Alojz in Sandib
|
Boštyxz wrote on 13.11.2008 at 15:47:30:Alojz in Sandib wrote on 13.11.2008 at 11:29:01:Boštyxz wrote on 12.11.2008 at 07:56:46:Alojz in Sandib wrote on 11.11.2008 at 14:56:55:Boštyxz wrote on 11.11.2008 at 14:41:57:Spet zmotno sklepaš, kolega Alojzij  , glede vzroka vegetarijanstva  . In, da, tudi vsejedi nas napadajo z recimo ; zakaj pa ne ješ mesa,... ti bo kaj primanjkovalo, ... boš zbolel, ... zakaj pa to, zakaj pa tako, zakaj pa ononikoli, ali res, ... ti si lišpov, ti si neumen, ti si nesposoben, ... in tako naprej, in tako naprej, ... v nedogled njihove slepote  . No, pa Lp KOko-dak,koko- dak. A samo to še pade/pride od tebe, kot odgovor ... kokoko...  LP Človek je najprej vsejed!! Kdor želi biti vegetarijanec po lastn svobodni odločitvi je to legitimno.Živali zaradi vsejedov ne bodo izumrle nikoli, tako tudi mi ne in tudi rastline ne. Ljudje smo varuhi,sejalci in skrbniki vesoljnega življenja,ki nam samim omogoča večno-sedanje preživetje. Kaj boš pa jedel v galaktični zimi ko bo ledena doba na Zemlji. Samo mrtve kadavre zmrzjenih živali-neandertalec razumeš!!!! Lp Alojz No, jaz sicer vem, da me tedaj že davno ne bo več tukaj, vendar pa  - četudi bi bil - bi se pač preselil ob ekvator, torej v toplejše kraje : preprosto ko pasulj  . LP Preprosto ko pasulj-naivčina. S kom, peš? Vesel boš če boš našel kakšno votlino,da boš lahko kuril. Ja,ja ,Bošty si pa naiven. Ti si sploh ne predstavljaš nezavedne (atomi itd) naravne moči Zemlje. Bošty res si še v življenjskih plenicah.
|