Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 11 12 13 14 15 
(Read 45541 times)
gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Re: Se mal resničnega heca 2
Reply #180 - 14.04.2003 at 00:25:48

Grin
Grin Grin
Grin Grin Grin

čist noro ... če se vživiš v modela ....  Grin Grin ... noro ... hvala ti za tole ... huuuuuh
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

himynameis
5

Equilibrium.
Earth
Reply #181 - 14.04.2003 at 17:48:05

How to withdraw money from the ATM ...

Guys:

Drive to the bank, park, go to the CashDispenser
Insert card
Dial code and desired amount
Take the cash, the card and the slip

Girls:

Drive to the bank
Engine stalled
Check make-up in the mirror
Apply perfume
Manually check haircut
Park the car - failure
Park the car - failure
Park the car - Success
Search for the card in the handbag
Insert card, rejected by the machine
Throw phonecard back in handbag,
Look for bank card
Insert Card
Look for Box (where secret code written) in Handbag
Enter code
Study instructions for 2 minutes
#Cancel#
Re-enter code
#Cancel#
Call Boyfriend/husband to get correct code
Enter desired amount
#Error#
Enter bigger amount
#Error#
Enter maximum amount
Cross fingers
Take cash
Go back to the car
Check make up in rear mirror
Look for keys in handbag
Start car
Drive 50 meters
STOP
Drive back to bank machine
Go out of the car
Take card and ticket back from machine
Go back to the car
Throw card on passenger seat
Throw slip on the floor
Check make up in rear mirror
Manually check haircut
Go into roundabout - wrong way
BRAKE!!
Go into roundabout - right way
Drive 5 kilometers
Remove hand brake
Back to top

Why? There is no why! Why is a mind f**king word!

IP Logged

himynameis
5

Equilibrium.
Earth
Reply #182 - 14.04.2003 at 18:17:04

Excuses for sleeping at work !

1. They told me at the blood bank this might happen.
2. This is just the 15-minute power nap that they raved about in the time management course you sent me to.
3. Whew! Guess I left the top off the White-Out. You probably got here just in time!
4. I wasn't sleeping! I was meditating on the mission statement and envisioning a new paradigm.
5. I was testing my keyboard for drool resistance.
6. I was doing a highly specific yoga exercise to relieve work-related stress. Do you discriminate against people who practice yoga? Didn't you know that discrimination is illegal? I'm going to sue you!
7. Why did you interrupt me? I had almost figured out a solution to our biggest problem.
8. The coffee machine is broken...
9. Someone must've put decaf in the wrong pot...
10. This is one of the seven habits of highly effective people!
11. I’m in the management training program.
12. I’m actually doing a Stress Level Elimination Exercise Plan (SLEEP). I learned at the last mandatory seminar you made me attend.
13. Boy, that cold medicine I took last night just won’t wear off.
14. Ah, the unique and unpredictable circadian rhythms of the workaholic!
15. I wasn’t sleeping. I was trying to pick up my contact lens without my hands.
Back to top

IP Logged

himynameis
5

Equilibrium.
Earth
Reply #183 - 14.04.2003 at 18:19:27

Bubba was bragging to his boss one day, "You know, I know everyone there is to know. Just name someone, anyone, and I know them."

Tired of his boasting, his boss called his bluff, "OK, Bubba how about Tom Cruise?"

"Sure, yes, Tom and I are old friends, and I can prove it. " So Bubba and his boss fly out to Hollywood and knock on Tom Cruise's door, and sure enough, Tom Cruise, shouts, "Bubba! Great to see you! You and your friend come right in and join me for lunch! "

Although impressed, Bubba's boss is still skeptical. After they leave Cruise's house, he tells Bubba that he thinks Bubba's knowing Cruise was just lucky.

"No, no, just name anyone else," Bubba says.

"President Clinton," his boss quickly retorts.

"Yes," Bubba says, "I know him, let's fly out to Washington."

And off they go. At the White House, Clinton spots Bubba on the tour and motions him and his boss over, saying, "Bubba, what a surprise, I was just on my way to a meeting, but you and your friend come on in and let's have a cup of coffee first and catch up." Well, the boss is very shaken by now, but still not totally convinced.

After they leave the White house grounds, he expresses his doubts to Bubba, who again implores him to name anyone else.

"The Pope," his boss replies. "Sure!" says Bubba.

"My folks are from Poland, and I've known the Pope a long time."

So off they fly to Rome. Bubba and his boss are assembled with the masses in Vatican Square when Bubba says, "This will never work. I can't catch the Pope's eye among all these people. Tell you what, I know all the guards so let me just go upstairs and I'll come out on the balcony with the Pope." And he disappears into the crowd headed toward the Vatican. Sure enough, half an hour later Bubba emerges with the Pope on the balcony. But by the time Bubba returns, he finds that his boss has had a heart attack and is surrounded by paramedics.

Working his way to his boss' side, Bubba asks him, "What happened?" His boss looks up and says, "I was doing fine until you and the Pope came out on the balcony and the man next to me
said, "Who's that on the balcony with Bubba?"
Back to top

IP Logged

Ziby2
5

Če nimaš lastnega sija,te
sij drugih ne bo osvetil

PTUJ
Reply #184 - 14.04.2003 at 18:20:18

Starejši par je ležal v postelji. Mož je že skoraj zaspal, ženi pa se je
> zaželelo  malo romantike.
>   Ona: Ko si mi še dvoril, si me zvečer držal za roko.
>
> Počasi se je obrnil, jo za sekundo prijel za roko, potem pa spet poskusil
> zaspati.
>   Čez nekaj sekund: Potem si me poljubil.
> Spet se je obrnil, jo poljubil na lička in se zavalil nazaj.
> Čez pol minute: Potem si me grizljal po vratu.
> Tip jezno odgrne odejo in vstane.
> Ona: Kam greš?
> Po zobe.  Grin

Back to top

IP Logged

himynameis
5

Equilibrium.
Earth
Reply #185 - 14.04.2003 at 18:56:07

Things you learnt from the Movies

1) During all police investigations, it will be necessary to visit a strip club at least once.
2) When they are alone, all foreigners prefer to speak English to each other.
3) If being chased through town, you can usually take cover in a passing St. Patrick's Day parade - at any time of year.
4) All beds have special L-shaped cover sheets which reach up to the armpit level on a woman but only to the waist level on the man lying beside her.
5) The Chief of Police will almost always suspend his star detective - or give him 48 hours to finish the job.
6) All grocery bags contain at least one stick of French Bread.
7) It's easy for anyone to land a plane providing there is someone to talk you down.
8) The ventilation system of any building is the perfect hiding place - no one will ever think of looking for you in there and you can travel to any other part of the building undetected.
9) Police departments give their officers personality tests to make sure they are deliberately assigned to a partner who is their polar opposite.
10) The Eiffel Tower can be seen from any window in Paris.
11) All bombs are fitted with electronic timing devices with large red readouts so you know exactly when they are going to go off.
12) If you need to reload your gun, you will always have more ammunition, even if you haven't been carrying any before now.
13) You are very likely to survive any battle in any war unless you make the mistake of showing someone a picture of your sweetheart back home.
14) Should you wish to pass yourself off as a German officer, it will not be necessary to speak the language - a German accent will do.
15) If your town is threatened by an imminent natural disaster or killer beast, the mayor's first concern will be the tourist trade or his forthcoming art exhibition.
16) A man will show no pain while taking the most ferocious beating but will wince when a woman tries to clean his wounds.
17) When paying for a taxi, don't look at your wallet as you take out a bill - just grab one at random and hand it over. It will always be the exact fare.
18) Kitchens don't have light switches. When entering a kitchen at night, you should open the fridge door and use that light instead.
19) If staying in a haunted house, women should investigate any strange noises in their most revealing underwear.
20) Mothers routinely cook eggs, bacon and waffles for their family every morning even though their husband and children never have time to eat it.
21) Cars that crash will almost always burst into flames.
22) All telephone numbers in America begin with the digits 555.
23) A single match will be sufficient to light up a room the size of Dodger Stadium.
24) Medieval peasants had perfect teeth.
25) Any person waking from a nightmare will sit bolt upright and pant.
26) It is not necessary to say hello or goodbye when beginning or ending phone conversations.
27) Even when driving down a perfectly straight road, it is necessary to turn the wheel vigorously from left to right every few moments.
28) It is always possible to park directly outside the building you are visiting.
29) A detective can only solve a case once he has been suspended from duty.
30) It does not matter if you are heavily outnumbered in a fight involving martial arts - your enemies will patiently attack you one by one by dancing around in a threatening manner until you have knocked out their predecessors.
31) When a person is knocked unconscious by a blow to the head, they will never suffer a concussion or brain damage.
32) No-one ever involved in a car chase, hijacking, explosion, volcanic eruption or alien invasion will ever go into shock.
33) Television news bulletins usually contain a story that affects you personally at the precise moment that it is aired.
34) You can always find a chainsaw when you need one.
35) Any lock can be picked by a credit card or a paper clip in seconds - unless it's the door to a burning building with a child trapped inside.
36) Once applied, lipstick will never rub off - even while scuba diving.
Back to top

IP Logged

t
5
p

Ride si sapis!
Kozmos
Reply #186 - 15.04.2003 at 08:16:05

Moja mati me je naučila …

1.      Moja mati me je naučila SPOŠTOVATI DOBRO OPRAVLJENO DELO: "Če se mislite pobiti med sabo, naredite to zunaj, stanovanje sem pravkar počistila!"

2.      Moja mati me je naučila RELIGIJE: "Zdaj pa moli, da bo to šlo ven iz preproge!"

3.      Moja mati me je naučila OSNOV POTOVANJA V ČASU: "Če ne boš sedel vzravnano, ti bom tako pripeljala, da te bo odneslo tri dni daleč!"

4.      Moja mati me je naučila LOGIKE: "Zakaj? Zato, ker sem jaz to rekla!"

5.      Moja mati me je naučila ŠE VEČ O LOGIKI: "Če boš padel iz gugalnice in si zlomil vrat, ne boš šel z mano v trgovino!"

6.      Moja mati me je naučila PREVIDNOSTI: "Nosi vedno čisto perilo, kaj če se ti zgodi nesreča!"

7.      Moja mati me je naučila OSNOV IRONIJE: "Če se boš še naprej drl, se boš imel zakaj dreti!"

8.      Moja mati me je naučila OSNOV OSMOZE: " Zapri usta in jej!"

9.      Moja mati me je naučila EKSTREMNEGA ZVIJANJA TELESA: "Samo poglej si to umazanijo na svojem vratu!"

10.      Moja mati me je naučila POTRPLJENJA: "Tukaj boš sedel, dokler špinača ne bo izginila!"

11.      Moja mati me je naučila METEOROLOGOJE: "Tvoja soba je takšna, kot bi skoznjo šel tornado!"

12.      Moja mati me je naučila HINAVŠČINE: "Če sem ti povedala enkrat, sem ti povedala milijonkrat. NE PRETIRAVAJ!"

13.      Moja mati me je naučila PRIMERNEGA VEDENJA: "Nehaj se obnašati kot oče!"

14.      Moja mati me je naučila ZAVISTI: "Na svetu je na milijone manj srečnih otrok, ki nimajo tako čudovitih staršev kot ti!"

15.      Moja mati me je naučila PRIČAKOVATI: "Samo počakaj, da pridemo domov!"

16.      Moja mati me je naučila O SPREJEMANJU STVARI: "Dobil jih boš, ko pridemo domov."

17.      Moja mati me je naučila OSNOV MEDICINSKIH ZNANOSTI: "Če ne boš nehal škiliti, ti bodo oči tako ostale!"

18.      Moja mati me je naučila ŠPIJONAŽE: "Obleci si pulover! Mar misliš da ne vem, kdaj ti je hladno?"

19.      Moja mati me je naučila HUMORJA: "Ko ti bo kosilnica porezala prste na nogah, nikar ne tekaj za mano!"

20.      Moja mati me je naučila KAKO ODRASTEŠ: "Če ne poješ zelenjave, ne boš nikoli zrastel!"

21.      Moja mati me je naučila OSNOV GENETIKE: "Prav tak si, kot oče."

22.      Moja mati me je naučila, DA SE ZAVEDAM SVOJIH KORENIN: "Zapri vrata za sabo! Misliš, da imaš rep?"

23.      Moja mati me je naučila MODROSTI: "Ko boš star toliko kot jaz, boš že razumel."

uživajte!
Back to top

Nič na svetu nikogar ne čaka. Nič ni dokončano, in vendar nič ne ostane nerazrešeno.
WWW WWW  
IP Logged

ARS
5

Preveč dobrega je lahko
... čudovito. (Mae West)

daleč od rodne barjanske grude
Reply #187 - 15.04.2003 at 12:35:37

Sudija: "Zašto ste pretukli suprugu?"
Mujo: "U čistoj samoobrani ... Išla mi je na kurac."

Mujo na klupi izpred kuče:
"Haso, boli me kurac ... Izgleda da će promena vremena."
Back to top

Knowing what's right doesn't mean much unless you do what's right. (neznan(a)

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #188 - 15.04.2003 at 12:46:56

Pride starejši možakar v lekarno in pokaže pet prstov. Lekarnar ga začudeno pogleda in ga vpraša:
"Ali želite kremo za roke?"

Možakar pa odvrne: "Pet tablet viagre".

Lekarnar ga začudeno pogleda in vpraša:" Ja oča, kaj pa vam bo pet tablet viagre?"

Možakar mu pojasni:" Veste zmenjen sem z 25 letnim dekletom."

Lekarnar mu proda tablete in možakar odide. Drugi dan se vrne in pokaže vseh deset prstov.

Lekarnar ga vpraša: "A danes pa deset viager?"

Oča pa mu odvrne: "Kremo za roke, bejba ni prišla!"
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

ana
5
p

Kranj
Reply #189 - 15.04.2003 at 12:55:19

Starejši par ima prometno nezgodo in že se dvigata v nebo. Med
čakanjem na to, da jima dodelijo sobo v večnosti, se ozirata naokoli.
Žena je očarana, krajina jo navdaja z mirom in zadovoljstvom:

"Dragi, tukaj je super. Res sem srečna, da sva prišla sem."

Stari izbruhne:

"Če ti ne bi toliko težila z zdravo prehrano, bi bila tukaj že pred 15 leti!"

Back to top

Ljubezen ozdravlja vse - tiste, ki jo dajejo in tiste, ki jo prejemajo.

IP Logged

miriam
4

jutri je nov dan
Varazdin
Reply #190 - 15.04.2003 at 13:46:16

DNEVNIK JEDNOG BOSANCA - POVRATAK

1.9. Naplatio pare od osiguranja. Zgadila mi se ova Amerika. Kao i Kanada, uostalom. Ubjedjujem familiju da odemo u Disneyland. Poslije cemo smisliti gdje ce mo i kako cemo...

8.9.  Potrosio pare od osiguranja. Ne znam gdje cemo, djeca bi vec trebala u skolu. Sinula mi je napokon pametna ideja. Zovem rodbinu da me upute kako da kupim stan u Sarajevu. Ucimo ubrzano gramatiku, ja vec uspjesno razlikujem ekavicu i ijekavicu. Djeca brkaju meko, mehko i tvrdo 'c', zaboravljaju umetnuti h gdje treba, palatalizacija im nijedna ne ide od ruke. Sta li ces nas biti.

24.10. Rodbina mi hitno odgovara da ima jedan sto bi prodao knjizicu i da ima ope' jedan u Opstini koji bi pogurao za stan, ukoliko... Prodali auto I kompjuter. Poslali pare za stan.

25.11. Papiri za stan u Sarajevu sredjeni, sreci nema kraja. Mi smo bez para. Djeca ne idu u skolu. Svi pomazemo u obliznjoj samoposluzi, imamo dovoljno za motel i kartu. Pripreme za povratak u toku: gledamo u sobi CNN i pokusavama da shvatimo trenutnu politicku situaciju. Ja imam problema sa razumijevanjem unutarnjih,granica, nismo se valjda za to borili. Kazu mi da malo puno naginjem na unitaristicku politiku, a da opet nisam dovoljno ekstreman da mogu prezivjeti lako politicku realnost. Kazu mi isto tako da ne serem.

24.12. Posljednje pripreme za put. Uzeli najjeftinije karte, na prvi dan Bozica, bice prazan avion. Tjeraju me da kupim Leviske, ne mogu me vise gledati u dronjcima. Fino smo se svi obukli, ponijeli smo nesto baterija, svijeca, mlijeka u prahu, kafe i dvije-tri cokolade, da obradujemo nase. Posljednja noc na jebenom sjevernoamerickom kontinentu. Nalet ga bilo, i onog ko ga otkri, i o ove sto na njemu zive.

25.12. Prvi dan Bozica.  Na putu do aerodroma blistaju ukrasi na palmama.Samo da mi je docepati se aviona. Nalecem na Deda Mraza u bermudama, saljem ga u neku stvar.  Predajemo stvari, oduzimaju nam vrecu sa rizom i otpakovane vrece mlijeka u prahu ...kazu supci, zabranjeno po nekom njihovom zakonu. Ovo je vec prevrsilo mjeru. Psujem tecno. Oni se smiju. Budale. Stjuardesa me upozorava da pazim kako se ponasam nakon sto sam ljubazno stisnuo pilota I vikn'o mu na uho: "Vozi Misko!".

27.12. Amsterdam. Mmmm, osjecam miris Evrope. Zadrzavaju nas u policiji, kazu istekla nam oba pasosa, i crveni, i plavi. "Ma, koji ste mi vi ..." mislim se, ja - tamo se ja vise ne vracam. Fino mu kazem: "No Amerika, no, niks, kaput, finito..." Prenocili na policiji. Uzelo nam tariguz i svijece, kaze treba da prodje neko ispitivanje. Bas smo se sjebali. U policiji upoznajemo puno naseg svijeta, svi idu na drugu stranu. Svijece mogu s nama, tariguz ostaje, zapaljiva materija. Otkidam malo papira sa jedne rolne, zlu ne trebalo. Niko ne primjecuje.

31.12. Nakon dvije noci prespavane na amsterdamskom aerodromu, evo nas na putu za Bec. Svi smo se vec medjusobno posvadjali. Optuzuju me da sam ih sve uvalio u govna, bez njihove volje. Ubjedjujem ih da ne seru i da ponavljaju gradivo, vec smo skoro kuci. Slecemo u Bec. Ah, Wienna, Shtrauss, Waltzer, Dunau, jes' klinac. Policija nas odvaja na poseban izlaz.

1.1. Novu godinu docekao u krugu familije, u posebno ukrasenoj celiji. Gledam novogodisnji koncert kroz resetke. Djeci poklanjam cokolade, Fati sam uspio maznuti jedan tester na Free Shopu u Amsterdamu - Gyvency for men.  Svidja joj se. Mirise. Izgleda da ce nas pustiti vec za dva dana. Hrana puno bolja od one u Amsterdamu. Vec sam skoro zaboravio ona sranja sto smo jeli u onoj poganoj Floridi. Mekdonald, Meklaud, Mekintos, Meksiko, to su samo neke od zabranjenih rijeci nakon naseg groznog McDonald'skog iskustva.

6.1. Zagreb. Servus lepi Zabreg moj, kaj se krije v mali toj. Opet bajbok. Uvozenje opasnih materija, oduzimaju nam baterije. Brzo nas oslobadjaju iz policije, izvinjavaju se. Da ne bi placali carinu, ostavljam lazni Rolex u policiji I otkidam dugmad sa Fatine jakne da pokazem da je koristena. Niko iz familije ne prica sa mnom. Tvrde da je moja glupa idejao povratku. Carinik se smjeska, policajci se smjeskaju, taksista se smije, ja mislim da nesto debelo nije u redu. Nisu me cak pitali cak ni za putovnicu, domovnicu, sahovnicu...Pitam treba li mi viza, oni se svi grohotom smiju. Kazu, kak' ste vi Bosanci bedasti.

7.1. Oduzimaju nam avio-karte, pominju neki medjudrzavni sporazum. Nije mi jasno, bunim se k'o Grk u zatvoru.Odustajem, iz carapa vadim zadnje dolarske rezerve. Odlucujem se na put autobusom. Taksista prima dolare.  Sreca. Bas bih se obruk'o. Stizemo u zadnji cas na Kolodvor, banka jos radi. Mijenjam dolare u kune za kartu i KM (valjda kilometre) za prtljag.  U cekaonici svi puse, postaje neizdrzivo. Idem do klozeta da dodjem sebi.  Smrdi toliko da jedva stojim na nogama, nekako se dokopam izlaza. Guramo se na ulazu u autobus, neko je prodao visak karata, bice gusto. Ja pristajem na tri sjedista za cetiri karte, pod uslovom da prtljag drzimo u krilu. Bolje ista nego nista. Hajd', mislim se, nek' je ziva glava.

8.1. Ovo pisem poslije. Hladno je bilo da bi pingvini u nesvjest pali. Al', opet, mislim se, kako je u Kanadi. Pokusavam zaspati, ne mogu, muzicki ukus sofera je gori od onog vec loseg predratnog. Neko povraca pozada.  Neko otvorio Argetu i otpakov'o kuhana jaja. Povraca mi se, da hoce zaustaviti autobus. Autobus se zaustavlja na tri carine i tri policije.Oduzimaju mi koznu jaknu koju sam prije rata kupio u Turskoj. Ja sam ukocen toliko da me policajci skidaju. Kakva noc.

11.1. Ovo pisem na kraju puta. Dva dana smo bili zaglavljeni na Makljenu.  Sreca, neki iskusni putnik na ovoj relaciji je imao karton kuhanih jaja.  Neki svercer pristaje da trampi paket argete za dzepni Nintendo. Glupan, ja platio Nintendo $4.99 na rasprodaji. Nismo gladni. Ja sam ukocen, svaki me misic boli. Sad svi imamo mjesta jer su policija poskidali neke nevaljalce usput.

12.1.  Stanica u Sarajevu. Tuga me uhvatila, sjetim se kako smo ovdje cekali na konvoj. Budale, ko nas je tjer'o. Pa, nece Bosna nigdje, a ni Hercegovina. Fali nam jedna torba. Jedna mi zena kaze da je vidjela neke momke kako pretovaraju svijece i nesto se domundjavaju oko nasih sjedista.  Prijavljujem policiji. Smije se policajac, neki mlad momak, grohotom, svi mu se krnjatci vide. Kaze, dobro dosli, kuci. Svi nam se zahvaljuju na stanici sto smo ih zabavili. Svi puse. Malo mi je zlo. Nude me picem, odbijam da pijem na javnom mjestu, zakon je zakon. Oni se i dalje smiju, jedan pada sa stolice tako da polomi sve boce ispod stola. Miris alkohola me zapahne, istrcavam na cisti zrak.

13.1. Pokusavam prvi put da udjem u "svoj" stan.

14.1. Vec nekoliko puta pokusavam da udjem u stan. Provodimo citav dan u raznim opstinskim kancelarijama, vadimo potvrde, pokusavamo da iznudimo nalog za iseljenje "stanara".

15.2. Sudskom odlukom donosi se nalog o iseljenju tih nekakvih uljeza u "nasem" stanu. Pokusavam istjerati te nevaljalce. Vise smo dojadili rodbini, ne zna nam se ni za dan ni za noc. Danas kod ovog, sutra kod onog.

20.2. Donosim odluku. Idem u policijsku postaju na autobuskoj stanici. Prepoznaju me, kazu da nisu usli u trag lopovima iz autobusa jos, i svi se grohotom smiju. Zamolim ih da mi pomognu, da imam rjesenje za stan i nalog, i da nemam gdje spavati, i da cu se ubiti na mjestu ako nesto ne ucine. Svi se smjesta pokupimo odatle, pozovemo posebnu jedinicu, usput ubijedimo pripadnike Unprotection - Eye For - Ass For - Na To - a da nam se pridruze, i u zdruzenoj akciji ulazimo u stan. Stan prazan. Nigdje nista. Ni parketa, ni lustera, ni bojlera, nista. Al' jebi ga, svoje je svoje, ljubim stokove tako strasno da mi se usne lijepe za hladan metal.

28.2. Bas je nas svijet dobar. Sa prvog sprata donose nase cilime sto su komsije cuvale sest godina. Neko na podvoznjaku nasao nas televizor i otkupio od jednog svercera. Sa smeca donijeli nas bojler. Nadjeno dosta nasih slika, predratnih. I moja diploma, zguzvana na mjestu odvaljenih pipa u kuhinji. Sve polahko dolazi na svoje mjesto. Vec pomalo i djeca razgovaraju sa mnom.  Fata je rekla da ce mi dati cim ponovo nabavimo krevet.

1.3. Danas sam vec poceo da radim u jednog privatnika. Ruke me bole jos od onog autobusa, imam puno unosenja, radim s robom. Fata pocela da sije kod jedne fine zene. I ona je, kaze, bila izbjeglica, u Sarajevo, trebalo joj je dosta da dodje na svoje, ali, kaze, ako radimo vrijedno i imacemo. Imamo dovoljno para da platimo dodatne casove djeci. Oni nisu jos u skoli, do septembra. Sada su nam dali dobru sansu da polazu ove razrede sto su zavrsili u Kanadi i Americi, jer se to ovdje nista ne priznaje.  Imaju problema sa gramatikom. Ja jos imam problema sa politikom. Sreca, televizor nam se cesto kvari pa ni ne pratimo vijesti. Ja ocekujem da sa dobrim znanjem jezika i sa vozackom dozvolom mogu dobit' fini posao za neku medjunarodnu organizaciju. Sve je super. Malo me nerviram, gdje god dodjem, svi puse. Puse pravo. Na to se nikako ne mogu navici, k'o da nisam citav zivot zivio ovdje.

2.3. Pitate se, gdje cemo sad. Necemo nigdje. Ovdje nam je dobro, tako nam i treba. Dobro se dobrim vraca. Super je nama ovdje. Ne mogu nas odavde vise ni puskom otjerati. Dobro nam je.

Back to top

miriam

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #191 - 15.04.2003 at 17:20:33

pa si čist zihr, miriam, da je to isti model?
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

miriam
4

jutri je nov dan
Varazdin
Reply #192 - 15.04.2003 at 18:33:22

gape wrote on 15.04.2003 at 17:20:33:
pa si čist zihr, miriam, da je to isti model?

ne vem prav zaprav kaj me sprašuješ?  Grin

samo ta tretji del niti meni ni tak dober kot tista dva prej
Wink
Back to top

miriam

IP Logged

himynameis
5

Equilibrium.
Earth
Reply #193 - 15.04.2003 at 18:43:47

Zagrizen gejmer (igračkar) umre in pride pred sv. Petra. Ta ga pogleda in reče: "Nič ne bo z rajem, kar v pekel!"
Čez 3 dni pride do sv. Petra sam Satan, ves besen in se razdere: "Kakšnega manijaka si mi poslal?! V dveh dneh mi je pobil vse hudiče, pogasil ogenj, razbil vrata in skratka naredil totalni raztur! Zdej pa že cel dan leta po peklu in išče izhod na drugo stopnjo!"

Grin
Back to top

IP Logged

m
5
p

Reply #194 - 16.04.2003 at 09:01:21

Grin   Grin   Grin   8)
Back to top

Joj kolk radi drug drugemu izdiramo iveri iz oči! Cheesy

IP Logged

Pages: 1 ... 11 12 13 14 15