Edi, ni neumno razmišljanje

. Glede vrstnega reda; pri tem, mi je pomagal tudi Andres, ker so se pri njem najavile stranke. Zdaj ga nekajkrat ni bilo in sem bila praktično res sama za red... Kar se tiče, vpisovanja kot register ni neumno, ker sem že sama razmišljala o tem.
Moja utrujenost nima veze z vedeževanjem...( čeprav, me že občasno telefoni mal izščrpajo ) praktično je to nekako takole; največkrat se pojavljajo enake stranke, z enakimi težavami, ali pa podobnimi. Sicer se v zadnjem času že pojavljajo tudi nove, a so po vsej večini, še vedno stare stranke... Moje delo pa temelji na kvaliteti... Je pa tudi res, da čutim, katera stranka rabi še kaj drugega, kot samo vedeževanje. Res gre bolj počasi... Priznam; tudi, da ne znam stranke, kar tako preprosto vreči ven, če čutim, da me rabi... Potem moraš vedeti, da imajo nekateri kar stare mašine, ki rabijo več časa, da se tekst sploh izpiše.
Če je gužva na Torkovem vedeževanju, je to po eni strani samo dobro za forum, po drugi strani, pa bi res morala krepko omejiti čas... Se pravi, največ 15 minut na stranko. Kar pomeni, da ima čas samo za eno vprašanje, ali dve za konktretni vprašanji. S tem, da jim ne smem dovoliti nobenih podvprašanj? Sicer, je to delo na prostovoljni bazi, a je dejansko vedeževanje brezplačno! Po vseh teh torkih, pa moraš vedeti, da imam svoj način dela...
Zato, se bom s posamezno stranko, ki ima več vprašanj drugače dogovorila...
Povej, kaj misliš?
Pozdravček,
Vilma