Andres wrote on 05.02.2003 at 16:19:10:EVa!
Če misliš, da boš ta butasta izpadla, zato, ker je MIha moški in mu iz tega vzroka skačeš v besedo je to histerija ne pa biser. Počakaj ga pa mu potem povej.
Ja, pa se bojim, da če bom čakala, da bom pozabila, kaj sem hotl apovedat, da se mi bo tist krasen argument sesul, ko bom še naprej poslušala njegove. Medtem ko on rad pove, da si lahko zapomni do takrat, ko bom končala. Pa mu rečem: ja potlej me pa ne poslušaš, pa prav da me in mi ponovi vse dobesedno (besedico gor al pa dol

)
Quote:Ne vem sicer kako je lahko ta pojav vzrok za nastanek marsikaterega bisera.
Mah, jest sm skoz misnla, da mormo tko razmišljat, kako biser nastane: v školjki se pojavi en tujek, ki jo žuli in potlej školjka izloča to snov, ki se okrog tujka nabira in nastane biser... vsja tko smo se, ne vem kje že, učil. In sem hotla to reč, da je v mojem primeru, tujek ta strah pred tem, da bi izpadla slabša od moških biseri pa so vse reakcije, ki izhajajo iz tega.
Quote:Verjetno ga ima on v sebi, ker ti popusti, ti pa se zadovoljno in veselo hihitaš.
right