Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 ... 7
(Read 24129 times)
Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Srečanje z ANDRESOM
10.03.2003 at 13:16:06

Naš gastarbajter se nahaja v Sloveniji. Nameravamo eno srečanje z njim.

Kdor ga hoče spoznat, naj se pripravi. Glede točnega datuma se še ne ve, mora Andres sam povedat kdaj ima čas, da se mu lahko potem mi prilagodimo!

Točna lokacija tudi še ni znana, predlogi dobrodošli...
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

KarmenA
Ex Member

Re: Srečanje z ANDRESOM
Reply #1 - 10.03.2003 at 14:34:04

No za točno lokacijo jaz predlagam Vintgar na Bledu. To bi bil lahko kratek sprehod (cca 2 uri) Dobimo se v centru pri meni na kak čajček, sladico, nakar se zapeljemo do Vintgarja, naredimo obhod čez Katarinco. Odkoder je razgled na Kranj. Če bi raje samo sedel in nič hodil gremo lahko na otok s pletno, je pa nujno sonce v tem primeru.

Dobre jedi ima Boban v Podnartu, mesne predvsem, Okarina, ki je boljša ima letni dopust. V Danteju imajo toskansko hrano iz krušne peči. Samo sedet gremo lahko na športno letališče, kjer imajo tudi kaj za vegetarijance, ali pa na golf. Ali peš okrog jezera (blejskega ali bohinjskega). Na sprehod čez Šobec do Sotočja. Grem zdaj kuhat, bom vmes še razmislila. Ne vem no, morda mi kapne kaj koristnega.

Karmen

Back to top

IP Logged

Gru Gru
YaBB Moderator
p

Reply #2 - 10.03.2003 at 17:59:15

Drug predlog o katerem smo govorili je pizzerija Piramida, tik pred Tivolijem.

Ampak, naj Andres pove datum in osebno željo. Se bomo že nekako prilagodili.
Back to top

IP Logged

Terrania
5

Dih brez namena. Sapa
v bogu. Veter.
Maribor
Reply #3 - 10.03.2003 at 19:51:57

Hehe Andres superstar!  Grin  Grin  Grin

Cist tak je napisan post "Srecanje z *put the name of a famost person here*" . Sorry za off topic komentar, sam se mi je zdelo hecno.

Mejte se lepo.  Kiss
Back to top

It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes. &&Douglas Adams

IP Logged

m
5
p

Reply #4 - 10.03.2003 at 20:14:31

Terri saj bo bojda v Mariboru tud imel sprejem. Wink
Back to top

Joj kolk radi drug drugemu izdiramo iveri iz oči! Cheesy

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #5 - 10.03.2003 at 20:15:50

Ja sem nameravala sam trnek z vabo Andresu vržt. Nameravam, da pride kaj na internet in sam napiše kako in kaj!
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Terrania
5

Dih brez namena. Sapa
v bogu. Veter.
Maribor
Reply #6 - 10.03.2003 at 20:35:00

A v MB tud pride? Ja pol pa ga bom(o) mogli peljat, vse križe gledat.  Grin Pa se kaj drugega upam.  Grin
Back to top

It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes. &&Douglas Adams

IP Logged

Andres
5

Reply #7 - 10.03.2003 at 21:20:53

Hvala za povabilo Kali, Marjana, Karmen Terrania in Edi.  
Prišel sem do zaključka da imam v Sloveniji precej časa:D le nepravilno je razporejen.  V petek 14. ali v soboto 15. tega meseca bi si lahko vzel več časa in se nekje dobimo, najverjetneje pa ne bo časa za to v petek 21 ali v soboto 22.  saj je takrat ponovitev že itak uspelega vedeževalskega večera na Bledu, kjer bomo zrezali še en kos prekajenega lososa.    
Terrania, Marjana in Devi. V Maribor bom po možnosti prišel v sredo ali v četrtek ta teden, ni pa še nič sigurno.
Freya, Edi, Gape, Kali. V Ljubljani bom jutri. Herby! Na dolenjskem sem bil danes. Amstel. Športni dan na primorskem sem že imel.  Cheesy
Všeč so mi  predlogi Karmen in Edija kjer bi se lahko sestali, sam pa se lahko prilagodim tudi tretji opciji,  saj imam večino časa na voljo avto.

Andres

Back to top

IP Logged

Ziby2
5

Če nimaš lastnega sija,te
sij drugih ne bo osvetil

PTUJ
Reply #8 - 10.03.2003 at 21:48:06

Pokliči ko boš na Štajerskem.
Se vidimo Cheesy
Lp,
Matej
Back to top

IP Logged

KarmenA
Ex Member

Reply #9 - 10.03.2003 at 22:16:07

Andres, kaj pa potem še delaš za ekranom Cheesy, saj bi se že lahko srečal! No jutri pa res,  popoldne pri meni ali pa zjutraj,  če ti bolj ustreza, pa boš hkrati povedal še za  soboto. Preveč prilaganja ti ne bomo dopustili, da ne boš imel še še več časa doma zdaj.

Vabim še Katarino in vse, ki bi našli čas. Če jutri ne bo šlo sta potem še sreda in četrtek do petka in sobote.   Za lokacijo pa še premisli, jo moraš sam izbrat.

Karmen

Back to top

IP Logged

DylanDog
5

somewhere in space..
Reply #10 - 10.03.2003 at 22:24:25

Sploh nisem vedel da si nekje "preko" naših meja.  Smiley
Ja ne, dobrodošel nazaj!  Želim ti "miren pristanek in prijetne vetrove"  Wink

Ja ne, še nekdo iz Štajerske....

LP
Back to top

Think P O S I T I V E
WWW WWW  
IP Logged

Andres
5

Reply #11 - 10.03.2003 at 22:27:12

Karmen. Jutri  moram biti ob 12 uri v Ljubljani, tako da k tebi žal ne morem priti. A bi šlo, če bi se potrudil:D. Samo dopust ni zato, da se trudiš menim.  
Glede lokacije.  Ta ni moja izbira, preprosto sem prilagodljiv in tudi dopuščal ne bom, da bi me sedaj po rokah nosili še zaradi lokacije.  Jebemo, saj veste, da sem le portir. Verjeto edini na spletu nasploh.Cheesy

Andres
Back to top

IP Logged

KarmenA
Ex Member

Reply #12 - 10.03.2003 at 23:05:26

OK Andres. Jutri pol, saj ne bom posebej pomivala in to.  

Ja če se za srečanje ne moreš povedat katero mesto, so verjetno predlagane lokacije vse bolj ali manj enake. Bodo pa drugi povedal.Cheesy

Seveda te bomo po rokah nosili zdaj, ampak za stroške bomo že skupaj nabral. Razen v slaščičarni, kjer jaz častim.Smiley

Karmen

Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #13 - 12.03.2003 at 00:38:33

Sem malo premišljval o predlogu ki sta ga dala Karmen in Edi.  Mislim, da je tisti Edijev zaradi vseh, ki niso iz Ljubljane ali iz Gorenjske. boljši, zato pač bilo bi v redu če se dobimo v tisti  pizzeriji in potem gremo naprej. Četudi v Avstrijo na kafe.
Tudi dan je ostal odprt. Petek 14. ali sobota 15.? V registru rojstnih dni sem zasledil, da ima Vilma rojstni dan ravno 15.  Nas bo častila v petek po polnoči ali v soboto pred polnočjo?

Andres
Back to top

IP Logged

KarmenA
Ex Member

Reply #14 - 12.03.2003 at 01:02:27

Ne bomo zdaj farbal, se ve zakaj, gorenjci smo uvidevni, gostoljubni tudi, če je le treba. Cheesy Tako da nič smrkanja, kdor bi rad videl Bled z okolico Smiley, naj si to za drugič prišpara. To da se kremšnite v hiši dobijo, zdaj res nima veze.

Piramida obeta dober ambient, kaj pa Tivoli? A se da kopat tudi?

Karmen

Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 ... 7