A.
Ex Member
|
Vem, da smo se že gor skupi kot skupinca zahvalil in voščil za božič in novo leto.
Se bi pa sam še posebej rad in res iz srca zahvalil in voščil vsem, ki ste sodelovali in pomagali v letošnjem letu da smo skupaj ustvarjal in se družili, delili znanje, izkušnje in postajali prijatelji, tako na foumu kot v živo.
Prav tako pa bi se rad zahvalil tudi vsem s katerimi smo uresničili sovje sanje, realizirali veliko večino zastavljenih ciljev in uspešno zaključili marsikater na začetku skoraj nedosegljiv projekt.
Moja posebna zahvala gre v prvi vrsti soustvarjalcem s katerimi skupaj delamo in ustvarjamo:
Gapetu in Mateji, Marjani, Kali skupaj s fantom, Compu in Samonekdo, Ediju in deklici, Miški, Titudu, Andresu in Borutu, Ani, Harryju, Vidi, Amstel, Vilmi, Magli, Mirotu, Karmen A, Poloni G.
Za sodelovanje, vodenje, organizacijo, podporo ustvarjanje in realizacijo projektov, prijateljstvo in uspešno prehojeno skupno pot.
Za sodelovanje, druženje in prijateljstvo pa tudi koksu, Jasni, Tonetu, Cleo, Lily, Pegaz, DinM, Suzi13 in co, Alenki, star12, IrenI, Miroju, Meti, Igorju Kononenku, Nikoli Petroviču, jasmini, vsem s katerimi smo se dobivali v pržančku...
Posebna in res velika zahvala za sodelovanje in pomoč, pri različnih posameznih projektih gre še M, JD in B.
Uredništu delo revij Ekipi urada za mladino projekta ti povej za podporo projekta pozitivke Iskratel d.d. Fotokopirnici v leklerku karmi plus za mavrično soboto društvu med za vodnik po poti samospoznavanja Klubu študentov kranj radijski ekipi šou fov uredništvu misterijev, zavodu movit mladinski ceh glotta novi art servis svarogu Institut za trajnostni razvoj
Posebej bi se rad zahvalil tudi dvema osebama, ki sta v tem letu še posebje pozitivno vplivala name in to sta Franjo Trojnar, ki mi je omogočil in strokovno usposobil za delavnico srčne želje in Janu Kriztanu s katerim sva preživela marsikatero uro ob razmišljanu o skupnih načrtih, posebje bi se mu zahvalil za nesebično deljejnje zanja in izkušenj tudi če so te včasih pridobljene skozi težjo pot.
predvsem pa se zahvaljujem mojima staršema, ki sta me na moji ustvarjalni poti podpirala in mi stala ob strani.
še posebej lepo pa bi se zahvalil moji deklici Andrejki za pomoč in spodbudo pri mojem delu.
Za konce pa bi se zahvalil vsem prijateljem, forumovcem in vsem ostalim, ki ste delili z mano te prijetne in poučne trenutke in seveda vsem, ki ste sodelovali pri izpolnitvi naših/vaših skritih želja.
Zahvaljujem se vam za vse zgoraj našteto in vam želim:
Vesel božič in Srečno novo leto
|