ARS
5

Preveč dobrega je lahko ... čudovito. (Mae West)
daleč od rodne barjanske grude
Igrajmo se gasilce
Gasilec je pogledal skozi okno gasilske postaje in opazil majhnega dečka, ki se je igral na pločniku. Imel je majhno lestev pripeto na majhen rdeč vagonček, nosil je gasilsko uniformo in na glavi gasilsko čelado. Vagonček je imel z vrvjo pripet na psa, da ga je le-ta lahko vlekel. Gasilcu je vse skupaj zdelo zelo srčkano, zato je šel ven, da bi dečku povedal, kako imeniten gasilski avto ima. Zunaj pa je opazil, da je pes, ki je vlekel vagonček, privezan z vrvjo za jajca. Gasilec je zato rekel: "Sine, ne bi ti rad težil, kako upravljati svoje gasilsko podjetje, ampak če bi vrv privezal psu za vrat, bi šlo vse skupaj hitreje." "Že možno," je odgovoril deček, "ampak potem ne bi imel sirene!" *****
Prdci stare gospe
Sključena stara gospa pride k zdravniku in reče: "Doktor, imam probleme s plini, kar me v bistvu niti ne moti. Moji prdci nikoli ne smrdijo in so vedno tihi. Pravzaprav sem jih spustila že vsaj 20, odkar sem prišla v ordinacijo. Seveda pa tega niste vedeli, saj so moji tihi in nesmrdljivi." Zdravnik ji odvrne: "Aha, že razumem... Vzemite tele tablete in se ponovno oglasite čez kak teden ob isti uri." Gospa je nato odšla in se res vrnila čez teden dni. Tam pove zdravniku: "Gospod, ne vem, kaj ste mi dali, ampak moji prdci...čeprav še tihi...sedaj smrdijo ko vrag!" Zdravnik: "Dobro!!! Sedaj, ko sva vam očistila sinuse, se lahko lotiva vaše naglušnosti."
***** Prostitutka
Moški je sedel v svojem priljubljenem baru, nakar zagleda osupljivo lepo bejbo, ki je hodila ob majhnem, grdem dedku. O njej povpraša natakarja in le-ta mu pove, da je ona znana prostitutka. Opazoval jo je celo noč in fantaziral, kako bi bilo, če bi bila prosta... Naslednjo noč je ponovno sedel v baru in, seveda, ona je spet prišla, tokrat sama. Ves vesel je stopil do nje in jo nagovoril: "Koliko bi me stala ena ročna masaža?" Prostitutka: "Okroglih 20 jurjev." On: "Kaaaaaj?! 20 jurjev? A si znorela?" Ona: "A vidiš tisto limuzino zunaj? Kupila sem si jo z denarjem, ki sem ga dobila za masažo od zadovoljnih klientov." Moški malo razmišlja potem pa le privoli. Ona ga odpelje v sobo in mu pripravi neskončno orgazmično masažo, kakršne še ni doživel. Po končani storitvi je bil ves blažen. Naslednjo noč je spet šel v isti bar in čakal nanjo. Ko jo je ugledal, jo je nagovoril: "Včeraj je bilo neponovljivo! Koliko bi pa stalo, da bi mi ga pofafala?" Ona: "Sto jurjev." On se zgrozi: "Sto jurjev?! A ti to resno?" Ona ga odpelje ven in mu pokaže veliko sodobno poslovno stavbo z 12 nadstropji, rekoč: "Tole stavbo sem sama postavila z denarjem, ki sem ga dobila od zadovoljnih strank za fafanje. Zaupaj mi, res je vredno stotih jurjev." Moški je tudi zaradi prejšnje noči le segel v denarnico in se prepustil nasladi. To noč je bilo vsaj še dvakrat bolje kot prejšnjo in ponovno ni bil razočaran. Naslednji večer je že komaj pričakoval, da se spet pojavi. Ko jo je le dočakal, ji je rekel: "Ok, priznam, še hočem, najboljša si. Povej mi, koliko bi me pa stala muca?" Ona mu usmeri pogled na konec ulice med dvema stolpnicama, kjer se je videl Manhattan: "Vidiš ta otok?" On: "Eh, daj no. Tega pa gotovo ne misliš resno..." Prostitutka zmaje z glavo: "Žal, res ne. Ampak če bi imel pizdo, bi bil sedajle celoten Manhattan moj!"
|