Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 6 7 8 9 10 
(Read 26814 times)
EvaZh
Ex Member

Re: Ste ženske presek med biserom in histerijo??
Reply #105 - 06.02.2003 at 06:30:18

Andres, tebe pa vedno težje razumem, al samo nočem videt tistga, kar skušaš povedat?  ???
Back to top

IP Logged

Valentinaa
5

V iskanju svojega ORIGINALA.

Reply #106 - 06.02.2003 at 09:54:20

Andres wrote on 03.02.2003 at 22:45:51:
Ja Valentina vici so vici, samo so eni poniževalni. Jebi ga.

OK, sprejmem, da pač tako razmišljaš in občutiš. Jaz sicer tega tako pri vicih ne vidim, ampak nič zato. Smo si pač različni.

Andres wrote on 03.02.2003 at 22:45:51:
Želite nadvlado, ali pa vam gre nekaterim res slabo.

In če grem od začetka. Ženske ste itak od začetka partnersko nadvlado že imele. To dokazujejo ravno obveščevalne službe vseh časov, ki so za svoje najboljše vohunke izbirale ravno ženske. Celo soproge voditeljev. Jovanka Broz, žena Mao Ce Tunga, Mata Harry. Cheesy Marrylen Monroe, Greta Garbo. Same obveščevalke. Pa tako podobne so si po strukturi. Zanimivo.

Andres

Ali nisi že malo histeričen?  A se ti žensk bojiš?

Back to top

Bog ni maščevalen in ne kaznuje.

IP Logged

Andres
5

Reply #107 - 06.02.2003 at 13:00:39

Valentinaa wrote on 06.02.2003 at 09:54:20:
Ali nisi že malo histeričen?  A se ti žensk bojiš?

Valentina.  Histericen. Ne, sploh ne, ponujam vam vse tisto o cemer drugi tu niti pisnejo ne.  Zensk se ne bojim, nikakor.

EVa!

Ne vem zakaj me vedno manj razumes. Ce me noces razumeti bos morala pa sama ugotoviti.

Andres
Back to top

IP Logged

KarmenA
Ex Member

Reply #108 - 06.02.2003 at 21:33:25

Andres wrote on 06.02.2003 at 02:19:39:
Sem nekoliko po forumu brskal in prišel do tekmovanja oktobra lani. Kot vemo je bila zmagovalka Karmen in njena nagrada je geotermalna krema iz islandskih toplic.  Drugo nagrado je dobila Katarina, kofe z Borutom. Do tu vse lepo in prav.
Andres

Andres upam da zdaj niso problemi v komisiji. Nagrade mi komisija društva sonce niti izročila ni.

Quote:
Vsaj trije člani komisije smo še vedno prisotni na forumu, zato fantje, upam si trditi, da je v predpripravi drugo tekmovanje.  Ženska histerija obenem tudi kaže, da kot del emancipirane družbe niso zmožne prirediti moškim podobnega tekmovanja. In četudi ne tekmovanja, idej bržkone manjka:D

Če se še pojavljamo na forumu smo zato histerične Andres? Imaš prav, da nismo sposobne priredit moškim podobnega tekmovanja, ker bi ga me uspele spodobno k zaključku pripeljat?? Tongue  Kaj vem, morda pa foruma ne jemljemo dovolj resno ali pa je drugje problem.

Karmen
Back to top

IP Logged

KarmenA
Ex Member

Reply #109 - 06.02.2003 at 22:11:35

EvaZh, meni se zdi da je bil ta tvoj post res MEGATOP. Komplimente ti vračam. Čeprav šele zdaj, ti že veš da so iskreni!  Cheesy
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=ezofest;action=display;num=103472...

Andres wrote on 06.02.2003 at 13:00:39:
EVa!

Ne vem zakaj me vedno manj razumes. Ce me noces razumeti bos morala pa sama ugotoviti.

Andres

Tukaj Andres bi Evo lahko vseeno malo prišparal. Jaz mislim, da Eva nič ne nasprotuje, se  konstruktivno vpleta v debato. Toliko mi je že zaupala, da lahko še naprej verjameš. Kolikor se piše in bere se ona že trudi razumet.  

Več se sama ne smem vpletat. Wink

Karmen
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #110 - 06.02.2003 at 22:20:48

Quote:
Andres upam da zdaj niso problemi v komisiji. Nagrade mi komisija društva sonce niti izročila ni.

Če se še pojavljamo na forumu smo zato histerične Andres? Imaš prav, da nismo sposobne priredit moškim podobnega tekmovanja, ker bi ga me uspele spodobno k zaključku pripeljat?? Tongue  Kaj vem, morda pa foruma ne jemljemo dovolj resno ali pa je drugje problem.

Karmen

Karmen!

Imela si dve opciji. Prva je bila, da ti nagrado pošljem po pošti in druga, da ti jo dam osebno. Izbrala si slednjo. Iz tega razloga  je tvoja nagrada še vedno pri meni.  Original  zaprta seveda.

Ve bi pripeljale tekmovanja do zaključka? A mi ga pa nismo? Forume nekatere precej, zelo in manj resno jemljete, torej je vzrok nekje drugje.  Nesposobnost, nepovezanost, premalo organizacijske elana imate in prevelika ogledala. Govorim za mnoge od vas, so pa tu črne ovce, tiste prave ženske. Prav žal mi je, da so izpadle kot črne ovce.

Andres

Back to top

IP Logged

m
5
p

Reply #111 - 07.02.2003 at 09:11:47

Andres wrote on 06.02.2003 at 22:20:48:
tiste prave ženske

??? ??? ???
Back to top

Joj kolk radi drug drugemu izdiramo iveri iz oči! Cheesy

IP Logged

EvaZh
Ex Member

Reply #112 - 07.02.2003 at 09:58:40

Quote:
EvaZh, meni se zdi da je bil ta tvoj post res MEGATOP. Komplimente ti vračam. Čeprav šele zdaj, ti že veš da so iskreni!  Cheesy
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=ezofest;action=display;num=103472...
Karmen, zanimivo, ljudje govorijo, da po prvem vtisu ne smeš sodit človeka... in potlej se res velikokrat potrduim gledat na človeka že z drugih zornih kotov... (sploh če je prvi vtis slab), slej ko prej se pa izkaže, da je bil moj prvi vtis najbolj točen... Prav zato se zadnje čase (odkar je sončnica rekla Andresu, da je prijazen) sprašujem, kaj je bil moj prvi vtis o njem.. ravno zato, ker mi ga zadnje čase tko "biksa" Grin... pa se najbolj spomnim samozačetkov na chat-u, ko se je tudi meni zdel (že kar preveč) prijazen  Smiley

Quote:
Tukaj Andres bi Evo lahko vseeno malo prišparal. Jaz mislim, da Eva nič ne nasprotuje, se  konstruktivno vpleta v debato. Toliko mi je že zaupala, da lahko še naprej verjameš. Kolikor se piše in bere se ona že trudi razumet.
Na še nekaj za v okvir pa na steno med moje EGO dosežke  Cheesy  Hvala, Karmen.  Kiss

Quote:
Več se sama ne smem vpletat. Wink
Mah sej jest pa tud glih nimam kej pametnega za povedat  Tongue

Kar se tiče tekmovanja: meni osebno gotovo manjka elan-a in tut tkole, ko drezaš v to smer, Andres, pa se malo zamislim.. sploh nimam nobene ideje. V živo bi se laži kej spomnla, kot pa tkole preko foruma (A jo že mam! Roll Eyes Lips Sealed  Cheesy lame Grin, če bo tole pri kateri kaj zanimanja vzbudil, naj me kontaktira)  
Bi pa tut mene zanimal, kaj pomeni:črne ovce - prave ženske
Smiley
Back to top

IP Logged

veronika
5

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno

Reply #113 - 07.02.2003 at 12:40:11

Ja Andres, to izjavo s pravimi ženskami in črnimi ovcami si pa res pustil dokaj odprto. Kaj pa je zate prava ženska in zakaj naj bi bila črna ovca? Pa če je zate prava ali misliš, da je za druge tud?
Back to top

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

IP Logged

KarmenA
Ex Member

Reply #114 - 07.02.2003 at 15:51:37

Andres wrote on 06.02.2003 at 22:20:48:
Karmen!

Imela si dve opciji. Prva je bila, da ti nagrado pošljem po pošti in druga, da ti jo dam osebno. Izbrala si slednjo. Iz tega razloga  je tvoja nagrada še vedno pri meni.  Original  zaprta seveda.

Ve bi pripeljale tekmovanja do zaključka? A mi ga pa nismo? Forume nekatere precej, zelo in manj resno jemljete, torej je vzrok nekje drugje.  Nesposobnost, nepovezanost, premalo organizacijske elana imate in prevelika ogledala. Govorim za mnoge od vas, so pa tu črne ovce, tiste prave ženske. Prav žal mi je, da so izpadle kot črne ovce.

Andres

Andres, original kremo boš prinesel,  tudi po vseh povzročenih mukah in negotovostih??

Če se bomo same lotile ocenjevanja ženske, bo še zmeraj težka, to je jasno vnaprej. In tudi da bi ta pravo  lame  Eva že povedala. Ostale kar nas je tukaj, še vedno raje ne. Vse po vrsti vemo, da je črna mačka kje komu kvečjemu za pričo.  Pomladi pridejo pepelnato blond mačke in bel maček. Žal z razlogom.

Sem prvič semle napisala odgovor zjutraj, pa sem ga po nerodnosti odrezala, prejle se je pa iz istega razloga verjetno, sam poslal.

Karmen

Back to top
« Last Edit: 07.02.2003 at 18:22:34 by anuk »  

IP Logged

Andres
5

Reply #115 - 07.02.2003 at 18:39:13

veronika wrote on 07.02.2003 at 12:40:11:
Ja Andres, to izjavo s pravimi ženskami in črnimi ovcami si pa res pustil dokaj odprto. Kaj pa je zate prava ženska in zakaj naj bi bila črna ovca? Pa če je zate prava ali misliš, da je za druge tud?

Mislim, da se vam je ene parim ob tem stavku v grlu zataknilo.   In tudi prav je tako:Di. Predvsem sem mnenja, da so tiste prave ženske žal samo še črne ovce.  
Prišel sem že na predelano temo iz sorodnega topica, da je razlika med žensko žensko in žensko moškim.  

Veronika. Tvoje vprašanje, da če je meni kakšna črna ovca drugim potemtakem. To je tema, ki bi jo morale odpreti ve, ampak ker ste tako hudo povezane bom jaz za vas en topic odprl, ki ga šparam že nekaj časa.  Tam boste videli kateri hoče in kateri noče črne ovce.
Jaz glasujem za njih.  Pa bi bilo dobro, če bi imela od spodaj kako belo liso:D.

Andres
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #116 - 07.02.2003 at 18:46:44

Quote:
Andres, original kremo boš prinesel,  tudi po vseh povzročenih mukah in negotovostih??

Če se bomo same lotile ocenjevanja ženske, bo še zmeraj težka, to je jasno vnaprej. In tudi da bi ta pravo  lame  Eva že povedala. Ostale kar nas je tukaj, še vedno raje ne. Vse po vrsti vemo, da je črna mačka kje komu kvečjemu za pričo.  Pomladi pridejo pepelnato blond mačke in bel maček. Žal z razlogom.

Sem prvič semle napisala odgovor zjutraj, pa sem ga po nerodnosti odrezala, prejle se je pa iz istega razloga verjetno, sam poslal.

Karmen

Ti že nisi ženska tipična črna ovca.  Vsak kmet zna ocenjevati, tekmovanje pa je treba postavit nekako v idejno zasnovo, ga opiliti, objaviti, delati na njem in vse kar temu sledi.  Šele nato sledi ocenjevanje. EVo Karmen. Še ena senca, da nisi ženska črna ovca. Sam piskrček bi pristavljala, ko je treba ta lažje stvari delat. Al pa se ti je tako zapisalo, da je vse fovš izpadlo.

Andres
Back to top
« Last Edit: 07.02.2003 at 23:29:43 by Andres »  

IP Logged

Amstel
YaBB Moderator
p

Reply #117 - 07.02.2003 at 20:04:43

Bilo je vprašanje časa kdaj se boš Andres razbohotil v svojem gledanju na svet.

Poimenovanje motnje... oz. stanja... histerija, se je zahvaljujoč Hipokratu, obdržala kake dva tisoč let. Povezava s tavajočo hysterio po sexualno nepotešenem ženskem telesu se je po zaslugi moško šovinističnega načina gledanja na žensko kot spolni objekt, obdržala do Freuda, ki je napravil korak naprej.

Od tega je že skoraj dvesto let.

Skrajni čas, da narediš korak naprej tudi ti, Andres.
Back to top

Naj se zgodi, kar se mora.

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #118 - 07.02.2003 at 20:40:23

Grin  Grin  Grin  Grin  Grin

Andres, NO COMENT! Wink

.........sssssssss, sorry, ne morem se več zadrževat, me tale tvoj pogled na ženske spravlja v krohot.... Grin 8) Tongue Shocked
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Andres
5

Reply #119 - 07.02.2003 at 23:41:10

Amstel wrote on 07.02.2003 at 20:04:43:
Bilo je vprašanje časa kdaj se boš Andres razbohotil v svojem gledanju na svet.

Poimenovanje motnje... oz. stanja... histerija, se je zahvaljujoč Hipokratu, obdržala kake dva tisoč let. Povezava s tavajočo hysterio po sexualno nepotešenem ženskem telesu se je po zaslugi moško šovinističnega načina gledanja na žensko kot spolni objekt, obdržala do Freuda, ki je napravil korak naprej.

Od tega je že skoraj dvesto let.

Skrajni čas, da narediš korak naprej tudi ti, Andres.

Jezos Marija Amstel:D, kakšno vprašanje časa? Kakšno razbohotenje?  Še vedno, od začetka držim konstantno linijo. Glede korakov pa le toliko. Niti me nisi uvrtstila, ampak mi direkt predlagaš da naj naredim korak naprej.  
Saj jih delam, enga po enga.  
Imam predlog. Dajva vsak svoje čevlje na skener.  Prepričan sem, da bi le tako lahko ugotovil, da ti hodiš v krogu, kar se iz mojih čevljev ne da zaznati. Torej ti copy paste od Hipokrata in Freuda niti ne koristita.

Andres
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 6 7 8 9 10