Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 
(Read 16830 times)
m
5
p

Re: Punce so preveč zavrte!
Reply #30 - 05.06.2001 at 10:24:44

Glede dotikanja, ne bodite prepricani, da pri Americanih to prihaja iz srca, verjetno je samo navada. A ste se kdaj cudili, kako si v filmih kar vse poprek govorijo 'I love you'? A jim verjamete, da je to pristno?

Recimo pri Francozih je navada, da si vsakikrat ko se srecajo dajo (mislim da dva) cmoka na lice. In vam povem, ko smo meli dva dni tule stiri Francoze, se zaradi tega nisem cutila bolj povezana z njimi, vsesplosno cmokanje mi je postalo prav butasto. Zamislite si, gremo na vecerjo stirje Francozi pa sest Slovencev, pa cmokanje ko se dobimo in ko gremo narazen, ceprav se naslenje jutro spet vidimo... Undecided
Back to top

Joj kolk radi drug drugemu izdiramo iveri iz oči! Cheesy

IP Logged

MP3CE
3

Om sai ram
Ilirska Bistrica
Reply #31 - 05.06.2001 at 10:40:34

AIII... Men je pa cmokanje, pa to, cool... Grin

Ipak, telesni stiki so potrebni, ok, pretiravat ni treba... ampak pr ns je tko, da se pol skor ze ne upas nbenga dotaknt, ce ni ravno tvoj par... mal out...

Ja, pa se to bi reku... Poglej si povprecn slovenski zur... Smrajenje z raznjici in pijanka.. bljak... (P.S. Gape, a lahk tud bruhka das za smileya ?)

Koliko ljudi, starejsih od 24 let se se upa kej spremenit v lajfu, se sanja o cem ?

Ili, kako da kazem, kao sto sam vidio na konoplja.org:
nema bolje medicine, nego jole fine

Back to top

Kdor ne poha ni Slovenc...

IP Logged

Dejana
Ex Member

Reply #32 - 05.06.2001 at 12:05:20

Ok, pretiravanje res ni v redu, ampak še vedno je bolje malo več pristnosti kot pa nič (Gape vedno govori: srednja pot, folks). Recimo, jaz doma pri svojih starših nisem bila nikoli navajena kakega objemanja ali poljubljanja, čeprav sem bila edinka. Še danes imam v sebi nekakšne zavore, saj mi je neprijetno priti v telesni kontakt z drugimi ljudmi, ki mi niso blizu. Še en dokaz več, kako smo Slovenci zavrti, še do lastnih otrok...
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Re: Punce so preveč zavrte! + bruhko
Reply #33 - 05.06.2001 at 13:01:46

dotikanje je treba nafurat; več uporabljat počas pa zihr najprej roke pol lubčki in tako naprej ... ono je zihr gut da maš vedno rajš ostale.

mp3ce: ne znam dat bruhka; sm pa zihr da se ga ubacit, pa ne vem kako, pa glih nimam morje časa tenutno; lahko pa vprašaš na forumu modelov ki so ga tipkal (yabb namreč).

Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Andres
5

Reply #34 - 05.06.2001 at 22:38:45

Dejana!

Tudi pri nas doma ni bilo pretiranega po"ljubljanja"Grin ampak smo si bili oče mama in sestra vedno zelo blizu. Mislim, da ravno ta bližina nobenemu od nas ni nanesla zavrtosti.
Drugače je s sinom in hčerko. Menim, da sta se navadila veliko več poljubljati kot jaz v otroštvu.
Kaj je posledica večjega poljubljanja pri sinu, ki je včeraj dopolnil 5 let,  http://www.nenavadno.com/mihi%20pri%20predsedniku.JPG še ne vem. Bržkone je sin zato skoraj nič sramežljiv. Poljublja in objema se zlasti ob dhodih tudi hčerka, vendar še ne najdem tistega čemur bi ji to koristilo, ker je še premajhna.  

A vendarle če poskusim obrniti veliko poljubljanja in stiskanja še na drugo stran lahko iz tega potegnem zaključek, DA MI JE TO KAR SEM MISLIL NAPISATI IZ GLAVE PADLO OHHHH  ???

Andres
Back to top

IP Logged

m
5
p

Reply #35 - 06.06.2001 at 10:17:05

Pa dajmo se en primer, spet moj sef. Je precej bolj odprt, je Bosanec. S svojimi (skoraj odraslimi) otroci se poljublja tudi v javnosti. In seveda se dotika tudi mene, me objame in to.

Sem imela s tem problem, ker sem pred casom, na cisto drugem koncu sveta, imela sefa, za katerega se je izkazalo da njegova prijaznost in gostoljubnost izvira iz tega, da me zeli spolno osvojiti... Pravzaprav sem taksno situacijo z (nadrejenimi) sodelavci imela ze veckrat.

A se potem cudite, da ob vsakem poskusu, da bi me kdo objel, zakrknem?

Sefu sem vse skupaj povedala, on se me se naprej dotika, jaz pa se bom ocitno morala bolj odpreti Smiley

Back to top

IP Logged

MP3CE
3

Om sai ram
Ilirska Bistrica
Reply #36 - 06.06.2001 at 10:34:32

Gee, Marjana, ti morš bit pa full sexy, k šefi tolk padejo nate Grin

Maš tud vso pravico, da nekomu rečeš, da ne želiš, da se te dotika. Sej, men je tud bad, če bi se me kak pijan tip dotikov s kakimi pijanskimi forami, pa ga pošljem nekam. Pa nism zato nč kej bl zavrt...

Je pa to, da pri isti vibri pa to bi se pa lahk več dotikal, pa vse skupi... Tko, da bi bil večji žur...

Princip svobode je prvi. Če nekdo noče, da se ga dotikaš, ima da ga ne takneš, pa pika... Tudi, če je zavrt, ma vso pravico do tega.

Back to top

IP Logged

Dejana
Ex Member

Reply #37 - 06.06.2001 at 16:00:58

Čakaj, Marjana, to kar ti navajaš pa je čisto druga stvar. Tu je treba postavit mejo - in to odločno, zavrtost s tem nima veze.
Back to top

IP Logged

m
5
p

Reply #38 - 06.06.2001 at 16:28:20

Hmm, ne vem ce smo se cisto stekali.

Pravim, da sem bolj previdna (zavrta) ker sem imela slabe izkusnje z bivsimi sefi. (Zenska pac misli, da je sama kriva, da je dajala kaksne znake al kaj.)

S trenutnim sefom sem se pogovorila in sva razcistila, da nima kaksnih seksualnih namenov.

Mam obuctek, da je zdaj na meni, da se znebim strahu in pricnem sprejemati dotik. Ker je vcasih, ceprav od sefa, lahko misljen dobronamerno, tolazece, prijateljsko...

Marjana

P.S.
MP3CE, tega pa ne bos vedel, ko noces v Celje prit.
Roll Eyes

Back to top

IP Logged

MP3CE
3

Om sai ram
Ilirska Bistrica
Reply #39 - 06.06.2001 at 18:20:35

Poklič me, pa se zmenva... Wink
sej mobić maš, a ne...
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #40 - 06.06.2001 at 21:50:22

Mene se nobena šefica ni dotikala, je pa res, da se je vedno okoli mene vrtela prfoksa za Slovenščino na srednji šoli. Joške je do mene stegnila, ko se je nad mano nagnila. Usedla se je na mojo mizo, tik k zvezku, skratka ena sama uživancija.

Marjana verjetno je malo drugače če si ženska in ti potem šef kakšne oštarijske meče na tvojo rit, toda kar zadeva mojih izkušenj z zgoraj navedeno prfokso je to kar v redu. No ja, ta je okrog 40 let je od mene starejša.
Andres
Back to top

IP Logged

DJmucomir
1
*

Pijte vise mljeka a manje
nafte (Iz Alana Forda).

Cjele
Reply #41 - 09.06.2001 at 00:58:42

Marjana to je čisto seksualno teženje na delovnem mestu in v Ameriki, bi tipo že plaču (ne mislim, da so v ZDA čist pr pravi).
Nič ne sebe spreminjat, če ti ni do tega da se objemaš. Ko pa te bo prijelo si daj duška in stisni tisto osebo tesno k srcu brez zavor. Čeprav bo tej osebi čudno.
Back to top

IP Logged

MIKE
5

Sonce    :)
Ljubljana
Re: Punce so preveè zavrte!
Reply #42 - 07.09.2001 at 15:20:13

Jest pa mislim, da smo Slovenci vse. Od zavrtežev, do totalnih odprteževa, čez Slovenijo veje prepih iz Zahoda na Vzhod, iz Severa na Juh, iz Alp do morja in v vse smeri nazaj. Zavedimo se tega! Roll Eyes))
Back to top

Zdaj.....zdaj.....zdaj.....in spet zdaj.
heronero  
IP Logged

Le-ona
3

Biti ali ne biti, to zdaj
ni več vprašanje...
Celje (okolica)
Reply #43 - 11.09.2001 at 10:22:58

No ja, tu  je govora o zavrtosti, če prav razumem o seksualni zavrtosti punc-žensk.
Zavrtost na tem področju nam vcepljajo že starši (njim so jo vcepljali njihovi starši itd...). Pa tudi družba, v kateri živimo je v veliki meri (z redkimi izjemami, ki potrjujejo pravilo)naravnana na zavrtost. Toda, mar se je v tem delu potrebno tako zeeelo oklepat nekih družbeno "priznanih" moralnih norm? Mar nimamo svojega JAZA? Po mojem mnenju, bi vsak človek (ne samo ženske) moral najprej pri sebi razčistit, kaj in kako čuti...se prepustit čustvom in hotenju...ne glede na norme... potem ne bi bilo toliko zavrtosti!
No, če jaz zase povem, se prav rada objamem tako z moškim kot z žensko...če pa si tega ne želim, pa to tudi povem, pokažem - odbijem (pa tudi, če je to šef! Le kaj mi more, ha!)
Back to top

Biti-ljubiti...imeti za kaj živeti!

IP Logged

MIKE
5

Sonce    :)
Ljubljana
Re: Punce so preveè zavrte!
Reply #44 - 11.09.2001 at 18:24:28

Jest bi pa tuki reku, da se protislovljamo, hm, tam nekje na forumu, pa so ženske carice.....

Bum se strinjal z Londonom, ki mu je v Prisilnem jopiču (jest nebi probu), svanula misel, da moški, itak vse kar delajo, kar so ustvarli, so zaradi ženske,,,,
---kva pa jest vem, lohka rečem, da sem mu dost bliz..... Grin
Back to top

Zdaj.....zdaj.....zdaj.....in spet zdaj.
heronero  
IP Logged

Pages: 1 2 3 4