Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 5581 times)
Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
VOŠČILO
22.12.2002 at 10:59:07

...

OB PRIHAJAJOČIH PRAZNIKIH VAM ŽELIMO, DA SE IZPOLNIJO VSE VAŠE ŽELJE IN VSE KAR STE DOBREGA NAMERAVALI. VELIKO OSEBNE SREČE, ZDRAVJA IN ZADOVOLJSTVA VAM IN VAŠIM NAJBLIŽJIM, KAKOR TUDI VSEM LJUDEM TEGA SVETA. PRAV TAKO ŽELIMO LEPE IN ZADOVOLJNE PRAZNIKE.

...
Back to top
« Last Edit: 23.12.2002 at 22:38:13 by Igor P. »  

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

Samson
5

RKC je zakon!!!

Re: VOŠČILO
Reply #1 - 23.12.2002 at 00:00:10

Hvala, Harry, za vse lepe želje. Tudi jaz tebi in vsem ostalim dobrim ljudem na tem forumu zaželim blagoslovljene BOŽIČNE PRAZNIKE in srečno ter uspešno NOVO LETO. Da bi živeli v miru in blagostanju, in da bi postajali vse bolj razsvetljeni! Pa da bi se med seboj razumeli kljub včasih zelo različnim mnenjem in prepričanjem.

Smiley Smiley Smiley

lp Samson
Back to top

Prijateljski pozdrav!&&&&KRISTUS NAS VSE LJUBI! &&Nikoli ne pozabi tega!&&&&Samson

IP Logged

veronika
5

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno

Reply #2 - 23.12.2002 at 09:11:52

Hvala, se pa tudi sama pridružujem voščilom. Da bi se vem izpolnilo, vse kar sami hočete.

pa enega  Kiss

no ja  Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss
Back to top

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

IP Logged

Valentinaa
5

V iskanju svojega ORIGINALA.

Reply #3 - 23.12.2002 at 16:40:53

...

VSEM ČLANOM IN OBISKOVALCEM TEGA FORUMA ŽELIM LEPE PRAZNIKE IN OBILO NAJLEPŠEGA V NOVEM LETU 2003.
VESELIMO SE IN IMEJMO SE RADI!

Back to top

Bog ni maščevalen in ne kaznuje.

IP Logged

A.
Ex Member

Reply #4 - 24.12.2002 at 00:16:40

Vem, da smo se že gor skupi kot skupinca zahvalil in voščil za božič in novo leto.

Se bi pa sam še posebej rad in res iz srca zahvalil in voščil vsem, ki ste sodelovali in pomagali v letošnjem letu da smo skupaj ustvarjal in se družili, delili znanje, izkušnje in postajali prijatelji, tako na foumu kot v živo.

Prav tako pa bi se rad zahvalil tudi vsem s katerimi smo uresničili sovje sanje, realizirali veliko večino zastavljenih ciljev in uspešno zaključili marsikater na začetku skoraj nedosegljiv projekt.

Moja posebna zahvala gre v prvi vrsti soustvarjalcem s katerimi skupaj delamo in ustvarjamo:

Gapetu in Mateji, Marjani, Kali skupaj s fantom, Compu in Samonekdo, Ediju in deklici, Miški, Titudu, Andresu in Borutu, Ani, Harryju, Vidi, Amstel, Vilmi, Magli, Mirotu, Karmen A, Poloni G.

Za sodelovanje, vodenje, organizacijo, podporo ustvarjanje in realizacijo projektov, prijateljstvo in uspešno prehojeno skupno pot.

Za sodelovanje, druženje in prijateljstvo pa tudi koksu, Jasni, Tonetu, Cleo, Lily, Pegaz, DinM, Suzi13 in co, Alenki, star12, IrenI, Miroju, Meti, Igorju Kononenku, Nikoli Petroviču, jasmini, vsem s katerimi smo se dobivali v pržančku...

Posebna in res velika zahvala za sodelovanje in pomoč, pri različnih posameznih projektih gre še M, JD in B.

Uredništu delo revij
Ekipi urada za mladino projekta ti povej za podporo projekta pozitivke
Iskratel d.d.
Fotokopirnici v leklerku
karmi plus za mavrično soboto
društvu med za vodnik po poti samospoznavanja
Klubu študentov kranj
radijski ekipi šou fov
uredništvu misterijev,
zavodu movit
mladinski ceh
glotta novi
art servis
svarogu
Institut za trajnostni razvoj

Posebej bi se rad zahvalil tudi dvema osebama, ki sta v tem letu še posebje pozitivno vplivala name in to sta Franjo Trojnar, ki mi je omogočil in strokovno usposobil za delavnico srčne želje in Janu Kriztanu s katerim sva preživela marsikatero uro ob razmišljanu o skupnih načrtih, posebje bi se mu zahvalil za nesebično deljejnje zanja in izkušenj tudi če so te včasih pridobljene skozi težjo pot.

predvsem pa se zahvaljujem mojima staršema, ki sta me na moji ustvarjalni poti podpirala in mi stala ob strani.

še posebej lepo pa bi se zahvalil moji deklici Andrejki za pomoč in spodbudo pri mojem delu.

Za konce pa bi se zahvalil vsem prijateljem, forumovcem in vsem ostalim, ki ste delili z mano te prijetne in poučne trenutke in seveda vsem, ki ste sodelovali pri izpolnitvi naših/vaših skritih želja.

Zahvaljujem se vam za vse zgoraj našteto in vam želim:

Vesel božič in Srečno novo leto

Back to top
« Last Edit: 24.12.2002 at 09:31:38 by A. »  

IP Logged

cleo
3

življenje je čudovito

Ljubljana
Reply #5 - 24.12.2002 at 08:24:18

SEM NAPISALA LEPO VOŠČILO PA SE MI NI POSREČILO...

ZATO...

VSEM ŽELIM, DA BI V LETU 2003 POSTALI ŠE BOLJŠI IN SE  IMELI ŠE BOLJŠE.

Cleo
Back to top

IP Logged

ana
5
p

Kranj
Reply #6 - 24.12.2002 at 08:46:12

STARO LETO SE POSLAVLJA,
NOVO, MLADO K NAM HITI.
NAJ BO SREČNO IN VESELO
VSE DO KONCA SVOJIH DNI!

božično novoletni pozdrav z željo, da bi se v vseh nas naselil mir in bi tako vsi pripomogli k večjemu miru v svetu
Nuša
Back to top

Ljubezen ozdravlja vse - tiste, ki jo dajejo in tiste, ki jo prejemajo.

IP Logged

lumpy
3

akobane
vesolje
Reply #7 - 24.12.2002 at 10:57:11

Kaj naj vam voščim?
Kaj podarim?

Lepe misli in ljubezni opoj?
Kanček sreče in košček srca vam pustim?

Veste kaj,
dam vam vse to in
naj vam v novem letu
res bo lepo. Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss

akobané

lumpy
Back to top

Pot je ena - cest pa tisočero.

IP Logged

Amstel
5
p

Reply #8 - 24.12.2002 at 15:39:23

Vsem forumovcem želim  v letu,
ki še ni ustvarjeno,
veliko poguma
da čimbolj direktno izrazimo,
kaj potrebujemo in
da za sebe čimbolje poskrbimo.

Od tega bodo imeli naši
najbližji,
največ od nas in zase!

Amstelkalalalala
Back to top

Naj se zgodi, kar se mora.

IP Logged

Miska
5

Reply #9 - 24.12.2002 at 16:09:05

Rada bi se vam zahvalila za vse trenutke, ki sem jih preživela z vami v letošnjem letu.

Za vse tiste lepe, prijetne in sproščujoče trenutke, ki so mi darila že sama po sebi. Za vse tiste trenutke, ki so in ki se me dotaknejo. Za vse tiste trenutke, ki sami po sebi pomenijo rast človeka. Za vse tiste trenutke, ki se lahko tudi neizbrisno zapišejo v spomin…

In za vse tiste malo manj lepe in malo manj prijetne trenutke. Tudi takšni trenutki vedno obstajajo, vedno se me dotaknejo, ampak mi hkrati vedno tudi pomenijo izziv. Izziv, ali bom zmogla vsak takšen trenutek, ki se zgodi, obrniti v dobro in v njem najti skriti namen. In ki v končni fazi, ko o njih razmišljam, ko jih premeljem, predelam in obdelam, vedno doprinesejo k moji rasti. In vedno so tudi takšni trenutki darila. Vsaj zame. Morda res malce težje prepoznavna, morda res malce težje dosegljiva. Morda pa ravno zato tudi toliko bolj cenjena...

Iskrena hvala vam za vse trenutke, ki sem jih v letošnjem letu preživela z vami. Hvala vam za vsa darila, ki sem jih lahko prepoznala ob takšnih trenutkih, ki smo jih delili skupaj.

In vam v letu, ki prihaja, želim vse lepo. Da se vam uresničijo tiste želje, ki tiho in skrite čakajo v vašem srcu. Le-te so bolj najbolj dragocene in imajo, vsaj zame, največjo vrednost. Zato naj se vam uresniči predvsem kakšna izmed njih!

SREČNO!

m.
Back to top

IP Logged

Pegasos
4

Human beings are creatures
of awareness
Earth
Reply #10 - 24.12.2002 at 16:13:16

Vsem skupaj vam želim Božansko ljubezen,
iz Srca,  
vesel Božič, srečno 2003 leto.

P.S.   Pošiljam vam svojo Ljubezen  Grin
Back to top

What we need to do to allow magic to get hold of us is to banish doubts from our minds. Once doubts are banished, anything is possible.&&&&The Wheel of Time

IP Logged

ARS
5

Preveč dobrega je lahko
... čudovito. (Mae West)

daleč od rodne barjanske grude
Reply #11 - 24.12.2002 at 17:27:14

Pravijo, da so dobre stvari vsaj tri,
jaz pa prirejeno poudarjam,
da naj se ti ne mudi in
da naj te ne skrbi;
poskrbi le, da ljubezen cveti.

Vsega najfinejšega v življenju ti želim,
ARS
Back to top

Knowing what's right doesn't mean much unless you do what's right. (neznan(a)

IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #12 - 24.12.2002 at 18:39:47

Vsem ki ste tu bili, ki ste in ki še pridete, tistim, ki jih poznam, tistim, ki jih ne, ki jih vidim, pa tud nevidnim...

Hvala vam vsem za vse.

da bi vas imel Božiček letos rad, da bi vas dedek Mraz prav posebej obiskal in da bi vam novo leto prineslo svetlobe odznotraj, mira v življenje in veselja do koder vam oko seže pa še malo čez...Kiss

Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #13 - 24.12.2002 at 18:45:03

naj se nam vsem uresničijo namere ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

BonSens
3

prestolnica
Reply #14 - 27.12.2002 at 13:17:52

Vsem želim vse najbolš v 2003,
pa zdravo telo in duha... ter VELIK seksa!

Wink
BonSens
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2