Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Page Index Toggle Pages: 1
(Read 3485 times)
Moonlight
5

You are the master of
ure Body and  ure soul.

MEDVODE
DAN ODET V SANJE
10.11.2002 at 23:45:39

Cheesy DAN ODET V SANJE Cheesy

Sonce je žarelo na nebu, njegovi žarki so se igrali na valovih reke, ki je mirno, skoraj žalostno polzela proti svojemu toku.
Prepričana sem, da vsak doživi trenutke, ko bi najraje poletel, kot ptica, nekam daleč stran, da bi se tako odmaknil od bremen sedanjosti. Jaz sem danes za trenutek zasanjala v prečudoviti pesmi, ki mi jo je ponujala narava, ko sem negibno,  sedela na vrhu hribča, ki je imel razgled na vso lepoto dneva. Občudovala sem drevesa, ki so imela debla povezana  v obliki črke V, spremljala ptic let in izlivala svoje želje in sanje  v reko, ki me je tiho poslušala. Sonce se je igralo s sončnimi žarki, na njeni površini in grelo moje Srce ter Dušo. Ozrla sem se v moč Sonca in tudi njemu izpela vse svoje sanje, samo da bo vedelo… Grelo me je in grelo… napolnilo me je z notranjo ljubeznijo in se mi od daleč tiho smejalo… Žarke sem srkala vase in jih skušala tudi nekaj ujeti, jih poslati vsem, ki jih imam rada, da bi skupaj sanjali te prečudovite sanje- TEGA SONČNEGA DNE, ko sanje lahko postanejo RESNICA!

Ujemite SONCE in sanje bodo postale resničnost!
Back to top

Your soul has WINGS.

IP Logged

Moonlight
5

You are the master of
ure Body and  ure soul.

MEDVODE
Re: JUTRO ODETO V SANJE
Reply #1 - 09.03.2003 at 08:06:03

Ne morate verjeti. Zbudila sem se "iz ne sanj" v SANJE, prelepega JUTRA, ki je POPOLN - popolno nedeljsko JUTRO, ki me sedaj s to mislijo, ki sem jo napisala POLNI.
Vem, da bo dan še PRELEP

Vam nekaj Zaupam.
Ravno sedaj opazujem kako se prebuja.
Opazujem Tihi let golobov, ki se že v vsem pomladnem veselju, preletevajo to mirno jutranje nebo, ki je sicer še vedno malo sivo, a drobni sončni žarki že kukajo iz njega del oblačkov.

Kaj vidim....  
Dva golobčka, ki " se se se, tako se meni vidi" ženita...  Grin Wink

Pomlad prihaja z neutrudno hitrostjo. Kako lepo je, ko nam to NARAVA sama pokaže.
Ko se tako lepo prebuja, da v njej skoraj Zaznam vonj po njej -  njenih vonjih - vonjih svežih pomladanskih cvetlic...

Oh tudi zvončke VIDIM, kako lepo...

Nebo nad menoj pa se že jasni - kaže da bo prelep dan.
Modrina neba...
Sonce...
Žarki njega...
Prelep dan!
Popoln dan...

Jutro, ki se prebuja, je zame še vedno ODETO v sanje, ko bi vedno kazalo tako lepoto - lepoto JUTRA, mirnost....

Naj vam zaupam - ja, živim v prelepem, z naravo obdanem okolju....

Lep dan
S Soncem obsijan in toplino v vašem Srcu

Simona-simsi
Back to top

Your soul has WINGS.

IP Logged

nova
Guest

Re: DAN ODET V SANJE
Reply #2 - 09.03.2003 at 09:59:51

Draga Star12!

Veš, kako si mi polepšala dan! HVALA  Ti za to.

Tako lepo si opisala, da si ne morem kaj, da ti ne bi to tudi povedala. Enkratno.

Vsem prijateljem znanim in še ne poznanim želim tudi jaz lep dan, napolnjen z Ljubeznijo.

Srečno
Back to top

IP Logged

Moonlight
5

You are the master of
ure Body and  ure soul.

MEDVODE
Reply #3 - 09.03.2003 at 20:42:05

nova, Hvala

Jutro je bilo resnično prekrasno. V meni se je prebudilo kot najlepša ISKRICA, ki nikoli ne ugasne. Vzbudilo željo po tem, da sama s seboj NEKAM grem. Grem, grem v naravo, med drevesa, ptice, ki KROŽIJO nad mirnim, že skoraj pomladansko obarvanim nebom, ki je tako širno. Stopicam korak za korakom, stopam preko malih kamenčkov, kjer pod njimi Tiho žuborijo majceni a precej mirni potočki. So čisti, kot najčistejša solza. Izlivajo se v reko, katere tok je precej nemiren. ŽEli se PREBUDITI tudi ONA. Prej lena, sedaj ne MIRUJE več...
Kako lepo je šele ko sem občudovala kako se je v njej igralo sonce in valovom na njej, dajalo ISKREČ ODSEV, skroaj ZLAT.
Sončni Žarki so To, meni Dragi in  vedno jih Zajemam - da se moje Srce polni, da me obdaja Toplina Njih...
Grejo me...
Kako lepo je to čutiti, opazovati...
DAN JE PRELEP, ko STOPIM V NARAVO in opazujem NJE PREBUJENJE -  rast.
Tako kot v meni.
Raste in kmalu se bo vse RAZCVETELO, Srečna sem za to okolje, kjer se nahajam  - v njem Živim polno!

Hvala za ta, dan, ki je bil DEL MOJIH SANJ, ki so iz dneva v dan vse lepše!

nova-Hvala!
Tudi tebi Želim, veliko Ljubezni in Topline, veliko je imaš v Sebi in ponosna sem na TO!

In dobrodošla kot gost na NAŠem Forumu...
Lepo te je BRATI!

Simona-simsi
Back to top

Your soul has WINGS.

IP Logged

Moonlight
5

You are the master of
ure Body and  ure soul.

MEDVODE
Re: NoČ Odeta v SANJE
Reply #4 - 17.03.2003 at 01:11:20

Joj, kako sem Jaz en vesel človek.
Smo danes imeli tako dobre sogovornike na CHATU -  a manjkal je samo eden....

himynameis -  kje si se ......a?

In Danes je meni Minila še ena prelepa noč, ki še mineva...

Nočno zvezdnato NEBO, nebo POLNO mojih SESTRIC -  me je zvabilo, da sem KAR v kratkih rokavih  sedla na balkonček poleg moje sobice in opazovala NOČNO Lepoto.
Sestrice so Mi imele veliko Za Povedat. Poslušala sem vsako posebej, kaj vse SO MORALE danes Opazovati, kje vse so morale priskočiti na pomoč, z njimi delila tudi prenekatere SOLZE, ki so jih "delile z menoj", za kar so morale opazovati... In potolažila sem jih z MISLIJO -  DA So danes še posebno LEPE.  Cheesy
Nebo je bilo prečudovito. Dajalo jim je Zavetje, da so se počutile varne, ko so tako vsaka v svoji LEPOTI žarele in svoj košček Svetlobe delile z vsemi, ki nekje sedaj IŠČEJO pot -  Pot iz TEME...
Sprehodim se med njimi -  vsako posebej Prav lepo Pozdravim... Lepo mi je, da Se imamo Tako Rade. V mislih vlečem črto, kje vse sem že bila.. S katero sem se srečala. Potem pa mi Pogled in Korak Zastaneta na ENI Izmed Največjih Zvezd -  Luni. Pozdravim tudi Njo. A ona je preveč "fina"  Cheesy, ne Pozdravi me nazaj... Sprašujem se Zakaj?
Sedaj sedim  -  sem sedela naspoti nje in se z njo pogovarjala...
Skozi pogovor, ki sva ga imele, sem spoznala, da je vedno ob MENI, samo Jaz ji ne SLEDIM. Pošilja mi prelepe sanje -  A kaj, ko po njih ne delujem, ko vedno Uberem Drugo Pot. Pot, ki ni prava. Tako mi Ona Pravi.
Obljubim ji, da bom sedaj Hodila Pravo Pot.

In Luna, je še vedno na NEBU sedaj ko to pišem.
Tako lepa in močna je, ja - POLNA BO....
In POLNA LUNA - to je nekaj najlepšega  

ČAR NOČI -  NoČ Odeta v SANJE

Tako mirno in spokojno, je danes to nočno NEBO.
Back to top
« Last Edit: 17.03.2003 at 09:09:36 by Moonlight »  

Your soul has WINGS.

IP Logged

Moonlight
5

You are the master of
ure Body and  ure soul.

MEDVODE
Reply #5 - 17.03.2003 at 19:45:26

Ko se že NOČ prelije v PRELEP in PREČUDOVIT SONČEN DAN, se mi ZDI, da je vse na tem svetu popolno.

Zavem se, da ŽIVIM. Sonce je ENA prav TAKA -  čudovita ENERGIJA, ki me NOTRANJE naPOLNI.

DANES je bil Znova še En Tak Dan -  DAN ODET v SANJE.
Kako LEPO je SANJATI pri Jasnem Dnevu... JE to že kdo poskusil...

No, jaz sem danes...
Oh, v mojih Sanjah pa me je zmotil še "ziby" ...  Wink in ga prav lepo ... NAZAJ... Se malo nasmejiva in....

Tako lep je dan, ko se podaš na pot -  POT, kjer te obdaja samo ŽIVA NARAVA ( drevesa, ptice in Šum listja -ta mi je bil še POSEBNO všeč. Tako je šelestalo, da sem preplašila skoraj vse Ptice... in Opazovanje Hribovij, ki so me obdajali- Vse je sedaj začelo zelenti, ko se bliža POMLAD. Že sam pogled na drevesne vejice, kjer se že vidi kako se na novo rojevajo listi, ki bodo čez nekaj dni obdarli naravo z vso svojo lepoto, mi je povedal kako Lepo je opazovati vse to. Hodila sem in hodila, medtem me je spremljala neka čudna ptica, ki je venomer krožila nad menoj, ni mi dala miru -  pa sem že mislila, da me "nekdo zasleduje". Ah
Prispela sem na "vrh" CILJA. Obstala za trenutek. Še vedno imam sliko tega trenukta v sebi...

In nekaj kar sem napisala potem pa odšla v dolino ;

Zavedam se, da je od mojega razpoloženja odvisno kako doživljam stvari okoli sebe. Prepričana sem,da vsak doživi trenutke, ko bi najraje poletel, kot ptica, nekam daleč, da bi se tako odmaknil od bremen sedanjosti. Ko sem  danes odšla na Hrib blizu mojega doma, so  Sončni žarki skozi drevje pričarali čudovito  skoraj  nadzemeljsko razpoloženje.
Na pot sem se nekako odpravila , da bi nekako zbežala iz svoje lastne ujetosti, da se pri tem naužijem dneva v vsej Njegovi lepoti. Hodila sem po stezi med drevesi.
Oči so se mi ustavile na lepi bukvi. Svojo dlan sem položila na deblo, začutila sem,kako se  v njej prebuja življenje. Ali Bog ve koliko časa že rasteš na tem mestu, sem jo vprašala. Kdaj in od kod je veter prinesel seme iz katerega si rasla v mogočno drevo? Koliko pomladi, ti je vrnilo življenje, da si se zopet odela v svoje listnato ogrinjalo? Koliko neviht je za tabo, bukev? Koliko viharjev je v tvoji mladosti upogibalo tvoje nežno steblo? Kako Ti je, ko v noči nemo strmiš v zvezdnato nebo nad seboj? Kako se počutiš ko po dolgi suši tvoje korenine napoji dež.
In na njej opazim rahle poteze očesa, dva očesa. Kot, da me opazuje. Tako živo sta bila oblikovana. Brez besed sem občudovala to svojo bukev, v kateri je čudež  življenja prav tako navzoč kot v meni. Potem pa me je zajela neustavljiva želja, da bi se ji zahvalila: in če bi me v tistem trenutku, ko sem to tudi storila, kdo videl, bi si mislil, da nisem čisto pri pameti. Jaz pa sem to vedela, da to delam  zato, ker vztraja na svojem mestu, tiho in dostojanstveno, v dobrem in hudem,  v soncu in mrazu.Ne pravi zaman pesimist;» vse kar živi in diha, naj hvali Gospoda«, tudi drevo mora človeku odpreti oči.
Back to top

Your soul has WINGS.

IP Logged

miriam
4

jutri je nov dan
Varazdin
Reply #6 - 17.03.2003 at 22:30:17

moj dan nikoli ne bo odet v moje sanje  Cry
Back to top

miriam

IP Logged

Ziby2
5

Če nimaš lastnega sija,te
sij drugih ne bo osvetil

PTUJ
Reply #7 - 17.03.2003 at 22:41:07

zakaj pa tako negativne misli ???
Back to top

IP Logged

Moonlight
5

You are the master of
ure Body and  ure soul.

MEDVODE
Reply #8 - 17.03.2003 at 23:17:18

miriam wrote on 17.03.2003 at 22:30:17:
moj dan nikoli ne bo odet v moje sanje  Cry

miriam...
Sanjaj ti samo Sanjaj
Dovoli si, da Te nesejo KRILA, da SI...
In dan bo LEPŠI.
Pomlad PRIHAJA, z njo pa vse sanje o PREBUJANJU, tudi TVOJI DNEVI bodo ODETI V sanje...

Povej in NAPIŠI kaj lepega...
MOgoče boš že s tem sama sebi lahko priČARALA, sebi PRAV tak DAN!
VESELIM se skupaj s teboj, ko boš kaj lepega napisala... Smiley

Rada te IMAM, miriam...  Kiss

Poglej samo ziby-evo SLIKICO - ..., kako čudovito... Smiley Wink

TVOJ "citat je" -  ŽIVLJENJE JE LEPO...  Cheesy

Back to top

Your soul has WINGS.

IP Logged

nova
Guest

Reply #9 - 18.03.2003 at 09:20:00

Draga Star12!

Hvala Ti, tako lepo opisuješ svoja doživljanja ob prebujajoči se naravi. Srce že ob branju preplavi toplota, tako močno senzitivno občutenje še bolj odpre pot življenju, nežnosti,..občutenju (tudi in predvsem) lepega, globoko prodre in odpre, kar sama na zmorem odpret... Hvala Ti!

Miriam, želim Ti da tudi Ti najdeš pot ven iz teme, tudi zate je tvoj dan odet v sanje, čeprav tega zdaj morda še ne verjameš! Tudi k tebi lahko nežno pride pomlad, sonce in Ljubezen. Srečno!

Želim nam mnogo sonca, svetlobe in zaupanja!

Pomlad prihaja  .. odprimo naša srca Življenju!
Back to top

IP Logged

Moonlight
5

You are the master of
ure Body and  ure soul.

MEDVODE
Re: SONČEN dan ODET V SANJE
Reply #10 - 16.04.2003 at 22:26:16

Danes je bil zelo LEP in VROČ dan, kanje...  Cheesy Wink

Zjutraj so me Iz prelepih  Sanj prebudili SOČNI ŽARKI, kateri  so že nekaj časa greli moj Obraz in ga nežno božali.
Obstanem pred oknjem in opazujem prebujajočo SE NARAVO. Prvo, kar sem ozrla v daljavi je bil Sneg na vrhovih Hribov, kateri so se v jutranjem soncu prav LEPO ISKRILI. Kar nek poseben čar JIM JE DAJALO SONCE.
Dolgo sem opazovala to naravno lepoto, ki ji v vseh mojih jutranjih BUJENJIH ni in ni KONCA. Vedno prvo Uzrem po tem, šele nato nadaljujem z Svojimi jitranjimi opravili...

Sonce me je vse bolj in bolj vabilo, da sem se naposled le odločila in malo odkolesarila v NEZNANO. Sprva sem si želala samo IZLETA -  Soncu naproti - Potem pa sem si premislila in se napotila na nek Hrib, a katerega ZELO RADA ZREM v DOLINO,kjer  je RAZGLED Prečudovit.

Po gozdni poti sem se v jutranji tišini - ,kjer sem poslušala ptičje petje in šumenje listja pod svojimi nogami, počasi odpravila na Sam Vrh Osolnika ( hrib blizu mojega doma ). Pot do vrha je vodila po strmem bregu navzgor in vse do vrha sem bila obdana z drevesnimi krošnjami, katere "rojevajo novo življenje". Med samim vzponom pa mi je veter nežno pel svojo pesem. Rada imam veter - uživam  v njem - še posebno kadar je Sonce. Takrat je prav prijetno.

Med samo potjo me je navdušila misel, kako lepo se je sprehajati v TIŠINI, ker okoli sebe OPAZIŠ veliko več, kot če bi bil v družbi. In malo za šalo  - velikokrat sem opazila kakega martinčka, ki mi je na hitro prekrižal pot. Tega sem se malo ustrašila a sem se hitro navadila, saj jih je bilo polno - no pa še dežja ni bilo... Grin

Po 1h vzponu sem le prišla na VRH. Na samem vrhu je PRELEPA cerkev, ob kateri sem se za trenutek, ulegla in si malo odpočila - ja ja - kondicija ... Grin , 1 min in že odprem OČI. Ozrem se po LEPOTI zaradi katere sem se VZPELA, na ta prelep, prečudovito SONČEN DAN. In imela sem prav....

NE vem kako naj vam to opišem - LAHKO VAM SAMO POVEM, DA VAM JE LAHKO ŽAL, ker niste bili Z menoj...

Pogled mi je segel na moj rodni kraj - Škofjo Loko in vso okolico, kjer sedaj živim, katera je nedaleč od tam. ŽE en sam pogled mi je pogrel srce, saj SEM SAMO ČAKALA TA DAN, da se bo ZGODIL.
PRelep SONČEN, brez oblačka -  POPOLN DAN -  SONČEN dan ODET V SANJE!

Malo sem še zasanjala skupaj z VETROM in se počasi odpravila v DOLINO, kjer me je čakal PONOVNO napren DAN...

Oh, kar OSTALA bi tam - NA vrhu Hriba in OPAZOVALA... Smiley

Mogoče pa nekje-nekoč, Dobim Krila in ... Kdo bi vedel...

Sanjam... Sončen dan...Odet v Sanje... Cheesy

Back to top

Your soul has WINGS.

IP Logged

Moonlight
5

You are the master of
ure Body and  ure soul.

MEDVODE
Re: Večer ODET Z Sanjami
Reply #11 - 24.04.2003 at 00:41:49

Dan mi je minil zelo lepo.
Srečala sem se s svojim najboljšim prijateljem, ga povabila na pijačo, ob tam pa sva kramljala o vsem LEPEM, kar se sedaj DOGAJA ko je POMLAD. Cheesy
On je Izmenjal svoje MISLI, jaz SVOJE. Lepo nama je bilo.
Prijatelji resnično znajo popestriti DAN.

Ko sva se razšla sem v Srcu spoznavala neko bolečino, ki ni pošla. Želela sem, pa ni in ni šlo.
Potrebovala sem Svoj košček SAMOTE.

In kaj sem naredila.

Ko se je dan prevešal v noč, sem se odločila, da namesto tv-ja ali računalnika, obujem rolarje in se podam vetru naproti.

Opazila sem, da se je Sonce Dotaknilo Gora. Ko se je skrilo za njih je Ustvarilo prečudovite barve ( vijolično rdeče nebo ), kateremu sem sledila in skoraj bi ga UJELA, tako sem se gnala za njega KONCEM.
Veter me je na tej moji Svobodi spremljal - poseben čar pa so dajale že drevesne krošnje, ki so sledile Vetrovi pesmi.

Ustavila sem se ob neki reki, ki se je od vseh večernih luči, katere so žarele poleg - Iskrila v vsej svoji lepoti. Stopila sem k mostu in se ozrla proti koncu toka, a ga nisem mogla uzreti, ker je se je njena struga nadaljevala v neskončnost. Ni ji bilo konca. Daleč za njenim Tokom sem Opazila sem  Gore, na njih še nekaj snežene odeje, ki je prav lepo odsevala nežno vijolično barvo v tem večernih - mojih Sanjah.

To lepoto sem Shranila v Srce in upam, da jo podoživim v MOJIH "nočnih" sanjah.

Toliko lepote, kot TI ZMORE dati EN sam DAN, večer ali NOČ, če Opazuješ s Srcem In Dušo, opaziš nemalo kje.

Torej, draga Forumovka in Forumovec.
Hrani se Z Lepoto, ki jo Opaziš Zunaj in Znotraj Sebe.
Naj ti bo vedno Lepo...

Ne boj pa se Jo Deliti Z nami...

Kako lepo je, ko nekomu Z toplo Mislijo in Pogledom, polepšaš DAN in misli v Njem...
Tudi večer in NOČ...

MOj večer je bil ODET s SANJAMI o LEPOTI Aprila in vsega, kar se v njem prebuja - tudi ko se narava spravlja k svojmu " spancu"...

POČUTI SE SVODOBNEGA. Smiley

Back to top

Your soul has WINGS.

IP Logged

Moonlight
5

You are the master of
ure Body and  ure soul.

MEDVODE
Re: Jutranje SONCE Odeto v...
Reply #12 - 25.04.2003 at 13:52:05

Zjutraj sem se zbudila že pred šesto uro Zjutraj in...

Moje misli so tavel. Nisem nič sanjala, ker tudi spala nisem doboro.

In se ozrem skozi okno. Pred seboj pa OPAZIM, kako se prečudovito PREBUJA JUTRO...

Ozrem se v desno in opazim najlepšo SLIKO JUTRA....

SONČNI VZHOD...

Nekaj metrov stran, je sonce kukalo iza Hribčka in ni še imelo tako velike moči, da bi njega žarki solzili moje oči. Njega barva je bila ORANŽNO rumena, katera je dajala oblakom Nežno rumeno obarvano, skoraj rdeče, kar je MENI dodalo NOVO Sonce, Nove Žarke, da bo in je bil in še vedno je DAN LEPŠI.

Vzhod sem opazovala 10 minut, doker Sonce ni Pridobilo na svoji MOČI, potem pa sem svoj pogeld preusmetila VASE in odmeditirala svoj del JUTRA..

Želim vam, da Kdaj podoživete TO lepoto in ne samo, da se po njej OZRETE, marveč jo NEKAJ časa tudi SPREMLJATE in DOŽIVITE notranje...

Verjemite MI - Dan vam bo Polnejše minil...

Nekateri ob Jutranjem Vzhodu Sonca meditirajo, ker verjamejo v MOČ Sonca - katera je zjutraj najmočnejša.

Imejte se mi SONČKASTO še naprej - LEP dan  - Sončen dan, vam ŽELIM...

Simona-simsi
Back to top

Your soul has WINGS.

IP Logged

Moonlight
5

You are the master of
ure Body and  ure soul.

MEDVODE
Re: DANEVI ODETI V SANJE
Reply #13 - 30.05.2003 at 22:26:05

Bilo je nepozabno in še vedno TRAJA, v mojem Srcu ŽIVI.

Naj vam opišem del mojega POTOVANJA - katerega sem notranje doživljala, kot prelepe dni, napojene S SONCEM.

V petek sem se s prijatelji odpravila na potovanje V Prlekijo. Nekaj me je neznansko vleklo tja.

Vsako JUTRO;

Opazovala sem Sončni VZHOD, kateri je tam tako prečudovit, da Bi ga lahko jedla z očmi. Čutila sem energijo sonca, katera se je dotikala notranjega dela MENE. Ležala sem na mestu obdanem z žitinimi polji in zrla v to nepozabno prebujajoče se JUTRO. Moram priznati, da so bile ptice ob prebujanju Jutranjega sonca ZELO glasne. Prepevale so najlepšo pesem Dneve. Prav tako pa tudi vse žabice v bližnjem ribniku - kateri so bili obdani Z " pragozdovi, kjer je Narava še nedotaknjena". Tam sem se sprehajala in opazovala drevesa - močna debla, debela in stara okoli 150- 250 let - prelepe LIPE. Ob Vzhodu sem  povzpela sem se na prvo in opazovala miren ribnik pod seboj, v katerem so mrgoleli paglavci, pa tudi pijavek se ni manjkalo, morala sem paziti, da se katera ni zajedla vame Cheesy. Pogled pa se mi je ustavil na sami lepoti sredi Ribnika - LOKVANJIH, kateri še niso cveteli, a so že kazali svojo Barvo - Rumeno, kot Sonce.
Tako prlepi gozdovi - vse, kar je bilo v njih - občudovala sem in polnila svoje Srce in Dušo.
Posebni dnevi - prelepi in ČAROBNI.

Obhodila sem dobršen del Ljutomerja in opazila, kako PRIJAZNI so vsi Ljudje tam. Moram priznati, da me je lepota pokrajine tako navdušila, da sem sklenila, da Se Znova vrnem tja, čim bo mogoče.
Predvsem pa Gostoljubje, katerega sem v okolju sprejemala, mi je dalo vedti - DA Je Svet LEP.
Ko gledamo s Srcem in Govorimo Iz DUŠE je tako, kot Bi zapolnili vse trenutke življenja - o katerih smo vedno samo sanjali.
Sanje so URESNIČLJIVE, verjemite mi.

S temi dnevi sem to spoznala.]

Imela pa sem tudi priložnost opazovati male dame in gospodiče v prelepih oblekicah, pred Cerkvijo v samem središču Ljutomerja - Sv. Obhajilo so imeli.
Spomini so me ponesli nazaj v moje otroštvo, ko sem skozi ta obred Šla tudi JAZ.
Oh, sedajle bi ga rada ponovila Smiley

Potem pa smo se s prijatelji povzpeli na hrib se ozrli po celotnem mestu...
Prelepo.
Sončno in Občutkov poln izlet.
Vedno pa smo ga začinili s smehom in dobro voljo.

Oh, moji dobri prijatelji - Hvala vam za vse te Dni, bili so napozabni in sklenili smo, da jih ponovimo.

Želim vsem vam - obilo potovanja, kjerkoli že ste - ali ste bili - Oglasite se nam kaj. Opišete svoja razmišljanja o vsem.

Simona-simsi
Back to top
« Last Edit: 01.06.2003 at 14:50:17 by Moonlight »  

Your soul has WINGS.

IP Logged

Page Index Toggle Pages: 1