Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Page Index Toggle Pages: 1
(Read 2092 times)
tomi
5

Kaj pa če je vse RES???

MB
Hlapčevstvo in propaganda
23.03.2003 at 21:12:35

Duša joče, srce mi krvavi ob slikah uspeha propagande, samoljubja in požrešnosti ameriških vajencev demagogije in poneumljanja, Kacina, Drnovška, Janše, Rupla in drugih, ki jim gre pri vodenju naše državice za nos gre izključno za lastne interese.
Slovenci so, meni v neizmerno žalost, znova dokazali nevrednost svojega obstoja oziroma precej prisluženi naziv Hlapci.
Kajti le za Hlapce lahko označimo narod, ki verjame v politike, ki že več kot dve desetletji zlorabljajonjihovo naivnost, se z njimi poigravajo in jih prilagajajo zahtevam velikega NWO načrta, ki potrebuje ljudi uboge na duhu, duši in prav toliko pohlepne in izprijene kot so tisti, ki se oklicujejo za njihove vodje.

Če se le ne bi zmerom izogibali odgovornosti, ki jim pripada ob takih nepremišljenih dejanjih, bi v kar vrelo usmiljenje do teh ljudi. Da niso krivi svoje usode nikakor ne moremo trditi, saj se iz ponavljajočih se napak, kot vidimo, niso ničesar naučili.
Vseeno pa je potrebno te izgubljene duše vspodbujati in jih usmerjati h bolj kritičnem odnosu do sebe, sveta, predvsem pa do "resnice", katero jim s takšno lahkoto na jezik položijo naši masonarski voditelji.

Naloga vsakega človeka, ki ve in vidi dalje in globje od marginalne, umetne resnice, ki jo podaja današnji svet, je da širi svoje spoznanje, resnico zdaj še toliko bolj aktivno in požrtvovalno.

Vem, da je na tem forumu večina ljudi tega sposobna in to tudi počne, ampak treba bi se bilo bolje in bolj politično organizirati. Da skupaj nastopimo proti "pojavu izkrivljanja realnosti" potrebujemo modre in duhovno visoko razvite voditelje, ki jim materialna korist ne bo predstavljala nikakršnega interesa.

Prosim za predloge za konkretno delo, organizanizacijo in podobno...

Back to top

Pametni razpravljajo o idejah,&&povprečneži o dogodkih,&&omejeni pa o ljudeh. &&(Hyman Rickover)&&

IP Logged

b5
4

not all shadows are cast
by light...
Medvode
Re: Hlapčevstvo in propaganda
Reply #1 - 14.05.2003 at 07:58:57

Quote:
Jaz se strinjam.
Bi pa takoj šel za finančnega ministra, ma me prav jezi kako ne znajo in ne znajo delat denarja, vedno ga je premalo.
Mislim, da bi bil zelo uspešen na temu področju, predvsem v čiščenju in poliranju polic.
Zapustil bi jim enkratno bogato stanje katerega bi se sramovali še tako intelegentni politiki in naši vrli ministri.
Iskalna akcija za tako sposobnim finančnim ministrom bi ziher dobila svetovne rasežnosti.

Nisem materialist.

Grin Grin Cheesy Cheesy Grin Grin Cheesy Cheesy

Te podpiram. Kokr vodjo to našo državo je sploh dobr da je tko kot je. Spreeeeeeeemembe....
Back to top

WWW WWW b5er_svn  
IP Logged

tomi
5

Kaj pa če je vse RES???

MB
Reply #2 - 14.05.2003 at 11:29:10

Heh, težko je priti zraven sklede, je določeno vnaprej že za kakih 50 let ...
Morda po par atentatih, pa če se vštuliš v visoke vrste LDS-a, se zagrebeš za vsako ponujeno medijsko pozornost ... itd ...

Pol prišparaš nekaj denarja, ko greš, pa ga tako in tako vodilni razgrabijo za sebe in tisoče kolegov zaposlenih v javnih sektorjih...

Mi pa smo spet v pi*** ..  Embarrassed
Grin
Back to top

Pametni razpravljajo o idejah,&&povprečneži o dogodkih,&&omejeni pa o ljudeh. &&(Hyman Rickover)&&

IP Logged

b5
4

not all shadows are cast
by light...
Medvode
Reply #3 - 14.05.2003 at 11:48:49

Ne bit tko črnogled.... Wink
Back to top

WWW WWW b5er_svn  
IP Logged

himynameis
5

Equilibrium.
Earth
Reply #4 - 14.05.2003 at 15:53:20

Če mene volite, vam obljubim, da bom imel nadpovprečno slovensko plačo. Kaj? Se bom vsaj držal obljube, ki jo sedaj izrečem. Brez laži. Wink
Back to top

Why? There is no why! Why is a mind f**king word!

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #5 - 15.05.2003 at 17:47:26

Quote:
Volite mene -- še slabše nam bo.

jao LOL Grin Grin Grin
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #6 - 19.05.2003 at 10:38:47

b5 wrote on 14.05.2003 at 07:58:57:
Te podpiram. Kokr vodjo to našo državo je sploh dobr da je tko kot je. Spreeeeeeeemembe...

kaj pa bi ti spremenil ... za začetek ... maš kakšno realno spremembo 'v rokavu' ???
tako ki ima vsaj majhno možnost, da se udejani v nekem doglednem času ???
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Page Index Toggle Pages: 1