Quote:Uvodni vprašalnik za age tolerance mi je uspelo izpolnit, pri nadaljevanju, ki naj bi trajal pet minut, je stran obstala.

Tako da tudi nimam rezultatov, bom pa še probala.
Quote:Res je, da različni ljudje (rase) različno dišijo. Zato pa si še ne bi upal trditi, da črnci smrdijo. Saj tudi bencin enim diši, drugim smrdi, pa ga še zmeraj v avto tankajo....
To z bencinom je hecna primerjava. Dobra se mi zdi zato, ker vsebuje nekaj "kar je" .Navadno ne znamo razmišljat tako. Je povsem nepomembno zdaj kakšne asociacije ima kdo na vonj bencinskih hlapov. Je pa nujno vsaj, da jih imamo. Potem se tudi opredeliti ni problem in za tem stat.
Če toleranco vzporejamo z duhovnim stanjem oz. z naravnimi evolucijskimi stanji duha v katerem se kot posamezniki nahajamo in ko duhovnost ne pomeni določenega zavestnega verovanja ("Mi imamo prav in oni se motijo"). To nas pripelje kvečjemu v nove verske vojne, etična čiščenja in genocide. Duhovno v tem naj bi pomenilo absolutno odprtost relativnosti vseh poučevanj, predvsem duhovnih. Narava take zavesti je v celem definirana s sistemom izbire vsakršnega duhovnega poučevanja. Rezultat je nato univerzalna transcendentna realnost, ki ni pogojena v času in prostoru a živi prav v tem. V grobem je bojda 5% vseh duš v tem najvišjem razvojnem stanju zavesti.
Govorit o tem je tudi lažje v vseh obdobjih, pa še nikoli ne enako.
Karmen