Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 10
(Read 26881 times)
Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Re: Ste ženske presek med biserom in histerijo??
Reply #90 - 03.02.2003 at 22:42:43

Quote:
No pa je končno utihnila.......  Grin Grin Grin    

LP Harry

Ker Amstel skrbi, da tega kdo ne bi razumel kot hec, naj povem, da je bil hec. Grin Cheesy Wink

LP Harry
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

Andres
5

Reply #91 - 03.02.2003 at 22:45:51

Valentinaa wrote on 03.02.2003 at 21:48:29:
Jaz se rada hecam, in humor je zelo potreben del mojega življenja. In rada berem vice. In rada se nasmejim. Vici o moških se meni ne zdijo nizkotni, ker so pač vici, vsaka podobnost z dejanskimi osebami je zgolj naključje  Grin. Napiši kakšen vic o blondinkah, za kontra. Al kaj bi ti naredil?

Ja Valentina vici so vici, samo so eni poniževalni. Jebi ga. Babi ne smeš niti mal na nohte stopit, o moških pa so vici taki da te kap.  Blondinke? Slednje so že tako ustaljene, da še tiste blond ženske same sebe notri ne štejejo.
Naključij pa itak, zato vsak vic leti na vsakega moškega.  Poglej si mojega kuma Harry. Fant si je hišo naredil, pa še fertik ni in že ga etiketirate z nekimi poniževalnimi vici.   Harryjev je ne le na forumu, v življenju nasploh še več, vicev pa tudi. In kateri so poniževalni vici ki zajemajo celotno žensko populacijo?   Jih je malo. Iz dveh razlogov. Želite nadvlado, ali pa vam gre nekaterim res slabo.

In če grem od začetka. Ženske ste itak od začetka partnersko nadvlado že imele. To dokazujejo ravno obveščevalne službe vseh časov, ki so za svoje najboljše vohunke izbirale ravno ženske. Celo soproge voditeljev. Jovanka Broz, žena Mao Ce Tunga, Mata Harry. Cheesy Marrylen Monroe, Greta Garbo. Same obveščevalke. Pa tako podobne so si po strukturi. Zanimivo.

Andres
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #92 - 03.02.2003 at 22:51:22

m wrote on 03.02.2003 at 20:42:20:
Andres, cisto z mojega osebnega stalisca: zakaj bi odpirala topic o moskih, ce ni nobene zadeve, ki bi me 'tiscala', ter bi o njej hotela razpravljat z vami?  ???

No prav Marjana, ga bom jaz.  Me zanima če res ne boš imela kaj dodati.

Andres
Back to top

IP Logged

veronika
5

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno

Reply #93 - 04.02.2003 at 09:33:31

No, Andres, kje je obljubljeni novi topik? ??? Saj ga lahko tud jaz odprem, ampak, če si ti obljubil,....

Me prav zanima kakšen bo naslov.  Grin
Back to top

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

IP Logged

m
5
p

Reply #94 - 04.02.2003 at 09:35:37

No jaz sem se ene teme spomnila... Wink
Back to top

Joj kolk radi drug drugemu izdiramo iveri iz oči! Cheesy

IP Logged

Andres
5

Reply #95 - 04.02.2003 at 09:48:35

Veronika!

Je Marjana že odprla nov topic. Ti imaš ravno tako možnosti da začneš z vzporednim.  

Andres
Back to top

IP Logged

veronika
5

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno

Reply #96 - 04.02.2003 at 10:41:01

Eh, hvala hvala, apak bom raje svojo dušo kar na Marjaninega izpisala. Wink
Back to top

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

IP Logged

EvaZh
Ex Member

Reply #97 - 04.02.2003 at 20:03:22

Andres, jest sm se spomnla enga, ki ga ne bi mela tuki zdej, če bi bla moški: strah, da se bom izkazala za slabšo od moških...  Embarrassed (tko da ste spet vi krivi   Undecided) bljaaa Tongue
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #98 - 04.02.2003 at 23:24:13

Kaj si se to spomnila Eva? Enga topica al enga bisera?  
Smiley Oboje lahko napišeš.  
Saj veš. Še Aleš je rekel, glavno da Andres muva. Da ne bom ravno sam se mi lahko priključiš.

Andres
Back to top

IP Logged

EvaZh
Ex Member

Reply #99 - 05.02.2003 at 08:28:33

No, pravzaprav to ni biser, ampak je pa vzrok, za nastanek marsikaterega bisera. Torej, tisto, kar me žulji... in zaradi tega npr. skačem Mihu v besedo, ker me že vnaprej skrbi, da bo on tapameten izpadu, ker je moški oz. natančneje, da bom jest izpadla tanaumna, ker sem ženska. Če razumeš, kaj hočem rečt..in se mi zdi, da marsikateri moj 'izpad' iz tega strahu izhaja.
Jest sicer najrajš muvam po svoje...  Undecided Kar je pa čist moj osebni biser... bi ga imela tud če bi bla moški Smiley
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #100 - 05.02.2003 at 16:19:10

EVa!

Če misliš, da boš ta butasta izpadla, zato, ker je MIha moški in mu iz tega vzroka skačeš v besedo je to histerija ne pa biser.  Počakaj ga pa mu potem povej.

Ne vem sicer kako je lahko ta pojav vzrok za nastanek marsikaterega bisera. Verjetno ga ima on v sebi, ker ti popusti, ti pa se zadovoljno in veselo hihitaš.
Možno pa je tudi, da so razmere drugačne.  

Andres
Back to top

IP Logged

EvaZh
Ex Member

Reply #101 - 05.02.2003 at 19:43:41

Andres wrote on 05.02.2003 at 16:19:10:
EVa!

Če misliš, da boš ta butasta izpadla, zato, ker je MIha moški in mu iz tega vzroka skačeš v besedo je to histerija ne pa biser.  Počakaj ga pa mu potem povej.

Ja, pa se bojim, da če bom čakala, da bom pozabila, kaj sem hotl apovedat, da se mi bo tist krasen argument sesul, ko bom še naprej poslušala njegove. Medtem ko on rad pove, da si lahko zapomni do takrat, ko bom končala. Pa mu rečem: ja potlej me pa ne poslušaš, pa prav da me in mi ponovi vse dobesedno (besedico gor al pa dol  Tongue)  Embarrassed
Quote:
Ne vem sicer kako je lahko ta pojav vzrok za nastanek marsikaterega bisera.

Mah, jest sm skoz misnla, da mormo tko razmišljat, kako biser nastane: v školjki se pojavi en tujek, ki jo žuli in potlej školjka izloča to snov, ki se okrog tujka nabira in nastane biser... vsja tko smo se, ne vem kje že, učil. In sem hotla to reč, da je v mojem primeru, tujek ta strah pred tem, da bi izpadla slabša od moških biseri pa so vse reakcije, ki izhajajo iz tega.
Quote:
Verjetno ga ima on v sebi, ker ti popusti, ti pa se zadovoljno in veselo hihitaš.
right  Tongue
Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #102 - 05.02.2003 at 19:52:06

Quote:
Mah, jest sm skoz misnla, da mormo tko razmišljat, kako biser nastane: v školjki se pojavi en tujek, ki jo žuli in potlej školjka izloča to snov, ki se okrog tujka nabira in nastane biser... vsja tko smo se, ne vem kje že, učil. In sem hotla to reč, da je v mojem primeru, tujek ta strah pred tem, da bi izpadla slabša od moških biseri pa so vse reakcije, ki izhajajo iz tega.

Biologija 6. razred OŠ. Dobr si si to zapomnla. Še bo nekaj iz tebe. Cheesy

Pol pa tujek izpljuni, preden ga začneš obdajat z biserom. Wink

LP Harry
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

EvaZh
Ex Member

Reply #103 - 05.02.2003 at 21:22:50

Tega se pa ne spomnim, da bi školjka delala  Smiley
Hja, kako izpljunit tujek? Če se ga zavem, se vzdržim z 'biserovino'... mogoče bo sčasoma tujek užaljen od pomanjkanja pozornosti (biserovine) zapustil to školjko  Roll Eyes oz. ga bo odplaknil vodni tok (? - čas?)
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #104 - 06.02.2003 at 02:19:39

Sem nekoliko po forumu brskal in prišel do tekmovanja oktobra lani. Kot vemo je bila zmagovalka Karmen in njena nagrada je geotermalna krema iz islandskih toplic.  Drugo nagrado je dobila Katarina, kofe z Borutom. Do tu vse lepo in prav.
V našem tekmovanju sem našel toliko histerije kot jo cel svet premore.  http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=ezofest;action=display;num=103472... Eno samo zgražanje, da kaj se pa Andres zdaj gre in vsi njegovi člani komisije.  Torej Tekmovanje in modrci povedo več kot dovolj katera ima  največ biserov (plombe se ne štejejo) in katera največ histerije. Iz vseh razvejanih postov tekmovanja je dobro vidno tudi plonkanje kar kaže na slabo samozavest predvsem tistih, ki so iz tekmovanja izstopile. Ne le da imajo slabosamozavest. Tu gre za kompleks, tisti znani kompleks "Kaj si bodo pa drugi mislili?Cheesy"

Zasledil pa sem tudi zanimivost.  V tekmovanju je  prvi post naše Eve, takrat še kot gostje foruma, ki danes po slabih petih mesecih kaže več kot toliko biserov.
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=ezofest;action=display;num=103472...

Vsaj trije člani komisije smo še vedno prisotni na forumu, zato fantje, upam si trditi, da je v predpripravi drugo tekmovanje.  Ženska histerija obenem tudi kaže, da kot del emancipirane družbe niso zmožne prirediti moškim podobnega tekmovanja. In četudi ne tekmovanja, idej bržkone manjka:D

Andres
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 10