, v potokih sta curljala, pizda neobrita mala, mi je kurca pokoncala.
Kadar skacem zdaj cez plot, ognem tistih se "sirot", ognem tuje lepe vile in zlagane sex idile.
|