Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 4112 times)
veronika
5

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno

ezofest
17.03.2003 at 12:29:19

v tem času, kar je ezofest v Lj, mi še ni ratalo ga it pogledat, tako sem načrtovala, da se bi odpravila letos. Zanima me pa, kakpni so bili vaši vtisi. Vem, da je bil 1. leto tudi ta "svet pogovorov" predstavljen na ezofestu.

Torej, moje vpr. ali si splača it in ali ga je težko najti, če greš z vlakom do Lj.
?

hvala

lp veronika

Grin Grin Grin Grin
Back to top

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

IP Logged

Valentinaa
5

V iskanju svojega ORIGINALA.

Re: ezofest
Reply #1 - 18.03.2003 at 10:30:55

Jaz sem bila lani. Vtisi: zanimiva so lahko predavanja, predstavitve ali delavnice, za teme pač, ki te zanimajo, nekatera so celo zastonj (razen vstopnine); dobiš veliko informacij, kje v Sloveniji se kaj dogaja, oziroma tako rečeno kaj se ponuja, to imaš lepo vse na enem mestu, nekako dobiš celo sliko; malo je pa to tudi kramarski sejem, tako da malo se moraš znati ubraniti branjevcev, da ne nasedeš ravno vsaki fori.

Če greš z vlakom, je v bližini postaja Ljubljana-Zalog, ne vem, če imaš kakšno povezavo od tebe. Plan je pa tukaj:
http://www.ezofest.net/Organizator/OS_Polje/Lokacija_EZOFESTA/lokacija_ezofesta....

Jaz nameravam iti, se lahko tudi kaj vidimo na stojnici društva.

Back to top

Bog ni maščevalen in ne kaznuje.

IP Logged

A.
Ex Member

Reply #2 - 18.03.2003 at 11:50:52

ja kdor bo tam naj se oglasi pri nas...

sej se ve sonce pa to ane...  Grin

tolk da se spoznamo

hm, lanskoleto je valentina poskrbela za bombončke mmmmm

smo bli najbl dobra stojnica daleč okol(res tanjabl dobr časopis, pa bonbončki pa...)

letos bomo mel tud neki bombončkov ane?
tko da letos kdor pride in reče da je forumovec dobi vsaj enga...

ane? vsaj enga...  Kiss
Back to top

IP Logged

maja10
1
*

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #3 - 31.03.2003 at 08:59:39

Rada bi zvedela katera predavanja oz. delavnice in kdaj bodo na ezofestu. Ima kdo kaj več informacij o tem?

LP
Back to top

IP Logged

Valentinaa
5

Reply #4 - 31.03.2003 at 09:44:00

Back to top

IP Logged

A.
Ex Member

Reply #5 - 02.04.2003 at 15:14:46

zdravo soncki

dans sem zvedel, da nas vrjetn ne bodo sprejel na ezo, zaradi mojega/našega sodelovanja na mavrični.

pero je reku da ni čist jasn kaj bo in kaj je, tko da zdej ne čut tolk...

no sej že zgleda mora bit tko...

sicer pa itak bodo mavrične v Lj in  mavrični most sočutja 11 maju v MB in še full stvari v maju, alburetum in tud teden mladih... pa pol jesen NVO in mavrične tko da... itd...

mislim, da bo sonček itak od aprila naprej velik bl svetu kot svet zdej...  Wink

upam, da bo perotu kljub temu, da je ob eno izmed najboljših stvari na sejmu uspelo zadovoljit

obiskovalce.  ??? Undecided
Back to top

IP Logged

Gru Gru
YaBB Moderator
p

Reply #6 - 02.04.2003 at 15:38:06

Quote:
dans sem zvedel, da nas vrjetn ne bodo sprejel na ezo, zaradi mojega/našega sodelovanja na mavrični.

In kaj ima to veze z duhovnostjo?
Back to top

IP Logged

A.
Ex Member

Reply #7 - 02.04.2003 at 15:50:21

nimam pojma, sam tud A.2 je k zvedla za to, rekla neki v tem stilu...
pravzaprav, je rekla: a ni point duhovnosti ravno sodelovanje?

japs... saj tako je, da kdor ne sodeluje, nima tistega kar ga dopolnjuje  Grin

pa ravno tolk dobr plakat sem dans prpravu, mmmmmm  Wink
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #8 - 02.04.2003 at 17:27:21

Aha, fino, da si tu mal bolš razjasnil, A..

Ja kaj čmo, samo brez panike, lahko pa znameravamo en svet pogovorov fest Wink. Smiley
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #9 - 02.04.2003 at 17:33:42

Quote:

Čaki, to pomeni, kao če ste tam, pa tle ne boste. Kao če si za modre, ne morš bit tudi za rdeče?

LP Harry
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

A.
Ex Member

Reply #10 - 02.04.2003 at 18:04:04

Zgleda, da se ne, da bit povsod  Grin

nimaš kej morda pero dobi uvid v situacijo in nas pokliče in reče da je bla pomota? a?

ja pojasnit ni kaj velik, pero se je odločil, da nas ne bo na ezofestu, dokler mu ne bo čist jasn kaj bo naprej, al bomo sodeloval z njim al ne, oz on z nami...

al neki takega? sem mu reku dragi pero, to pa res ni problem, sodelujemo itak... Kiss ampak pero je reku, da se je treba dobit in sem mu rekel, da to vrjetn ne vpliva če se dobiva na to, da mamo stojnico, pa je reku, da vpliva... sem reku vrjetn nimaš časaje reku zdej res... je reku, da mogoče čez mesec ? sem reku ja res...  Roll Eyes

pol sem reku veš, od 28.2 ko semo se prijavli, je dost časa za dobit se a? pero pa je reku, da do dons ni vedu al bo al ne zato se je zdej to zgodil...  

pol je reku, da mam dve možnosti sprejet to z zamero al pa brez, sem reku pero sprejmem kot, da se to ni zgodil, zakaj bi ti pol zameru?

japs... pa tolk sem se trudu, sej clo res novo frizuro mam ezo stajl  8), celo v stevota sem šel pol pa tkole, človk se prov zamisl a  ???

sej pravim sem že v prvo reku, če nas ni pol to ni to, nič ni kar bi blo res dobra opcija za ustvarjat, povsod drugje lahk sam kupiš kaj... sem mu tud v prvo 2001 povedu in se je strinju dve leti,... zdej pa ne vem, zgleda, da mora doživet  Wink
Back to top

IP Logged

bp
Ex Member

Reply #11 - 02.04.2003 at 18:23:37

Fino. Bo imel A. več časa, da tukaj kaj pripravi in napiše in pojasni Grin

bp
Back to top

IP Logged

maja10
1
*

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #12 - 03.04.2003 at 09:51:22

Najprej se zahvaljujem Valentini za odgovor.

Sicer nimam vpogleda v ozadje ezofesta, vendar sem opazila da na seznamu predavateljev manjka kar nekaj takih, ki so se mi lani zdeli izredno zanimivi in vem da so imeli tudi oni že lani komplikacije z organizatorji.

Žal mi je, kadar vidim da se zaradi trženja duhovnosti zapira pot.

Back to top

IP Logged

Valentinaa
5

Reply #13 - 03.04.2003 at 10:20:13

Meni tale Pero sliči na Old Age, to je dobo Rib, kontrole, inkvizicije, monopola, herezije, lova na čarovnice, ...  Roll Eyes

Spucat mora.

Back to top

IP Logged

veronika
5

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno

Reply #14 - 03.04.2003 at 11:24:45

Ma ti smola, to bo verjetno zato, ker bom po vsej verjetnosti jaz prišla ezofest pogledat. Sam iskreno povedan, me je sedaj kar malo minilo.  Tongue
Back to top

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

IP Logged

Pages: 1 2