hyperborea
1

Love rulZ
Ljubljana
himynameis
mene je kar zona spreletela, ko sem videla podobo Angela, ki si jo sanjal.
Angel ne more biti tvoja dusa sorodnica, ker je Angelski svet drugacen od nasega. Angeli niso duse. Angeli so nasi vodniki in so tista "bitja", ki nas opozarjajo na vir, od kjer izviramo - so nasa linija z Bogom. So vedno okrog nas in ker smo clovecki prevec omejeni na samo pet glavnih cutov, imamo probleme jih zaznat. Sanje pa so okolje, kjer cuti mirujejo in vklopi se lahko senzor za ostale subtilne energije... tam je vse mogoce - ni omejitev.
Tako te komot lahko obiscejo tvoji vodniki, tvoji varuhi- Angeli.
Mene je zadnjic v sanjah obiskal Angel Cherubim in sicer v eni od svojih podob - kot VOL. Obiskal me je ze drugic - prvic me je napadel, ker je preizkusal, koliko me je se strah - madonis sem pobegnila- naprej poklicala starse na pomoc in potem zbezala za drevo...v naslednjih sanjah, sem ga pa ze jahala. Obcutek je nepopisljiv.
Sanje so pismo tvoje duse tvoji zavesti - so napisane v simbolih, ki jih UM zazna, vendar ni njihov direktni pomen tisti, ki ti jih pomaga razumeti ampak obcutek, ki lezi pod njimi. Sanje so tudi vez s tvojim visjim jazom, ki se srecuje tudi z Angeli .......
Vodi te nazaj k viru od katerega prihajamo vsi - vecne svetlobe...to nas opozarjajo dneve in noci, vztrajno, brez obsojanja...
Zahvalu se Angelu, da je ob tebi in da te vodi - bodi hvalezen. Izklopi UM in bos nasel....
Lepe sanje se naprej
Hyperborea
|