Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 ... 15
(Read 45500 times)
ARS
5

Preveč dobrega je lahko
... čudovito. (Mae West)

daleč od rodne barjanske grude
Re: Se mal resničnega heca 2
Reply #90 - 11.03.2003 at 22:25:47

Q: Have you heard about Playboy's new magazine for married men?
A: Same centerfold every month.

Q: How many ex-husbands does it take to change a light bulb...?
A: None, they don't get the house anyways...
Back to top

Knowing what's right doesn't mean much unless you do what's right. (neznan(a)

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #91 - 12.03.2003 at 12:15:26

What is the Sex of a computer?

An English teacher was explaining to his students the concept of gender association in the English language. He stated that hurricanes at one time were all given feminine names and that ships and planes are usually referred to as "she." One of the students raised his hand and asked, "What gender is a computer?"

Not having a ready answer, the teacher divided the class into two groups, males in one and females in the other, and asked each group to decide whether a computer should be considered masculine or feminine. Both groups were asked to give four reasons for their recommendation.

The group of women concluded that computers should be considered masculine because:

1. In order to get their attention, you have to turn them on.
2. They have a lot of data but are still clueless.
3. They are supposed to help you solve your problems, but half the time they ARE the problem.
4. As soon as you commit to one, you realize that, if you had waited a little longer, you could have had a better model.

The men, on the other hand, decided that computers should be considered feminine because:

1. No one but their creator understands their internal logic.
2. The native language they use to communicate with other computers is incomprehensible to everyone else.
3. Even your smallest mistakes are stored in long-term memory for later retrieval.
4. As soon as you make a commitment to one, you find yourself spending half your paycheck on accessories for it.
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #92 - 12.03.2003 at 12:20:32

IRC SEX
...
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

tomi
5

Kaj pa če je vse RES???

MB
Reply #93 - 12.03.2003 at 16:53:59

...
Back to top

Pametni razpravljajo o idejah,&&povprečneži o dogodkih,&&omejeni pa o ljudeh. &&(Hyman Rickover)&&

IP Logged

Terrania
5

Dih brez namena. Sapa
v bogu. Veter.
Maribor
Reply #94 - 12.03.2003 at 20:14:14

Jaz kot Matematik po srcu, Pesnik po dusi morem da povem moj najljubsi hec:

Jezus sedi na gori in govori svojim ucencem. Sonce zahaja za goro, ucenci ga vestno poslusajo in se ucijo iz njegovih naukov. Travica raste, zabice skakljajo in vsi zivijo v sozitju.
Jezus pravi: " x(na kvadrat) + 4x + 8"
Ucenci ga zacudeno gledajo.
Jezus ponovi: " x(na kvadrat) + 4x + 8"
Ucenci ne razumejo, kaj jim hoce povedati in ga vprasajo: "Jezus, ne razumemo te. Razlozi nam prosim, kaj mislis s tem."
Zdaj jih jezus zacudeno pogleda: "Kako da me ne razumete, ko pa govorim parabole."

Grin Grin Grin 8) I just love this one!  8)
Back to top

It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes. &&Douglas Adams

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #95 - 13.03.2003 at 11:58:44

Kampiranje
Mož in žena sta odšla kampirat. Po obilni večerji in steklenici vina sta odšla spat. Po nekaj urah žena zbudi svojega moža:
"Jure, poglej v nebo in povej, kaj vidiš."

Jure pogleda v nebo in reče:"Vidim milijone in milijone zvezd."
"Ja. In kaj ti to pove," ga vpraša.
Jure pomisli malo in reče:"Ja, gledano v astronomskem smislu mi pove, da so v galaksiji miljoni galaksij in biljoni planetov. Gledano v astrološkem smislu je to leto saturna. Gledano v časovnem smislu je ura približno 2.49. Gledano v teološkem smislu mi to pove, da je bog vsemogočen in mi smo le majhen in nepomemben del. Gledano v metereološkem smislu mislim, da bo jutri zelo lep dan. Kaj vidiš pa ti?
Jezno ga pogleda in reče:"Gledano v praktičnem smislu mi pove, da so nama ukradli šotor."

Dozivio tip brodolom i nasao se na pustom otoku. Dani, mjeseci su prolazili i vidi ovaj da ga nitko nece spasiti... pocne on graditi nekakvu kolibu... Slozio on sebi kolibu, i ono fino zaspao... Kad ujutro se probudi a iznad njega stoji zenska ono plavusa..sisata vitka...i kaze ona njemu 'ajde ti dodi kod mene ja sam tu s druge strane otoka. Dosli oni kod nje kad vidi on, velika kuca, sve sredeno... Pita on nju pa otkud ti sve to ? Ma to sam sve pokupila s broda prije nego je potonuo... Ude unutra, ona njega fino nahrani... Kaze mu neka se otusira... kao ono ima ona i toplu vodu ... bojler na generator... Otusira se on, izade van a ono zenska skine grudnjak pa gacice ... i kaze mu: Sad cu ti dati ono sto cekas vec 6 mjeseci .... A tip ce: Nemoj me jebat da imas INTERNET...?

Blondinka stopi v NLB v Ljubljani in zaprosi za posojilo 1000 sit. Pove, da potrebuje denar, ker potuje za dva tedna poslovno v ZDA. Uslužbenec ji reče, da mora nekaj zastaviti kot jamstvo za dolg, zato mu blondinka mirno izroči ključe novega BMW serije 7 z vso dodatno opremo, parkiranega na cesti pred banko. Banka se strinja, blondinki izročijo 1000 sit, avto odpeljejo v garažo pod banko in se ob tem zabavajo na račun neumne blondinke, ki za jurja sit zastavi 100.000 eur vreden avto.
Čez dva tedna se blondinka vrne in ko poravna banki dolg, ki znaša skupaj z manipulativnimi obrestmi 1453,20 sit, ji uslužbenec vljudno reče: "Gospodična, zelo smo veseli, da smo poslovali z vami, naše sodelovanje je bilo vzorno, vendar smo malo zmedeni: ugotovili smo namreč, da ste miljarderka, zato ne moremo razumeti, zakaj ste si sposodili 1000 sit..."
Blondinka mirno odgovori: "Pa mi vi povejte, kje pa bi lahko za 14 dni parkirala avto v Ljubljani za 453,20 sit?"

Šeta zeko šumom i sretne mazgu, pa joj kaže:
- Zdravo, ja sam zeko, tko si ti?
- Ja sam mazga.
- A sto je to mazga?
- Mazga je kad ti je tata konj, a mama magarac.
Zeko slegne ramenima i ode dalje, pa naidje na vucjaka: -Zdravo, ja sam zeko, a ko si ti?
- Ja sam vucjak.
- Sto je to vucjak?
- To je kad ti je tata vuk, a mama pas.
Zeko slegne ramenima i ode dalje. Naidje konjska muha:
- Zdravo, ja sam zeko, a ko si ti?
- Ja sam konjska muha.
Zeko je pogleda s lukavim smjeskom, pa kaze:
- Ajde, nemoj zajebavati!

Vraca se Haso novim BMW-om iz Njemacke, pa mu pukne guma na zadnjem zavoju prije njegovog sela.
Izadje on van, uzme dizalicu i kljuc te stade mijenjati gumu. Uto naidje Mujo pa ga pita:
- sto to radis Haso?
- Skidam gumu, kaze Haso.
Osvrne se Mujo oko sebe uzme veliki kamen i razbije staklo na BMW-u. Skoci Haso pa drekne na njega:
- sto to radis, bolan, jesi normalan?
A Mujo ce nato: Haso dok ti skidas kotac ja cu izvadit radio!!!

Pokliče Bil Laden Busha in pravi: "Ej George, poslušaj! Imam dve novici; ena je slaba, druga pa dobra."
Bush: "Dobro pa povej najprej dobro."
Bin Laden: "Predal se bom."
Bush: "Kaj pa slaba ?"
Bin Laden: "Pridem z letalom."

Pride krt na nudistično plažo, pa pride vn glih pri eni
v mednožju pa gleda pa vpraša ˝ježek si to ti?˝
pa ni odgovora, pa gre bliže pa še nekrat vpraša
˝ježek si to ti, oglasi se˝ pa spet ni odgovora, pa
gre zraven pa povoha pa pravi ˝ježek, si crknu???˝

Se srečata tank pa fičo pa pravi tank ˝kaj fičo, še
vedno maš motor v riti??˝ pa fičo odvrne ˝bolje motor
v riti kot kurac na strehi˝

Kak daš 4 slone v fičota??
- 2 odzadaj, 2 odspredaj
Kak daš 5 slonov v fičota??
- ne moreš, ker je firo registriran samo za 4
Keri bo pa vozu??
- ja tisti z izpitom
Kaj je problem ko se hočejo 4 sloni pelat s fičotom?
- vsak bi rad pri oknu sedu.
Kak ugotoviš da je slon v hladilniku??
- ker je fičo sparkiran pred hladilnikom
Zakaj ma slon rdeče oči??
- da se lahko med jagode skrije.

A je že kdo slona med jagodam vidu??

Še ne? pol se je pa dobr skril.
Back to top

IP Logged

ana
5
p

Kranj
Reply #96 - 14.03.2003 at 16:48:41

malo idej za pošiljanje SMS sporočil Grin

Iz uredništva Playboya vam sporočamo, da vaših slik ne moremo objaviti. Priporočamo, da poskusite pri reviji Moj mali svet.

Jaz sem vesoljček, živim v tvojem telefonu in to, kar ravnokar pritiskaš, so moja jajca. Sodeč po nasmešku ti to ugaja.

Pozdravljen! Jaz sem vesoljka. Trenutno sem v tvojem GSM-u. To, kar  pritiskaš, so moje bradavičke. Po nasmehu vidim, da ti je všeč!

Na svetu je šest milijard ljudi. Dve milijardi trenutno spita, dve žurirata, ena milijarda ljudi bere, 999.999 jih seksa, eno veliko teslo pa bere tole sporočilo.

O o oO oO oo oooo O O o O o O O o o o OO o oo ! Mislim, da je moj mobi požrl šumečo tableto.

Pozdravljeni! Iz zavoda za pogrešane osebe vam sporočamo, da vas ta trenutek nekdo neizmerno pogreša. Prosimo, da ga nemudoma pokličete. Hvala!

V norišnici Ljubljana Polje smo prek vaše kartoteke ugotovili, da vas ne moremo sprejeti, kajti tudi mi imamo svoj ugled!

Umij si vrat! Tvoj vampir.

Pozor, pravkar ste prejeli mobi hrošča. Prosimo, da takoj ugasnete telefon, iztaknete anteno in odvržete baterijo. Vaš mobi hrošč.

Komunalno podjetje Snaga vas obvešča, da bomo danes ob 17. uri pobirali smeti. Prosimo, da se postavite na dogovorjeno mesto.

Če si za packarije in  neumnosti, se dobiva po osmi uri na Čopovi pri zelenih smetnjakih. Bova skupaj brskala po smeteh!

Prosimo vas, da svoj mobi aparat takoj prinesete v katerekoli našo poslovalnico. V osmih dneh bomo vaš aparat zanesljivo razstavili na prafaktorje. Mobitel d.d.

Pošlji to sporočilo stotim prijateljem in nekaj nepričakovanega se bo zgodilo – imel boš PRAZNO baterijo!

Back to top

Ljubezen ozdravlja vse - tiste, ki jo dajejo in tiste, ki jo prejemajo.

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #97 - 14.03.2003 at 20:37:38

Dosla dva policajca potpuno gola na posao. Njihov sef poludio i pozvao obojicu u svoju sobu, te ih ispituje kako mogu doci takvi na posao.
"Sefe," brane se oni, "bili smo u javnoj kuci."
"I sto je bilo dalje ..."
"Pa, sefe dobili smo dvije dobre zenske, da se smrznes kad ih vidis."
"I dalje, dalje ..."
"E pa sefe, zenske su rekle, neka se skinemo goli."
"Dobro, dalje, dalje ..."
"I tako sefe, kad smo se skinuli, zenske su rekle:
"Decki, a sad na posao.'
I eto, mi smo dosli."
Back to top

IP Logged

Bostjan PCM
1
*

Bodi pozoren.Bodi srecen.

Bled
Reply #98 - 16.03.2003 at 01:36:16

Na vratih restavracije se pojavi malo čuden možakar, s papigo na rami in v družbi dveh čudovitih mladih dam. Vsedejo se za mizo.
Prihiti natakar: "Kaj boste ?"
Mož: "Sto tri porcije rižote !"
Natakar: "Gospod se šali, saj ste samo trije."
Mož vztraja: "Sto tri porcije rižote !"
Natakar je tudi vztrajen: "Gospod, ne zamerite, ampak to vas bo stalo okrog 50.000 tolarjev."
Mož se zareži: "Denar te skrbi, ha! Pomiri se," in mu pokaže, da ima denarja več ko dovolj.
Natakar skomigne z rameni, si misli, kak čudak mu je prišel v lokal in gre v kuhinjo naročit zahtevano.
Čez čas začno prihajati iz kuhinje vozički, vsi obloženi s krožniki z rizoto.
Natakar: "Gospod, vaši gostje še niso tu? Kam naj damo vso to jed ?"
Mož: "Tri porcije dajte kar sem na mizo, ostalo pustite na vozičkih !"
Naredi zaukazano in mož in obe dami se spravijo vsak nad svojo porcijo rižote. Med tem pa papiga zapusti ramo moža in se spravi na ostalih 100 porcij in jih tudi pospravi prav tako hitro, kot sta mož in dami pospravili svoje porcije.
Vse to seveda ne ostane nezapaženo. Ljudje začnejo vzklikati in se glasno čuditi in potem seveda riniti v moža z vprašanji, kako, da ima njegova papiga tak apetit.
Mož se nejevoljen brani: "Pustite me na miru, postanem slabe volje, kadarkoli se spomnim, kako sem prišel do te papige !"
Ljudje vztrajajo in mož, da bi imel mir, začne pripovedovati:
"Lovil sem ribe in ujel zlato ribico. Ribica me je prosila, naj jo izpustim, v povračilo pa mi bo uresničila tri želje. Seveda sem jo izpustil. Potem pa so prišle na vrsto želje. Prva moja želja je bila, da bi imel vedno dovolj denarja. In res od takrat imam vse žepe polne denarja, ne glede, koliko ga vzamem ven. Druga želja je bila, da bi bil vedno med čednimi ženskami. In res, od takrat me spremljata povsod ti dve lepotici. Tretja želja, oh, tretja želja, pa je bila, da bi imel nenasitnega tiča, a je očitno prišlo do nesporazuma..."

Strokovna žirija se je odločila, da je vozilo leta 2003: ženska.
K odločitvi so strokovno žirijo privedle predvsem naslednje kakovostne lastnosti:
1. Ima lastno polnjenje.
2. V normalnem položaju zmore 60 obratov na minuto.
3. če je dobro ogreta, zmore tudi do 120 obratov na minuto.
4. Prilagojena je vsem tipom in dimenzij batov.
5. V času pogona uporablja samo eno svečko.
6. Za vožnjo ne potrebuje vozniškega in prometnega dovoljenja.
7. Mazanje v času obratovanja je avtomatsko in je odvisno od obremenitve.
8. Olje menja samodejno na vsakih 24 do 30 dni.
9. V primeru dobrega polnjenja lahko zdrži brez menjave olja tudi do 9 mesecev.
10. Ima serijsko vgrajene dve airbag blazini različnih dimenzij.
11. Nekateri modeli so zelo glasni.
Opozorilo: Za nemoteno delovanje je priporočljivo redno pranje bata in cilindra.
Poleg vseh naštetih dobrih lastnosti ima tudi vidnejše napake:
1. Zelo hitro izčrpa voznika.
2. Vzdrževanje je drago.
3. Starih modelov se je težko znebiti.

Pride na obisk neka gospa. Odpre ji sinček.
"Imaš mamico doma ?"
"Traktor povozu."
"Imaš atija doma ?"
"Traktor povozu."
"Imaš sestro doma ?"
"Traktor povozu."
"Ja, kje si pa ti bil, ko je vse traktor povozu ?"
"Traktor sem vozu."

Mimoidoči zagleda moškega, kako pije iz pipe na vodnjaku, na katerem je napis 'VODA NI ZA PITJE!'.
Reče mu: "Ej'ga a s' na glavo padu, pa to ja ni za pit !"
Odgovor: "Šta kažeš ?"
"Nič, nič, samo ti pij !"

Na ameriškem jugu gre črnec zvečer peš domov. Mimo se pripelje belec v Mercedesu in se zaleti v črnca. Udarec avta je tako močan, da črnca vrže 20 metrov stran s ceste.
Naslednji dan v lokalnem časopisu piše: "Nesreča na cesti 25, črnec ušel s kraja nesreče."

Kavboj stopi v gostilno in zagleda pri šanku tri lepa dekleta. Potegne pištolo in dve ustreli. Potem stopi k mladenki, ki je ni ustrelil in ji reče: "Lej jo, lej, kaj pa ti sama tukaj ?"

Neka ženska gre ponoči mimo pokopališča, sreča nekega moškega, ter mu potoži:
- Gospod, tako me je straaaah... Ali se vam lahko pridružim ?
- Veste, saj je bilo tudi mene strah, ko sem bil se živ...

Kirurg se pripravlja, da bo operiral pacienta. Potem pa pacient reče:
"Veste, kako se bojim, to je moja prva operacija."
"Potolažite se, moja tudi !"

Bog je ustvaril Adama. Nato ga je Adam prosil, naj mu ustvari še eno bitje za družbo.
Bog:"Prav. Dobil boš družbo. To bo bitje, ki te bo razveseljevalo na vsakem koraku, ti bo streglo, bo inteligentno, da se bo lahko s teboj pogovarjalo o prav vseh temah in bo izjemno spolno privlačno. Vendar te bo to stalo ene roke in ene noge."
Adam: "Hm. To je malo predrago... Kaj lahko dobim za eno rebro ?"

Poštar prvič dostavlja pošto v nekem bloku v Ljubljani. Ko pozvoni, mu odpre majhen debilček.
Poštar: "Je oče doma ?"
Debilček: "Ne, je v norišnici."
"Kaj pa mama ?"
"Tudi ona je v norišnici."
"Sestra ?"
"Tudi."
"Brat ?"
"Na Oxfordu !"
"Kako na OXfordu, cela družina v norišnici, brat pa na Oxfordu ?"
"Ja, v špiritu."

Amerikanci naredijo novi super računalnik, ki prerokuje bodočnost, vendar je finta v temu, da se ga ne sme nič vprašati direktno.
Pa pride Bush, ki bi rad zvedel bodočnost Amerike in ga vpraša tako izza ovinka:
"ali bomo še imeli Coca Colo po tretji svetovni vojni ?"
Računalnik: "Da !"
Bush: "Koliko pa bo stala ?"
Računalnik: "Tri kopejke !"

Back to top

Words never spoken, but lost &&Shallow thoughts, a lonely heart, &&Reaching to grasp onto meaning &&A tender kiss broken as we part.&&Death seems to be my answer now &&Satan pulls me down again,......
147032754  
IP Logged

Bostjan PCM
1
*

Bled
Reply #99 - 16.03.2003 at 01:50:15

Mujo&Haso

Se sprehajata Mujo in Haso po New Yorku mimo visokih nebotičnikov.
Med tem neka ženska skoči z nebotičnika in pade točno v kontejner za smeti in se ubije.
Vidi to Haso, pa pravi Mujotu: "Vidiš Mujo, što je standard. Mi bi ovo još 20 godina trošili, a oni bacaju u smeće."

Fata se ljubi z Unproforcem in po seksu vpraša ona njega: "Ej, bolan, imaš li ti onu potvrdu da nemaš sidu ?".
"Yes" - pravi on.
Na to Fata nazaj: "E, možeš ju bacit, sada ti više ne treba !"

Kupita Mujo in Haso psa ptičarja in gresta na lov. Cel dan lovita, a nič.
Zvečer Haso na pol mrtev zmatran: "Mujo, bolan, ili ovo nije pas ptičar, ili ga mi ne bacamo dovoljno visoko ... ."

Prime Mujo zlatega kita, ki mu pravi: "Pusti me, Mujo, ispunit ću ti tri želje !"
A Mujo kitu: "E, ne vjerujem ti, idemo mi lijepo kod zlatara."

Koljeta Mujo in Haso kravo, pa pravi Mujo: "Ja ću je držati, a ti je lupi čekičem po glavi da se onesvijesti."
In tako mahne Haso, krava stoji mirno.
Haso zopet mahne, krava niti mu.
Haso tretjič mahne, krava zopet nič.
Ko se oglasi Mujo: "Haso, još jednom me lupi, pustit ću kravu !"

Prime Mujo medveda. Vidi to Amerikanec iz Unproforja in ga vpraša: "Grizli ?"
"Ma šta grizli, davili, tukli, i to više od pola sata !"

Srečata se Mujo in Haso na cesti. Mujo brez desne roke in očesa.
Haso: "Što je, Mujo, što se dogodilo ?!"
Mujo: "Ma, kladio sam se sa Suljom u oko da mi ne može iščupati ruku..."

Rodi se Mujotu otrok z 6 glavami. Vprašajo ga prijat'li kako kaj otrok ?
"K'o zmaj !" - pravi ponosno Mujo

Pride Clinton v Bosno na obisk. Polno ljudi. Zaželi si Clinton spoznati navadne ljudi in pristopi k Fati, ji da roko in reče: "Bill".
A Fata njemu: "Bi što ne bi !"

Zakaj Mujo drži odprt šlic, med tem ko je na kosilu ?
Da mu se muhe ne nabirajo na hrani.

Zakaj ima Mujo zraven televizorja šibice? - da ga prižge
Zakaj ima Mujo zraven televizorja nož? - da izostri sliko
Zakaj ima Mujo televizor na televizorju? - da gleda Slikom na sliku
Zakaj ima Mujo pri televizorju lopato? - da izkoplje kanal !

Gre Mujo zvečer po ulici, ko sreča častno sestro in jo začne tepsti in mlatiti. Ko jo premlati do konca, pravi:
"Šta je Betmene, nisi danas u formi ?"

Mujo kupi hladilnik in se v vasi hvali Hasotu: "Da vidiš u sred ljeta meso zaledjeno, vazda je hladno unutra."
Haso: "A zašto služi ovo ?"
Mujo: "Ah, to je za  jaja, samo boli ko vrag kad zatvoriš vrata.'

Tekmujejo Amerikanec, Rus in Mujo, kateri ima boljši sluh.
Amerikanec: "Spim, ko me naenkrat zbudi hrup. Pogledam pod posteljo, tam dva komarja seksata !"
Rus: "To ni nič. Jaz ponoči spim, ko me zbudi hrup. Pogledam skozi okno, ko tam rja napada moj avto !"
Mujo: "Ma ajde, isto tako ja spavam, kad me probudi buka iz ormara. Ja tamo, kad moj kaput izlazi iz mode !"

Pride Mujo dan prej domov in najde Fato z ljubimcem v postelji. Vpraša: "Šta vi radite tu ?"
Na to se Fata obrne do ljubimca in pravi: "Vidiš, šta sam ti rekla. Glup k'o točak !"

Prodaja Mujo z ženo Fato razno robo na štandu. Pripelje se nek frajer na motorju, malo gleda, zgrabi kožnato jakno, gas do deske.
Zadere se Mujo Fati: "Eto, ženo, ode još jedna jakna !"
"Stvarno ?" - vpraša Fata - "a po kojoj cijeni ?"

Zagledata Mujo in Haso Unproforca pod drevesom v senci kako spi. Iz žepa mu gleda denarnica.
Pravi Haso Muji: "Vidi, ono mu viri 100 maraka, idi se prišuljaj, izvuci, i donesi !"
Čez nekaj časa se vrne Mujo in nosi 100 DEM in jih takoj raztrga in vrže.
Haso ga vpraša, zakaj je to naredil.
"Falsifikat" - mu odgovori Mujo - "gde si još vidio sto maraka sa četiri nule !"

Gledata Mujo in Fata izbor miss na televizorju, ko pravi Mujo: "Vidi, Fato, ova ti je ko Mercedes, a ti si ko kombajn !"
Večer kasneje gresta spat, Mujo bi malo seksa. Pa pravi Fata: "Ta neču valjda da palim kombajn za tu slamku !"

Pride Mujo v bar in naroči: "Molim jednu coca colu"
"Ne reče se coca cola" - ga pouči natakar - "ampak koka kola. C se izgovarja kot K.
"Ma, jebote, onda daj ti meni radije jednu kitronadu"- naroči Mujo.

Mujo se razbije z biciklom. Obišče ga Haso v bolnici, pa ga povpraša kaj se je zgodilo.
"Ma znaš, spuštam ti se ja nizbrdo, ono ulazim u krivinu pred selom, stisnem zadnju kočnicu, a ona ne radi. Ja brzo stisnem prednju kočnicu, ni ona ne radi. Zavrtim pedale unazad, niti to ne radi.
A onda ispred mene Dragstor, jebo, on radi.

Mujo in Haso sedata v aerodromski restavraciji, pijeta kavico in gledata avione.
Naenkrat pravi Haso: "Bolan Mujo, jebo ga ti, pa kako oni teroristi uspiju ukrasti ovako veliki avion ?"
"Al si blesav Haso, pa nikada ga ne ukradu kada je na aerodromu, nego kada je visoko u zraku, pa je mali !"

Pripoveduje Mujo Sulji v kafani: "Bolan, Suljo, idemo ti Haso i ja sinoč iz šume, i počne kiša".
Kaže Haso: "Ajdmo kod mene kući, tu je blizu, dok kiša ne prestane. Uđosmo mi u kuču, kiša ne prestaje, dodje vreme za spavat."
Kaže Haso: "Ne mereš nikud iči, spavačeš ovdje.
- "I bolan Suljo, legnemo ti mi u jedan krevet, vako Haso, vako Fata, vako ja" (pokaže rukama jednog pored drugoga - Fata u sredini)....
- "I, jel' bilo šta?" - pita Suljo.
- "Nije, smetala Fata !"

Mujo in Haso nosita veliko omaro po stopnicah v 10. nadstropje, pa pravi Mujo Hasi: "Haso, imam jednu dobru i jedno lošu vest, koju češ prvo ?"
Haso: "Ajd' prvo onu dobru"
Mujo: "Več smo na 9. spratu"
Haso: "A loša ?"
Mujo: "Pogrešili smo zgradu !"

Mujo in Haso sta stanovala v istemu nebotičniku. Mujo v pritličju, Haso v 15. nadstropju.
Vsako jutro ista procedura, Haso z 15. nadstropja kliče Mujota v pritličju na kavo. Stanovalci zberejo denar, jima montirajo telefone, in srečni pomislijo da si bodo zdaj malo oddahnili.
Naslednje jutro se Haso zadere s terase: "MMUUUJJOOOOOOOO !"
Mujo nazaj Hasotu, deroč se: "ŠŠTTOO JJEE HHAASSOOOO ?"
Haso: "Ajd na telefon, da te pozovem na kafu !"

Pride Mujo v policijsko postajo.
"Oču, da prijavim ženu !"
"A zašto ?"
"Ona je tajni agent !"
"Za koga radi?"
"Za CIU !"
"Za CIU ?"
"Aha !"
"Odkud to znaš ?"
"Pa svaku noč, oko ponoči, kad misli da spavam. izadje na terasu i viče: "ESADE, ESADE !"

"Doktore, kako mi je žena ?"
- "Trudnoča dobro napreduje, ali je vanmaterična".
"Doktore, evo vam hiljadu maraka".
- "Nemojte molim vas, to se lako rešava, nije to neka težka intervencija".
"Nije za intervenciju, nego da nikom ne pričaš, da sam promašio."

Zaustavi policaj Mujo avto Audi Quattro: "Dečki, koliko vas ima unutra ?"
"Pet" - odgovor
Mujo: "E, neče iči. Ovo je Audi Quattro, znači četiri, po tome je jedan previše."
"Pa kako, gledajte, registrirano je za pet ?" - začudeno iz avta.
Mujo: "Nemojte me farbat, k'o da ja ne znam strane jezike !"
Iz avta: "Pa pitajte kolegu, on če vam valjda znati reći."
Mujo: "A, nemojte vi Sulju, on se još svađa sa onom dvojicom iz Fiata Uno.

Back to top

Words never spoken, but lost &&Shallow thoughts, a lonely heart, &&Reaching to grasp onto meaning &&A tender kiss broken as we part.&&Death seems to be my answer now &&Satan pulls me down again,......
147032754  
IP Logged

Bostjan PCM
1
*

Bled
Reply #100 - 16.03.2003 at 01:51:36

Mujo&Haso 2

Sede Mujo i Haso nekde pored mora u Boki Kotorskoj.
Kaže Mujo Hasi: "Vidi, Haso, prijatelju, tamo netko tone u moru !"
Haso njemu: "Pa šta."
Mujo: "Pa mi sedimo."
Haso: "Pa šta, očeš da legnemo ?"

Dolazi jedan kod mesara i pita: "Imate li žilu od vola za bas gitaru ?"
Mesar odgovara: "Jok, nemam, al' imam pi... od krave za usnu harmoniku !"

Sedi Mujo sam v parku na klopi. Pride mimo Haso in ga vpraša: "Šta to radiš Mujo, sjediš i misliš ?"
Mujo: "Ma jok, samo sjedim."

Pripelje Fata k doktorju Mujota.
"Gospodine doktore, boli ga oko " - kaže Fata.
"Fato, kao oblog, stavi mu jaje na oko." - pravi doktor.
Čez nekaj dni Fata spet pride z Mujom k doktorju.
"Gospodine doktore, a sad ga boli sve!"
"Pa jesi li mu stavila oblog?" - vpraša doktor.
"Ma nek ide do vraga, ja stigla tek do pupka, a on već vrišti !"

Nekega dne gre Haso mimo Mujotove hiše, ko skozi okno zagleda poznane tenis športnike in vstopi, ter vpraša Mujota kaj vsi ti tenisači delajo pri njemu.
Pa pravi Mujo: "Našao sam zlatnu ribicu, ali je malo nagluha".
Haso pravi: "Odvedi me k njoj, da i ja nešto zaželim."
Mujo: "Dobro ali rekao sam ti da je nagluha."
In si Haso zaželi 100 kun, a se pred njim pojavi 100 mil (sapun).
Na to pravi Haso: "Mujo ali ja sam tražio 100 kuna a ne 100 sapuna."
Mujo: "Znam, Haso, ribica je nagluha. Nisam niti ja tražio VELIKI TENIS."

Odide Mujo na dopust v Egipt. Bilo je vroče, zato se odloči, da se okopa v Nilu.
In prav tisti trenutek, ko se spusti v vodo se pred njim pojavi krokodil.
Mujo pogleda krokodila in mu reče: "Nemoj Lacosta, majke ti."

Pride Mujo na avtobusno postajo in zahteva: "Daj mi povratnu kartu."
"Dokle?" - vpraša prodajalec.
"Pa do ovdje, što misliš !"

Mujo zboli in ker ni imel zdravstvene izkaznice, jo posodi od svojega prijatelja, Hasota.
Pride k doktorju, kateri ga vpraša: "Dakle, što je tebi, Haso ?" - "Najbolji prijatelj"

Mujo in Haso na uri zemljepisa. Pokliče učiteljica Hasota in mu reče: "Haso, pokaži mi di je Amerika."
Haso gleda i čez petnajst minut pokaže na Ameriko.
Učiteljica: "Bravo, na mjesto.Tri."
Pokliče Mujota: "Mujo, kaži ti meni tko je otkrio Ameriku."
Mujo se zamisli i reče : "Pa, Haso !"

Mujo stoji pred avtomatom za Coca Colo. Not'r vrže kovanec, ko ven pade Coca Cola. Mujo spet vrže not'r kovanec in spet ven pade Coca Cola.
In tako Mujo v nedogled, ko se eden iz kolone, ki se je naredila za njemu, vpraša:
"Oprostite gospodine, i mi želimo doći na red - prestanite !"
A Mujo reče na to: "Jok dok Mujo dobiva, Mujo igra ! "

Mujo koplje rov, Haso gre nekaj metrov za njemu in zametava rov.
Vidi to eden od sprehajalcev in vpraša: "Što to radite ljudi? Nema logike - jedan kopa , a drugi zatrpava!"
Pa pravi Mujo: "Ma ima logike, al' nema Mehe da stavlja cijevi !"

Sredi noči budi Fata Mujota.
Mujo, Mujo, probudi se brzo, nisi popio tabletu za spavanje..."

Kupi Mujo avto. Jugo 45. Pa se gre malo vozit. Pride do avtoceste, a lej ga, skrene v napačno smer.
Malo pozneje po radiju javljajo novico: "Mole se vozači da pažljivo voze na autoputu M-12, jedno vozilo se kreće u kontra smjeru."
Na to pravi Mujo: "Ma šta jedno, tisuće !"

Včlani se Mujo v klub padobrancev. In pride čas za njegov prvi skok.
Inštruktor mu daje napotke: "Kad skočite, prvo izgovorite 'GERONIMO', pa povucite ručicu za otvaranje padobrana."
Tako skočijo vsi, ko se čez pol minute Mujo dere in maha z rokami: "Ej, kako se zvao onaj Indijanac ??"

Odpre Mujo tekoči račun na banki, dobi čeke, katere troši na vse strani. Čez nekaj časa ga pokličejo na banko in mu pravijo:
"Gospodine Mujo, jel vi znate da ste u takvom minusu da bi mogli u zatvor otići ?"
"Ne, nije moguće. Pa što da radim ?" - se ustraši Mujo.
"Ništa, samo trebate vratiti sve novce."
"Uf, što si me prep'o, čovjeće, evo odmah ću ti napisati ček."

Se špancirata Mujo in Haso po New Yorku in iščeta Fato, ki se je zgubila. Tako hodita in se dereta na vse strani: "FAATOOO!  FATOOO!"
Pride mimo Slovenec in jima pravi: "Što ste tako nekulturni, pa se derete na ulici ?. I ja sam izgubio Mojcu, pa sam lijepo otišao u policiju i dao im njen opis: Visoka oko 180, duga crna kosa, izrazite zelene oči, izraženije grudi, duge noge"
Na to pravi Mujo: "Ma jebeš ti Fatu, ajmo mi tražit Mojcu !"

Mujo in Haso odpreta restavracijo. tako jima nekega dne pride tujec, se vsede in želi nekaj naročiti: "Do you speak english ?"
Mujo i Haso ne razumeta in samo skomigneta z rameni.
"Sprechen Sie Deutsch ?" - je upoten tujec.
Mujo in Haso zopet nič, gledata ga čudno.
"Parlez vous francais ?" - je še vedno uporen tujec.
Mujo in Haso zopet nič.
Tujec ves jezen odide.
A Mujo pravi Hasi: "Bolan, Haso, trebalo je da naučimo neki strani jezik"
"Ma da, eto i on zna, pa je opet ostao gladan."

Potuje častna sestra na avtoštop. Štopira že 3 ure, pa nič. Naenkrat se pripelje Mujo, se ustavi in jo vzame v avto.
V avtu, mu častna sestra reče: "Kako to Mujo da si ti stao, ja stopiram već tri sata, i ti si prvi ?"
Mujo se obrne k njej in ponosno odgovori: "Svaki Batmanov prijatelj je i moj prijatelj."

Haso gre prvič v življenju v gledališče. Pride domov, kjer ga Mujo vpraša kako je bilo.
"Ma ne pitaj, dosadno, jedva sam izdržao. Jedino je dobro bilo na kraju, kad su dijelili kapute, ....  ja sam uzeo tri komada."

Gre Mujo po ulicah New Yorka, ko zagleda Indijanca, ki leži na tleh z uhom prislonjenem na cesto in ponavlja:
"Cadillac... Bez krova... Plavi... Vozač... Muško... Veliki kovčeg... Californijska registracija ... .
Mujo ves presenečen Indijancu: "Zar si to sve saznao samo osluškujući cestu !?"
- "Ne, takav me upravo pregazio."

Pravi Mujo: "Čuo sam, da na Kosovu ima menstruacije."
Haso: "Ne kaže se menstruacije, budalo, nego demonstracije !"
Mujo: "Nije važno, ipak neko krvoproliće."

Mujo izgubi dežnik in oddide na urad za izgubljene predmete.
Vprašajo ga kdaj je opazil, da dežnika nima.
"Čim je kiša prestala, htio sam ga zatvoriti."

Prime Mujo zlato ribico, ki mu reče: "Mujo, pusti me, ispunit ću ti jednu želju !"
A Mujo ribici: "A koju ?"

Vozita se Mujo in Haso ponoči skupaj na motorju. Zagleda Mujo nasproti prihajajoče luči in pravi Hasotu:
"Sada ćeš vidjet kako ću proći izmedju ova dva motora" in nagazi na pedal za plin, ko poči. Motor totalka, Mujo v bolnici, Hasotu nič.
Naslednji dan pride Haso Mujotu na obisk. Mujo ves v povojih. Pa ga vpraša Haso, kako kaj ?
A Mujo njemu: "Jebeno Haso, jebeno. Nego znaš šta? Kad ozdravim, jebat ću ja mater onom trečem što nije upalio svijetlo !"

Mujo ima dva sina - dvojčka. Obema da ime Huso.
Pa ga vpraša prijatelj: "Pa zašto si to učinio? Zašto obojicu ?"
"He, kad dođem doma, ja kažem Huso - pivo, a kad tamo, dva piva !"

Vprašajo Mujota katera je najgenijalnejša stvar na svetu.
"Termos" - odgovori on.
"Šta termos ?"
"Pa vidiš, ljeti ja odem na more, stavim hladnu pivu unutra, odem se okupati, ona još uvijek hladna.
A zimi odem na skijanje, stavim čaj unutra, malo proskijam, vratim se, a on još uvijek topao."
"Pa što je tu čudno ?"
"E, kako on zna da li je zima ili ljeto ?"

Pride v Mujino trgovino Kitajc in pravi: "Chin, chan-wo chun Pepsi".
A Mujo njemu začudeno: "Limenku čeeega !?"

"Ej Mujo, jesi li čuo da Haso živi s majkom ?"
"Ne. A jel imaju djece ?"

Gre Mujo na tržnico, ko mu neki prodajalec ponudi ribo in pravi:
"Ajde Mujo, kupi malo ribe, od ribe pamet raste !".
Mujo kupi ribo, no na drugemu koncu tržnice zagleda drugega prodajalca, ki prodaja ribe za nižjo ceno.
Vrne se k prodajalcu, ki mu je prodal ribo in ga vpraša: "Zašto si mi ti prodao ribu duplo skuplje ?"
Trgovac mu odgovori: "Eto vidiš Mujo, već si pametniji !"
Back to top

147032754  
IP Logged

Bostjan PCM
1
*

Bled
Reply #101 - 16.03.2003 at 02:13:42

...
Back to top

147032754  
IP Logged

Bostjan PCM
1
*

Bled
Reply #102 - 16.03.2003 at 02:26:59

...
Back to top

147032754  
IP Logged

himynameis
5

Equilibrium.
Earth
Reply #103 - 16.03.2003 at 04:37:59

Things You Do NOT Want to Hear
During Your Surgery:

1. Better save that. We'll need it for the autopsy.

2. "Accept this sacrifice, O Great Lord of Darkness"

3. Bo! Bo! Come back with that! Bad Dog!

4. Wait a minute, if this is his spleen, then what's that?

5. Hand me that ... uh ... that uh..... thingie.

6. Sorry Doc, we started without you

7. Oops! Hey, has anyone ever survived 500 ml of this stuff before?

8. There go the lights again...

9. "Ya know, there's big money in kidneys.. and this guy's got two of them.

10 Everybody stand back! I lost my contact lens!

11. Could you stop that thing from beating; it's throwing my concentration off.

12. So you wanna go out tonight nurse?

13. I hate it when they're missing stuff in here.

14. That's cool! Now can you make his leg twitch?!

15. Well folks, this will be an experiment for all of us.

16. Sterile, schmerile. The floor's clean, right?

17. What do you mean he wasn't in for a sex change...

18. OK, now take a picture from this angle. This is truly a freak of nature.

19. This patient has already had some kids, am I correct?

20. Nurse, did this patient sign the organ donation card?

21. Don't worry. I think it is sharp enough.

22. What do you mean "You want a divorce"!

23. FIRE! FIRE! Everyone get out!

24. Damn! Page 47 of the manual is missing!

25. ORGAN FIGHT!!!
Back to top

Why? There is no why! Why is a mind f**king word!

IP Logged

ARS
5

Preveč dobrega je lahko
... čudovito. (Mae West)

daleč od rodne barjanske grude
Reply #104 - 17.03.2003 at 08:38:32

Mož in žena sedita v dnevni sobi. Mož gleda TV, žena zdolgočaseno prelistava revije.
Nakar žena nenadoma vstane in se postavi pred moža in mu okoli ušes pripelje krepko zaušnico.
Začudeno jo gleda še ves v šoku, nič mu ni jasno.
Vpraša: "Zakaj?"
"Ker si slab ljubimec", mu odgovori ona.
Nenadoma vstane on in jo močno klofne.
Tokrat ona vpraša: "Zakaj?"
Mož odvrne: "Ker poznaš razliko!"

Mujo veli Hasi:
"Ima u Frankfurtu jedan restoran, jedeš i piješ besplatno,
a za seksanje jos dobijes 100 maraka."
"Ma, tko ti je to rekao? "
"Moja Fata."

Kako je Crnogorac postao lijen?
Rekao mu Bosanac:
"Sjed' bolan, da ti nešto objasnim."

Ide plavuša ulicom i liže sladoled.
Vidi nju druga plavuša pa je upita:
"Gdje si kupila vježbanku?"
Back to top

Knowing what's right doesn't mean much unless you do what's right. (neznan(a)

IP Logged

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 ... 15