Bostjan PCM
1

Bodi pozoren.Bodi srecen.
Bled
Gre mimo policajev otrok in začudeno vpraša: "Zakaj obračate avto na streho ?" Policaji: "Ja, da stresemo pepelnik !"
Policaja v parku: Prvi: "Ja kaj pa tako zavzeto bereš ?" Drugi: "Karla MAYA !" Prvi: "Katero knjigo pa ?" Drugi: "KAPITAL." Prvi: "Pa ni to mogoče Karl MARX ?" Drugi: "Madonca, saj se mi je zdelo, da nekaj ni v redu, saj sem že pri predzadnjem poglavju, pa še nisem srečal nobenega Indijanca !"
Se pelje gorenjc po gorenjski avtocesti z eno razmajano katrco in ga ustavi policaj. "Dober dan! Kam se vam pa tako mudi ?" "Na avtosejem v Ljubljano." "Pa veste, da ste prehitro vozili, pa prehitevali brez smerokaza ... To bo 50.000 SIT !" Pa vzame gorenjc prometno, jo potisne policaju v roke, stopi iz avta in mu reče: "Prodano," ter jo peš mahne proti domu.
Kakšna je razlika med policajem in teroristom ? Teroristi imajo simpatizerje...
Beograjski policiji zmanjka balončkov za alkotest voznikov. Nato se oeden od policajev spomni: "A što ne bismo koristili kurtone (kondome) ?" "Šta to pričaš, bre?" začudeno gledajo predpostavljeni. "Pa, oni što nisu pijani odbiče da duvaju u kurtone, a oni što jesu, duvače, pa čemo tako znati koji su koji." "Nije ti to vidiš van pameti. Ajd' trkni u apoteku i naruči hiljadu kurtona." In tako oddie policaj v apoteko, kupi kakor je bilo dogovorjeno. Ko oddide, pravi apotekar svojemu pomočniku: "Vidiš ti, sinko moj, dosad su nas samo tukli a sad če i da nas jebu!"
Stoji policaj v govorilnici in drži slušalko pri ušesu. Tako stoji nekaj časa, ljudje zunaj pa že vsi besni. Ko pride končno ven, ga eden vpraša: "Kaj pa delate toliko časa v govorilnici s slušalko na ušesu ?" Pa pravi policaj: "Dvignem slušalko in vprašam: Kdo je najpametnejši, pa mi slušalka odgovori: ti ti ti ti ti ..."
Se sprehajata dva policaja po parku. Pa reče prvi: "Poglej, crknjeni ptič !" Drugi pa pogleda v zrak: "Kje, kje ?"
|