Zgleda, da se ne, da bit povsod

nimaš kej morda pero dobi uvid v situacijo in nas pokliče in reče da je bla pomota? a?
ja pojasnit ni kaj velik, pero se je odločil, da nas ne bo na ezofestu, dokler mu ne bo čist jasn kaj bo naprej, al bomo sodeloval z njim al ne, oz on z nami...
al neki takega? sem mu reku dragi pero, to pa res ni problem, sodelujemo itak...

ampak pero je reku, da se je treba dobit in sem mu rekel, da to vrjetn ne vpliva če se dobiva na to, da mamo stojnico, pa je reku, da vpliva... sem reku vrjetn nimaš časaje reku zdej res... je reku, da mogoče čez mesec ? sem reku ja res...

pol sem reku veš, od 28.2 ko semo se prijavli, je dost časa za dobit se a? pero pa je reku, da do dons ni vedu al bo al ne zato se je zdej to zgodil...
pol je reku, da mam dve možnosti sprejet to z zamero al pa brez, sem reku pero sprejmem kot, da se to ni zgodil, zakaj bi ti pol zameru?
japs... pa tolk sem se trudu, sej clo res novo frizuro mam ezo stajl 8), celo v stevota sem šel pol pa tkole, človk se prov zamisl a ???
sej pravim sem že v prvo reku, če nas ni pol to ni to, nič ni kar bi blo res dobra opcija za ustvarjat, povsod drugje lahk sam kupiš kaj... sem mu tud v prvo 2001 povedu in se je strinju dve leti,... zdej pa ne vem, zgleda, da mora doživet