No jest nebi glih izraza DEBILNOST uporabu, ker s tem si kopljemo karmo sebi nazaj. Debil debilu debil. Hnja. Hnja.
Mormo se zavedat, da je Amerika država velikih razsežnosti in velikih extremnih primerov.
Ni vse zlato kar se sveti in ni vse blato kar smrdi.
So nekaj let pred nami v vseh pogledih. Trenutno je na oblasti bolj temna stran njihove politike, so mal sami to izbrali, nekaj pa je še temna stran pri-dodala (se spomnimo volitev, kako je Grmičkar prišu do zmage).
Ja navadno je to tako, da pošteni mora met vsaj 60% več glasov da zmaga. Črna liga je pač spretnejša, se poslužuje umazanih iger in na tem pridobi ustrezne glasove. Sej podoben primer se dogaja sedaj tudi pri nas.
Se mi kar malo zdi, da so se naši politiki s hrvati dogovorili zaradi tistih dveh ladij in zaplembe ulova. Kaj so pridobili s tem, vsaj 5% - 10% pripadnikov za NATO, ki bodo glasovali ZA, ker je treba Hrvate u red spravt.
In hecna je izjava Slovenskega predstavnika, ki je uletu na zaslišanje in ga proglasu za izredno korektnega, farsa ali moja intuitivna blodnja? No razmišljam na glas, kar mi tiho pride v um....

No, pa še en dodatek k mojemu mnenju kako se naša politika podobno obnaša. Zdej se je še gospod Rode javno opredelu, da nujno v NATO. Si lahko mislimo, kako bodo tisti, ki pravijo, da on že ve, glasovali.
Meni pa se spet postavlja vprašanje, kako lahko nekdo, ki je v pooblaščeni službi Jezusa, ki naj bi sledil naukom o ljubezni, miru.... da sploh kako izjavo. Sploh, ko se papež kar trudi za mir.