Devi
5 p

ravno prav
Dolenjska
Tu so navedeni stavki, ki so jih ljudje dejansko izustili na sodiscu, zapisali so si jih novinari prisotni na sodiscu, ves cas podvrzeni mukam, ostati resni ta cas ko so ti pogovori potekali.
Q: Kdaj je vas rojstni dan? A: Petnajstega julija. Q: Katero leto? A: Vsako leto.
Q: Kaksno opremo ste imeli v avtomobilu, v casu trcenja? A: Guccijevo trenerko in nike copate.
Q: Ta vasa bolezen: myasthenia gravis, ali vpliva na vas spomin? A: Da. Q: Na kaksen nacin pa vpliva? A: Se ne spomnim. Q: Ne spomnite se. Ali nam lahko kot primer navedete katero od stvari, ki se je ne spomnite?
Q: Koliko je star vas sin, tisti ki zivi z vami? A: Enaintridest ali petintrideset, se ne morem spomniti. Q: In koliko casa zivi z vami? A: Petinstirideset let.
Q: Kaj je bila prva stvar, ki vam jo je rekel vas moz, ko se je zbudil tisto jutro? A: Rekel je, "Kje sem, Cathy?" Q: In zakaj vas je to razburilo? A: Ker mi je ime Susan.
Q: Gospod doktor, ali ni res, da ce oseba umre v spanju, tega ne ve do naslednjega jutra?
Q: Ali ste bili navzoci ko so vas slikali?
Q: Dan spocetja vasega otroka je bil torej 8 avgust? A: Da. Q: In kaj ste na ta dan poceli?
Q: Ali vas danasnji nastop tukaj lahko pripisemo dopisu, ki smo ga poslali vasemu odvetniku ? A: Ne, tako se vedno oblecem kadar grem v sluzbo.
Q: Vsak vas odgovor mora biti usten, ste razumeli? Katero solo ste obiskovali? A: Usten.
Q: Ali se spominjate, kdaj ste izvrsili obdukcijo na truplu? A: Obdukcija se je zacela ob 8.30. Q: Ali je bil Mr. Dennington mrtev v tem casu? A: Ne, sedel je na mizi in se spraseval zakaj opravljam obdukcijo na njemu.
Q: Doktor, ali ste preverili pulz preden ste zaceli z obdukcijo? A: Ne. Q: Ali ste preverili krvni pritisk? A: Ne. Q: Ali ste preverili dihanje? A: Ne. Q: Ali potem takem obstaja moznost, da je bil pacient se ziv, v casu ko ste priceli z obdukcijo? A: Ne. Q: In kako ste lahko v to prepricani, doktor? A: Zato, ker so bili njegovi mozgani v kozarcu na moji mizi. Q: Ampak, ali obstaja moznost, da bi bil pacient kljub temu se ziv? A: Da, lahko bi bil ziv in bi nekje opravljal delo odvetnika.
|