Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 13618 times)
jena
1
*

Yehi or en sof

PIRAMIDA
27.11.2002 at 16:25:01

Zdravo vsem !

Prosim za pomoč oz. kakšne uporabne informacije  za izdelavo piramide...

Če je kdo bil v Braziliji pri Vidi, bo vedel kakšno piramido mislim.

Zanima me pa predvsem trokotna piramida ali stožec.

Hvala vsem za vse !
Yehi or jena

Back to top

IP Logged

Andres
5

Re: PIRAMIDA
Reply #1 - 30.11.2002 at 04:58:52

Če men vprašaš se ti piramide niti ne izplača delat.  Ima Gorenc prav, ko vedno znova pove zakaj je v Sahari v Egiptu okrog piramid vse pusto. Tudi vsi, ki pridejo iz Keopsove piramide imajo poškodovan bio sistem.
Vem ti si spraševala o tri kotni piramidi, stožcu, a je to isto sranje po Gorencu.
Osem strana piramida je baje celo zdrava.

Andres
Back to top

IP Logged

jena
1
*

Yehi or en sof

Reply #2 - 30.11.2002 at 17:59:22

Živjo Andres !

Imaš mogoče kakšen tel.ali karkoli, da bi lahko kontaktirala tega Gorenca ? Mislim, da sem nekje že slišala zanj, nisem pa prepričana... Če tako misli, bo že vedel zakaj in mi mogoče lahko pomaga.

Kar pa se tiče piramid in njenih učinkov...kar imam izkušenj z meditiranjem in zdravljenjem v piramidi ( šestkotni )...je čudovito in sploh ojača vse procese, vendar je pa tudi res, da je pa pretiravanje z bivanjem v njej lahko škodljivo.
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #3 - 30.11.2002 at 18:10:50

Telefonsko številko sicer nekje imam, toda ne vem kje.  Pa še menjave so bile pred časom.  njegov mail je galfa@telemach.net  Zdaj je na liniji.

Tole s šestkotno piramido je isto kot s tri ali štirikotno.  Beta pač. Najprej ti prikaže uspeh in boljše počutje, potem pa se vse poslabša.

Andres
Back to top

IP Logged

jena
1
*

Yehi or en sof

Reply #4 - 01.12.2002 at 18:48:58

Hvala Andres !
Back to top

IP Logged

DylanDog
5

somewhere in space..
Reply #5 - 07.12.2002 at 16:04:39

Hmm, zanimivo...   Piramide  so zanimive tudi meni.  Ej, Andres, kako pa potem razložit da semena ki so kalila v piramidi, prej skalijo, in biljke iz teh semen boljše rastejo?  To dvoje mi ne gre skupaj....  

Pa še eno vprašanje....   piramida kot piramida, od kje te energije?  Je piramida izvor, ali je samo "kanal" za to energijo??   Od nekod tam do sem..

Lp, Dylan Dog
Back to top

Think P O S I T I V E
WWW WWW  
IP Logged

jena
1
*

Yehi or en sof

Reply #6 - 07.12.2002 at 21:44:55

Ja, tudi meni se zdi to, da vse oblike ali piramide mečemo v koš z imenom beta ( po g. Gorencu ) malce pretirano...ne vem....ampak po mojem mnenju so lahko piramide zelo dobrodejne ( pa če daješ noter predmete, potuješ, zdraviš...), res pa je , da je potrebno izdelati zadevo zeeeelo previdno, saj vse nepravilnosti ( oz. nepravilne oblike, ki so v navzkrižju s sveto geometrijo )sevajo vse prej kot to, kar želimo.

Ne bi želela v naprej preveč komentirati g. Gorenca ( ker mi še ni odgovoril na mail, kjer mu zastavljam vprašanja tudi v zvezi s piramidami )...sem odprte glave in pripravljena spremeniti svoje mnenje vkolikor bi videla da nimam prav....ampak...to, da so piramide oz. vse oblike škodljive vse po vrsti ( kot trdi g. Gorenc) in da smo ( skoraj )vsi ljudje pod vplivom žarkov beta...sploh pa to, da je naša intuicija pod vplivom teh žarkov...in še bolj depresivno, da nas lahko samo g. Gorenc reši s svojo tehnologijo....
Skratka...vse je bad...kaj nam pa še sploh ostane od življenja?...da plačamo mastne denarce za tehnologijo, ki nas bo samo začasno rešila pred drvenjem v skoraj neizogiben prepad?...Ne vem...res depresivno...vsaj za mene...

No malce sem se oddaljila od prvotne teme, čeprav pa spet ne predaleč, saj je vse trdno povezano.

Rada bi slišala še kakšno mnenje o teh beta žarkih...in o piramidah, kajti to[color=Purple][/color] kar sem prebrala na web strani g. Gorenca, se mi zdi zeeeelo črnogledo, preveč črnogledo...prosim, naj mi nekdo reče, da se motim?!...

Dylandog, piramide vlečejo nase energijo in jo odvisno od oblike pretvarjajo, koncentrirajo in oddajajo...ne proizvajajo pa svoje energije.

jena

Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #7 - 07.12.2002 at 21:57:09

Jena!

Gorenc nikoli ni rekel, da so vse piramide škodljive. Striktno poudarja, da je osem kotna piramida zdrava.  
Enako drug vir ki je šel dlje kot jaz in vi, ter si je pri njem  kupil osem kotni piramidi in jih rabi za čiščenje življenskih žarkov pravi dobesedno takole. "To je živi Tornado."

Seveda pa ima Gorenc navado, da vedno znova poudarja, da je le BK odrešujoča veda za ta svet ipd ipd ipd.  

Beta in telepatija.  Preprosto se ljudje ponavadi premalo poglobijo, imajo premalo izkušenj z BK, Gorenčeva krvica pa je, da je njegovo stran sestavil tako smotano in vse tekste raztegnil v neka kurja čreva.  Narod potem noče brati teh tekstov iz dveh razlogov. Po večini so nerazumljivi, pa še privlačijo ne. Najpogosteje zaradi Gorenčevega pristopa. In mimogrede. Slavko Gorenc je celo član tega foruma.

Andres
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #8 - 07.12.2002 at 22:09:21

DylanDog wrote on 07.12.2002 at 16:04:39:
Hmm, zanimivo...   Piramide  so zanimive tudi meni.  Ej, Andres, kako pa potem razložit da semena ki so kalila v piramidi, prej skalijo, in biljke iz teh semen boljše rastejo?  To dvoje mi ne gre skupaj....  

Pa še eno vprašanje....   piramida kot piramida, od kje te energije?  Je piramida izvor, ali je samo "kanal" za to energijo??   Od nekod tam do sem..

Lp, Dylan Dog

Problem je v tem, da če nekdo odkrije drugo stvar kot jo vsaj podzavestno priznava večinska množica, potem to pomeni, da ga vsi popljuvajo. Če je po drugi strani še genij in malo čudak potem je sploh fuč.
In Gorenc takšen je, žal.  Tudi spremenil se ne bo, saj ga poznam že 7 let in če bi to želel, bi sedaj pobiral boljše ekonomske sadeže. Ali pa bi ga že na nož dali.

Skratka, tole s piramido je verjamem neraziskano področje in če znotraj daje neke nam navidez pozitivne rezultate, to še ne pomeni, da so ti rezultati isti v okolici kjer se piramida nahaja.  
Tudi britvico kot vem se ne skrha pod piramido.  

Andres

Back to top

IP Logged

veronika
5

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno

Reply #9 - 09.12.2002 at 11:23:09

Pa tud hrana dlje časa sveža ostane. Verjetno bi lahko še nekaj časa naštevali, na kaj vse skupaj vpliva piramida.
Moje mnenje je, da je piramida nekakšna antena, ki sprejema energijo in tudi mislim, da pozitivno vpliva na stvari, ki so v njej, na stvari okrog sebe pa nima vpliva.

To je seveda samo moje nestrokovno mnenje, imate pravico se ne strinjati z njim. Wink
Back to top

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

IP Logged

aryan
Guest

Reply #10 - 09.12.2002 at 11:28:30

Andres wrote on 07.12.2002 at 21:57:09:
In mimogrede. Slavko Gorenc je celo član tega foruma.

Andres

kasn name pa uporablja?
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #11 - 09.12.2002 at 12:11:20

gorenc ima uporabniško ime Slavko

drgač pa piramide scena, če je piramida pravilne oblike, potem je gut, dela dobro, je pa menda tako da je prva tretjina zdravilna, druga nevtralna in najvišja tretjina je smrtna cona (za človeka), po višini, tko pravijo ... pravijo tudi da enkako kot piramida deluje palca, ki je postavljena pod pravilnim kotom ...

da so pa vse piramide beta, mislim da skorde ni res, res pa je da piramido postavimo ponavadi na neko sevanje, ali vsaj zaradi njega in gorenc tem sevanjem (vsaj kolikor jest razumem) pravi beta in teh sevanj, škodljivih, je več kot pozitivnih, saj smo poleg zemeljskih in kozmičnih sevanj ustvarili še tehnološka sevanja in napačno sevanje misli, tko da, dejstvo je da je vse več ali manj beta in če potem piramido (četudi pravilnih oblik) postviš v beto, kamor itak jo ponavadi, potem ona sčasoma izgubi svojo moč transformiranja škodljive energije v neškodljivo ali celo pozitivno in takrat jo moramo ponovno 'napolnit' - to piše v vseh navodilih za piramide - vsaj te ki jih tukaj v tem prostoru uporabljamo.

taprave piramide bi pa itak po pravilu morale stat na pozitivnih mestih in s tem samo povečevati moč pozitivnega izvora - čakre ...

imho
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #12 - 09.12.2002 at 12:31:47

gape wrote on 09.12.2002 at 12:11:20:
... pravijo tudi da enkako kot piramida deluje palca, ki je postavljena pod pravilnim kotom ...

zanimivo tole...."palca" je lahko tud cerkveni zvonik recimo?
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #13 - 09.12.2002 at 12:33:39

ah zvonik ima ponavad kr 4 palce
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Devi
5
p

ravno prav
Dolenjska
Reply #14 - 09.12.2002 at 12:44:51

no ja....sej... Smiley
Back to top

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)

IP Logged

Pages: 1 2