Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 13637 times)
veronika
5

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno

Re: PIRAMIDA
Reply #15 - 09.12.2002 at 13:09:10

a štiri so pa preveč  Wink
Back to top

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #16 - 09.12.2002 at 13:38:35

to ne ampak 4 že tvorijo priramido
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

jena
1
*

Yehi or en sof

Reply #17 - 09.12.2002 at 15:31:19

Andres, saj ne pljuvam po Gorencu...samo prebavljam zadeve,  ki so nekaj novega za mene in mi ne gredo čist skup...pomanjkanje informacij?...ja, najbrž.

To, kar pravi Gape o tretjinah v piramidi...je zelo zanimivo in občutek imam, da drži...čeprav imam drugačne informacije.

Recimo, da piramida ne more več transformirati beta žarkov in da jo je potrebno očistit...obstaja še kakšna druga varianta, da se to naredi in da se zopet vzpostavi pozitivno stanje ? Če lahko kristale čistimo sami, kako je s piramidami ?

Poznam človeka, ki se pripravlja na gradnjo stanovanja oz. hiše v obliki 4-kotne piramide...to se mi zdi zanimivo, in prav zanima me, kako bo stalni vpliv piramide prenesel njegov organizem...

Še nekaj mi ni čist jasno...zakaj ja vredu samo osemkotna ?

jena
Back to top

IP Logged

DylanDog
5

somewhere in space..
Reply #18 - 09.12.2002 at 16:53:19

Tudi jaz sem nekje pobral da je na 2/3 višine kao "powerpoint" pri piramidi.

Zanima me če poznamo tudi kakšne druge like ki sproščajo/prevajajo/ipd..  energijo?  Se da ta energija "skladiščit", "hranit" ?? ...ter, kakšna/katera energija nastopa v teh zadevah?
Hvala za informacije.

LP, Dylan Dog
Back to top

Think P O S I T I V E
WWW WWW  
IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #19 - 09.12.2002 at 17:54:04

likov imaš malo morje
na primer reiki simboli ...

čeprov server trenutno ne dela ti pejstam link
http://www.crystalinks.com/sacred_geometry.html
srčno upam da ga bodo postavl nazaj, ker tale server je imel res skorajda vse (znanje) nabrano na enem kupu ... izvlečke pač ...

Se da ta energija "skladiščit", "hranit" ??
kakšna/katera energija nastopa v teh zadevah?  

dobra vprašanja, če bi ti odgovoru bi samo spekuliru
pa naj bo
na nek način jo lahko 'shraniš' v svojem telesu, pa ne shraniš, u bistvu povečaš količino energije ki lahko naenkrat steče skozi tebe
tej energiji bi jest - poenostavljeno do daske - reku kr ljubezen
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

DylanDog
5

somewhere in space..
Reply #20 - 09.12.2002 at 19:25:52

Jeap, link res ne šiba, a mislim da sem že jadral mimo te strani, in če sem res, je res dobra ja.  

Hotel sem vedet za nek lik, ki "ima" več energije kot piramida?, in recimo, zakaj se to ne uporablja v gradbeništvu(hiše, skladišča, bolnice,šole, itd., itd.,),  v zdravstvu, v tem in v onem, pa še tam in tu bi se dalo..  Lobiji, al neraziskanost področja?, pač, izgubljenost zaklada?  

Lp, Dylan Dog
Back to top

Think P O S I T I V E
WWW WWW  
IP Logged

jena
1
*

Yehi or en sof

Reply #21 - 09.12.2002 at 22:28:38

Obstajajo t.i. pranski generatorji, ki koncentrirajo energijo...če pogledaš v to, dejansko vidiš, kako vse vibrira. Je v obliki šahovnice, različnih oblik...Ta generator postaviš pred ali pod sebe in s tem ojačaš zdravljenje. Če pa še vse skupaj kombiniraš z reiki simboli, simbolom om , antahkarano, ........in dodaš še barve, je zadeva še bolj učinkovita...je treba sprobat.

Za skladiščenje energije v svojem telesu uporabljaš haro ( malo pod popkom), kamor moraš en. zakleniti z mudro, da je ne izgubljaš po nepotrebnem in jo aktiviraš takrat, ko jo potrebuješ...skratka, tehnik je malo morje.

jena
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #22 - 09.12.2002 at 23:16:33

DylanDog wrote on 09.12.2002 at 19:25:52:
in recimo, zakaj se to ne uporablja v gradbeništvu(hiše, skladišča, bolnice,šole, itd., itd.,),  v zdravstvu, v tem in v onem, pa še tam in tu bi se dalo..  Lobiji, al neraziskanost področja?, pač, izgubljenost zaklada?  

teorija zarote?
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

KarmenA
Ex Member

Reply #23 - 10.12.2002 at 01:25:43

jena wrote on 09.12.2002 at 15:31:19:
Poznam človeka, ki se pripravlja na gradnjo stanovanja oz. hiše v obliki 4-kotne piramide...to se mi zdi zanimivo, in prav zanima me, kako bo stalni vpliv piramide prenesel njegov organizem...

Še nekaj mi ni čist jasno...zakaj ja vredu samo osemkotna ?

jena

Osemkotna piramida. Hja buri domišljijo, ni kaj. Najprej v zvezi s števili, njeno središče je obenem 0 in 9. Potem planeti in 8 hiš po indijski astrologiji; pa dan razdeli na 3 krat po 8 urni delavnik.. Grin Posteljo bi bilo dobro imet na kolesih in vsake tri ure menjat položaj (za soncem) Smiley

Karmen
Back to top

IP Logged

veronika
5

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno

Reply #24 - 10.12.2002 at 11:46:13

Zakaj pa naj bi menjal položaj za soncem? A si resno mislila? Ker jaz potrebujem veliko spanja in da bi vsake 3 ure po spalnic skakala mi sploh ne diši.
Back to top

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

IP Logged

DylanDog
5

somewhere in space..
Reply #25 - 13.12.2002 at 19:47:16

Gledal sem o piramidah v  j.Ameriki, te piramide niso le obdane z zelenjem, ampak celo včasih prerasle z njim, torej tisto, da okrog njih nič ne raste, tu ne bo držalo.  
..pa tudi daleč največ jih je tam, in ne v Egiptu kot misli večina.  Vav, obvladali so ej, ene so fantastične.

LP, Dylan Dog

Back to top

Think P O S I T I V E
WWW WWW  
IP Logged

blond angel
1
*

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #26 - 15.12.2002 at 17:38:21

Andres wrote on 30.11.2002 at 04:58:52:
Če men vprašaš se ti piramide niti ne izplača delat.  Ima Gorenc prav, ko vedno znova pove zakaj je v Sahari v Egiptu okrog piramid vse pusto. Tudi vsi, ki pridejo iz Keopsove piramide imajo poškodovan bio sistem.
Vem ti si spraševala o tri kotni piramidi, stožcu, a je to isto sranje po Gorencu.
Osem strana piramida je baje celo zdrava.

Andres

Pozdravček!

Mene pa sam neki zanima, zakaj neki naj bi imel poškodovan bio sistem? To nisem še nikjer slišala, zato me res zanima. Sama sem si od nekdaj zelo želela iti v notranjost Keopsove piramide in ta želja se mi je tudi izpolnila ... ampak da bi se mi takrat poškodoval bio sistem, to pa ne vem?

Hvala za odgovor
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #27 - 15.12.2002 at 18:14:56

POkliči Gorenca na komercialno linijo in mu reči naj te izmeri. Sploh ti ni treba govoriti, da si bila v notranjosti Keopsove piramide.   Ti bo rekel, da si pod Beto padla.  To je isto kot se vernikom v nekaterih cerkvah poškoduje biosystem zaradi piramidaste strehe.  In pa zaradi vse okrog posejanih križev. Če mu pišeš ti bo rade volje poslal zadnji mail o Križankah kjer križi sevajo in uničujejo biosisteme zaposlenih tam okoli.

Andres
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2