Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4
(Read 16784 times)
DJmucomir
1
*

Pijte vise mljeka a manje
nafte (Iz Alana Forda).

Cjele
Punce so preveč zavrte!
27.05.2001 at 21:32:44

Slovenci smo zavrt narod. Zavrt k strela. To se kaže potem v hudih uspehih v svetovnem merilu, kot kao pozitivna lastnost. Je pa finta, da ravno zaradi predvsem seksualne zavrtosti vso energijo mečemo v delo.
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Re: Punce so preveč zavrte!
Reply #1 - 27.05.2001 at 21:46:38

to je res, zavrti.
sexat je pa vseeno treba.
delo je nadomestek za sex v bistvu, bi lohka reku pobeg od realnosti v delo.
aja pozdravljen, sej te bo portir itak še uradno pozdravu
Wink
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Dejana
Ex Member

Reply #2 - 28.05.2001 at 11:41:39

Res je, da smo Slovenci zelo zavrti, pa ne samo v sexu ampak tudi v drugih stvareh - npr.v izražanju čustev in govorjenju o odnosih. Pogovori bazirajo na strogo poslovnem, neosebnem področju (biznis in vreme). Celo če nekdo želi govoriti o sebi, je (večini) sogovornikov neprijetno, smatrajo, da je treba privatne stvari držati zase - kakor češ, mene se tvoje osebne zadeve ne tičejo (za hrbtom se pa zelo rado opravlja!). Oboje me zelo moti.

Kar se pa tiče naslova, da so punce zavrte- pa tole: žal je katoliška vera toliko let vcepljala vzorec, da mora biti ženska krepostna, to so sprejeli tako moški kot ženske. Še danes veljajo tiste  ˝ta korajžne˝, ki brez predsodkov prevzemajo pobudo za kontakte z moškimi, kot ˝neprimerne˝, še posebej, če to delajo zelo očitno. Mislim, da so se slovenska dekleta v zadnjih 10-15 letih kar precej sprostila.
Back to top

IP Logged

DJmucomir
1
*

nafte (Iz Alana Forda).

Cjele
Reply #3 - 30.05.2001 at 00:19:22

Eh. Zavrte so. Res je Cerkev je celga hudiča tle nardila. Sam ironično je danes govrit o Cerkvi, ker ta je danes odvračilni element od Resnice, ki jo med drugim išče tud Gape. 99% katoliških idej je danes vsebovano v družbenem konsenzu zahodnega sveta - hec - najbolj ZDA. Primer striparja Mike Diene, ki so ga kar v zapor stlačl, ke je pač perverzarijo risu. Pa recimo tisti zakon po katerem ti kar sodijo, če oralno seksaš (določene države ZDA). Dauč je čas hipuzlerjev danes. In na slabše gre po moje. Izganjanje vonja, umazanije, telesnih tekočin gre v skrajnost. POstajamo sterilizirano ljudstvo v prid tehnizacije in "razvoja" - tj. bogatenja elite.
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #4 - 30.05.2001 at 02:04:58

Jaz pa mislim, da ima Dejana kar prav, ko je napisal, da Slovenke niso več tako zavrte kot nekoč.
Pred osmimi leti je na Islandiji igral nogomet nek Bosanec iz Sarajeva. Igral je v Bosni, Sloveniji, Avstriji Nemčiji in na Islandiji. Torej kar v dostih državah je živel in zato štejem, da tudi pozna "situacijo  zavrtosti". Na nekem drinku mi je ta Bosanec rekel: "Veš kaj se mi zdi? Saj Islandke in Slovenke si pa sloh niso tako zelo različne." S tem je seveda mislil na zavrtost, v poštev pa je vzel, da se Islandke bolj dol mečejo, ker neprimerno več pijejo.

Andres
Back to top

IP Logged

Dejana
Ex Member

Reply #5 - 30.05.2001 at 11:21:01

Andres, res je, tudi Angležinje neprimerno več pijejo, pivo tankajo na litre.
Back to top

IP Logged

MP3CE
3

Om sai ram
Ilirska Bistrica
Reply #6 - 30.05.2001 at 14:37:14

DJ, res je, too much smo zavrti, pa sam cash nam gre po glav (pa to kdo bo mol bolš avto)... Ampak reku bi, da tipi v Slaveniji nismo nč bol... Zase bi reku, da sm totalno zavrt, ker me je pač preveč strah da bi se odprl...

Ampak vsaj drugim ne najedam, pa to, to je pa osnovno...

Ker drugače bi v rubriko samske punce napisal moj GSM je .... ( 031 72 26 29 ) 8)
Back to top

Kdor ne poha ni Slovenc...

IP Logged

Dejana
Ex Member

Reply #7 - 31.05.2001 at 15:16:28

MP3CE:
če boš sedel doma in čakal da kakšna pade z neba, boš še nekaj časa sam.

Evo, pa pravite, da so punce zavrte: fantje pa stojite ob strani, se bojite spregovorit, namignit. Kaj se je pa zgodilo z moškimi osvajalci?
Back to top

IP Logged

DJmucomir
1
*

nafte (Iz Alana Forda).

Cjele
Reply #8 - 01.06.2001 at 15:52:02

Doma čakat na princesko! To ni slaba ideja. Tako tehniko bi se splačal razvijat.

Jep fanti smo zavrti tud in polni predsodkov. Seveda izpstavim lahko sebe, ki se se dobu z eno potrebnico iz IRC-a pa je bla precej za stvar, pa sem se usrau k osnovnošolc. Morda bi bilo seveda drgač, če bi bla bolj Pamela, a vendar, ali ni to samo opravičevanje.
Shocked
Back to top

IP Logged

MP3CE
3

Om sai ram
Ilirska Bistrica
Reply #9 - 01.06.2001 at 22:23:23

GSM je pravi Grin. Ampak problem je v tem, da predolg čakam in mencam... Rabm 100 let, da se spravm u akcijo... In pol, ko se odločim, je prilka že mimo... Ah.. kaj češ... ampak ta post sm pa takoj napisou... Alora, se čujemo, dej grem pa na žur..
MP3CE
P.S.
DJ, thanx, dobr post si odpru, pa to... Cool..
Back to top

Kdor ne poha ni Slovenc...

IP Logged

Andres
5

Reply #10 - 02.06.2001 at 01:40:32

DJ.

Če se userješ k osnovnošolc, a ti potem manjka podzavesti??  Sej tle nek v enemu threadu je bil en, ki je najboljši na svetu. Me firbec matra, kako on menca pred ženskam.

Andres
Back to top

IP Logged

herby
5

SLO - NM
Reply #11 - 02.06.2001 at 08:51:00

Andres k si mislu namest podzavesti samozavest?

Pa se to k temu topicu: Gape je en clancic dal ven o zdravstvenem stanju Slovencev in imajo zenske nadpovprecno veliko raka na maternici. Kaj to predstavlja iz vidika 'psiha ustvarja telo'? Predstavlja frigidnost in kes zaradi fuka oz zavrtost. Lahko pa da se tudi motim.
Back to top

Why not help one another, makin it much more easier... bob marley

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #12 - 02.06.2001 at 13:41:37

kolkr vem je rak vedno psihičnega izvora; kot tudi vse ostale bolezni.
mislim da je problem v obsodbah in nesprejemanju spolnosti; pa še kaj bi se našlo pa se zdele ne spomnem.
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Andres
5

Reply #13 - 02.06.2001 at 14:05:39

Ja, se opravičujem, samozavest sem mislil.

Andres
Back to top

IP Logged

gobi
1
*

I love YaBB 1 Gold!

Reply #14 - 02.06.2001 at 15:30:58

Se mi zdi, da malo preveč posplošujete.
Ni za vsako težavo vseh delov telesa, ki so na spolni čakri kriva zavrtost. Zanimivo: rak na jajčnikih in rak na materničnem vratu; za enim obolevajo punce, ki veliko menjavajo partnerje (mislim, da je to maternični vrat), za drugim pa nune.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 4