Andres wrote on 27.12.2002 at 22:18:40:In sedaj v celofanu bluziš ti in samo ti. Tolk da smo si na jasnem BP. Ne mi težit, ker med menoj in Karmen problemov ni. Zopet tvoje natolcevanje in kdor ti bo peljal je pač na tvojem nivoju, to pa jaz gotovo nisem in verjamem tudi Borut ne. Daj no pejt spat.
Dragi HEXEgo oz. Andres, ki sicer ne manipulira z drugimi in ne uporablja psevdonimov

Lahko pa tudi brez celofana. Kaj vidijo drugi, bodo najbolje povedali kar sami, ne rabijo zato ne mene in ne tebe. Jaz sem videl kako si silil Karmen na vsak nacin k Borutu na chatu 12.12., kljub temu da ni želela it tja, pa se mi je tvoje vedenje tisti vecer zdelo hudo cudno. Sem si takrat zato celo posnel ta chat, za vsak slučaj. Ko so se zaceli na forumu še komentarji kako se nekateri obnašajo v privatnih sobah pri vedeževanju, pijejo kri ipd, pa sem opozoril Boruta in Vilmo, da to morda ni čisto fair.
Po tvojem postu pa sem si še enkrat ogledal posnetek tega chata in gor našel še marsikakšno cvetko. Od pasti za ljudi, neupoštevanja opozoril drugih da ne počni tega, pa potem zelo "diplomatskih" pogovorov, pa potem še tisto, kar je meni padlo v oči na chatu 12.12. Objavljam pa (samo) nekaj tvojih prvih izjav, da ne bom preveč celofanski.
To je vse Andres (oz. je še več, ampak ne bom o tem razpravljal tukaj in zdaj).
Me pa veseli, da je Borut dokaj kategorično pojasnil, da se takšnih reči ne gre.
lp bp
00:15:21 [Andres]
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=general;action=display;num=103926... tuki je
00:16:48 [Andres] To je past za Karmen Devi.
00:16:59 [Andres] ona bi se morala semle napopat
00:17:09 [Andres] slikca je od Bonsensa
00:17:34 [Andres] Nickname je numerološko tako grajen, da ustreza njej. Ne vem zakaj se ni pribila gor.
00:17:55 [Andres] Nic jaz ne bom za njo delal.
00:18:24 [Andres] Samo v topicu mora sama sebe prepoznat potem pa dati kakšen reply. Malo tek na dolge proge je tole ampak jebi ga
00:19:42 [Andres] Devi: ona sama mora k zdravniku, to ve ona in mi. Torej se jaz ne špilam. Samo zase delam. Umor Amstel sem zapisal vmes ker mi je tako v glavo padlo.
00:23:28 [Andres] Devi: Mene ona ne obremenjuje, moti me zaradi tega njena naèina sesuvanja v neke topice in zaradi postov, ki jih noben ne razume. Samo ta stvar ki jo ne veste me upravièeno moti. Borut tudi ve kaj je to zato je napisal da me podpira
00:24:27 [Andres] Borut je celo predlagal, da jo dobim na chat in se z njo pogovorim. Al pa da bi jo zaslišal nekako z diplomatksimi podvprašanji.
00:26:32 [Andres] Ce pride zdaj na forum ji bom rekel, da gre chatat.
00:26:44 [Andres] in jo bom zaslišal malo bolj po diplomatsko.
00:27:02 [Andres] Saj redki bolniki priznajo da rabijo pomoc Amstel.
00:27:44 [Andres] Seveda me upošteva, èe je od prvega dne zaljubljena v mene. Tri dni in tri noèi bi bila z mano pa okrog mene bi se ovila kot kaèa. Vse živo je pri meni v raèunalniku.
00:32:02 [Andres] nismo se velikokrat pogovarjal med sabo o njej. Ko je prišla sva z Borutom videla, da je malo out in potem kadar je bila tu ob cetrtkih je bila spet out in še enkrat z Gapeom in njo.
00:36:03 [Andres] Brez veze. Sta samo dve možnosti. Da se gre tja in se ji pomaga. Jaz bi bil verjetno najbolj primeren. Al pa da se jo pusti in ob napakah opozori