titud
5 p

Zaznavanje mističnega je vir vsake prave znanosti.
Markomur
Je zlo resn argument za nato, da so v njem skor vsi, ki majo € in da je € tako rekoč zgrajen na natu in ne obratno. Vsaj tko se stvari kažejo europejcem, čeprav bo do takrat, ko bomo dobili mi €, za nato ziher izkazal, da bi bil brez € nag. Zato bi blo dobr počakat pa ne hitet v nato. Samo počakat, da folk to ozavesti, nč drugega.
Fino bi blo seveda tud ozavestit, kaj bo za nas pomenu €, še preden bomo svoje sit-e zamenjal zanjga. Mislim, da bo cajta za to še dost, tud ko bomo formalno v EU. Predvsem za tiste, ki zdaj nimajo sit-ov, pa imajo varnost, in ki sanjajo, da bodo pol imel € in varnost. Eno je ziher: bodo € pol imel le, če bodo lastno varnost pod kakšnim eu al pa nato šlemom okrog po svetu zastavljal. Ampak kaj ti bol € nucov, ko jo boš res do konca zastavu?
Vse se plača, nč ni zastonj. Če kdo, pol bi to moral en majhen narod kot smo mi, to vedet. Mi ne moremo kalkulirat, ker v računih, ki jih izstavljajo tavelki, smo zmerom zanemarljiva spremenjljivka: tud pri obrambi evropskih vrednost lahko gre cel narod v nč kot ena koletelarna škoda. Mi smo zmerom v situaciji, ko mormo it na vse al pa nč, v temu pokru pa lahko zmagamo le, če mamo vse karte v rok, če nismo ziheraši in če bomo znal preprečljivo blefirat, da zmormo vse sami. Tko dobr blefirat, da bomo sami seb verjel, če ne drugih ne bomo uspel prepričat. Če bomo sposobni ustvarit tako psihično stanje pr seb, se bodo okoliščine začele same od sebe odvijat nam prid. Bomo po domače povedno imel srečo. Doslej smo jo zgodovinsko gledano imel in ne vidm razloga, zakaj bi se moral zdej, ko to vemo, temu spoznanju odpovedat v imenu tako izpraznjega pa zlorabljenega simbola kot je štirikraka zvezda nata al pa dvakrat prečrtn c, ki je v bistvu samo lokalna verzija dvakrat prečrtanega s-ja z istim pomenom.
|