jena
1

Yehi or en sof
Ja, tudi meni se zdi to, da vse oblike ali piramide mečemo v koš z imenom beta ( po g. Gorencu ) malce pretirano...ne vem....ampak po mojem mnenju so lahko piramide zelo dobrodejne ( pa če daješ noter predmete, potuješ, zdraviš...), res pa je , da je potrebno izdelati zadevo zeeeelo previdno, saj vse nepravilnosti ( oz. nepravilne oblike, ki so v navzkrižju s sveto geometrijo )sevajo vse prej kot to, kar želimo.
Ne bi želela v naprej preveč komentirati g. Gorenca ( ker mi še ni odgovoril na mail, kjer mu zastavljam vprašanja tudi v zvezi s piramidami )...sem odprte glave in pripravljena spremeniti svoje mnenje vkolikor bi videla da nimam prav....ampak...to, da so piramide oz. vse oblike škodljive vse po vrsti ( kot trdi g. Gorenc) in da smo ( skoraj )vsi ljudje pod vplivom žarkov beta...sploh pa to, da je naša intuicija pod vplivom teh žarkov...in še bolj depresivno, da nas lahko samo g. Gorenc reši s svojo tehnologijo.... Skratka...vse je bad...kaj nam pa še sploh ostane od življenja?...da plačamo mastne denarce za tehnologijo, ki nas bo samo začasno rešila pred drvenjem v skoraj neizogiben prepad?...Ne vem...res depresivno...vsaj za mene...
No malce sem se oddaljila od prvotne teme, čeprav pa spet ne predaleč, saj je vse trdno povezano.
Rada bi slišala še kakšno mnenje o teh beta žarkih...in o piramidah, kajti to[color=Purple][/color] kar sem prebrala na web strani g. Gorenca, se mi zdi zeeeelo črnogledo, preveč črnogledo...prosim, naj mi nekdo reče, da se motim?!...
Dylandog, piramide vlečejo nase energijo in jo odvisno od oblike pretvarjajo, koncentrirajo in oddajajo...ne proizvajajo pa svoje energije.
jena
|