titud
5 p

Zaznavanje mističnega je vir vsake prave znanosti.
Markomur
A. je imel eno vizijo, da se iz enih parih spletni strani na podobno temo duhovnos tinaredi eno skupno odprto okolje. Od tega tega skupnega okolja je edino res zaživel spletni forum svet pogovorov, ki pa te vizije ni uspel čist udejanjit. A. je upanja v uresničenje vizije open sourca začel polagat v pozitivke, ki pa vizije spet niso čist udejanle. A. je imel tako vedno na zalogi ene projekte, ki bodo to njegovo vizijo še boljš udejanle in je bil zmerom razoračarna nad tem, da se vizije ne samoudejanjo v skaldu s prvotno idejo. Ker pa je moč prave vizije je v tem, da se samoudejanji, se je v tem topiku začel spraševt, a ni njegova njegova vizija morda premalo močna in bi jo blo vendarle treba mal ojačat.
Kolkr ga razumem, je zdaj dobu eno novo vizijo, da je treba vsako novo vizijo gradit na realizaciji prejšnje. Jest ne vidm v tem nč slabga, po moje gre clo za ene vrste napredek, samo me je mal strah, da se mu ta vizija morda ne izkaže za premal močno, da se mu bo samorealizirala. Ker samorealizira se lahko samo v primeru, da sama temelji na realizaciji prejšnje. Če sama ni zgrajena na realizaciji prejšnje, kako more pričakovat, da se bo sama po takem konceptu realizarala? Tle po moje nobeno čakanje ne bo pomagalo.
Ne vem, jest mu bi rad prihranu eno razočaranje nad nami, ki mu take vizije morda spet ne bomo (samo)realiziral, tud če štartomo od tukaj pa zdaj in ne morda iz sveta duhovnosti al pa še iz kakšne a. jeve prejšnje vizije, kjer nismo bli še noben faktor njene samorealizacije.
|