Beseda RESPECT ni NAKLJUČNO izbrana za moje uporabniško ime.
Beseda RESPECT pomeni po angleško SPOŠTOVANJE.
SPOŠTOVANJE do Narave, SPOŠTOVANJE do LJUDI...,
SPOSTOVANJE do STVARNIKA,..SPOŠTOVANJE do Boga.
Ko bi bilo na svetu več SPOŠTOVANJA,do narave,do soljudi,do Boga,...
ne bi bilo lakote, ne bi bilo vojn,ne bi bilo nasilja,....
Ko bi se lahko ravnali po tem,..zgoraj omenjenem načelu iz SVETEGA PISMA:
"LJUBI SVOJEGA BLJIŽNJEGA, KAKOR SAMEGA SEBE" in se obnašali po
nacinu:
"RAVNAJ Z LJUDMI TAKO, KOT BI ZELEL,DA ONI RAVNAJO S TABO", bi bil svet cudovit, bi bila danasnja druzba ZDRAVA,.. in ne BOLANA od brezposelnosti,alkohola,kofeina,nikotina,mamil,.....
Odkar sem zacel ziveti po načelih iz SVETEGA PISMA sem se lahko z BOŽJO POMOČJO otresel teh okov sužnosti, teh VSAKDANJIH RAZVAD (alkohol,kofein,nikotin,...) ki nam vsakodnevno uničujejo naše telo.
Te in mnoge druge izkušnje bi rad podelil z vsemi Vami,ki tudi želite OZDRAVETI, tako v Telesnem ,kakor tudi Duhovnem Smislu, z vsemi vami,ki slutite,ali pa že veste,da nismo nastali slučajno,iz opice (kdor misli tako naj tak tudi ostane), ampak da za vso to čudovito Naravo, za tem stvarjenjem
prečudovitih in brezštevilnih rastlin,zivali in človeka,vendarle stoji neka višja sila-Stvarnik, Bog. Vseeno kako tega Boga imenuješ. Bog,Jezus,lahko tudi Alah,Hari Krišna ali pa Buda.....
Bog je eden, toda imena za njega so različna.
Najbolj pa se nam Bog razodeva v SVETEM PISMU in ravno tako kot pri vsakih napravi,stroju,ali avtomobilu,ki ga kupite,.. so zraven NAVODILA za UPORABO. Pravtako je tudi STVARNIK ob stvarjenju človeka izdal takšno Knjižico z NAVODILI za UPORABO,... za ČLOVEKA Samega. Ki nam svetuje,kako se prehranjevati (telesno in duhovno),kako se obnasati, komu biti hvaležen za svoje ZDRAVJE,za SREČO,za RADOST za MIR,...
In ta Knjižica oz. knjiga se imenuje SVETO PISMO.
Vse ki bi želeli razglabljati in tudi zaživeti v tej smeri Vabim,da se mi pridružijo.
Lep dan še naprej in Blagoslov Božji.
Miran
e-mail:info@respectgmbh.com
P.S.: Ko nekoga pozdraviš z Besedami Blagoslov Božji: mu s tem zaželiš
zdravje,srečo ,ljubezen ,milost,odpuščannje, ..in ostale Blagoslove,ki jih je Bog namenil človeku. Zakaj bi jih bil prikrajšan ravno ti,saj si tudi ti "Božji Otrok"

P.S.: Veseli me da sem našel forum,kjer ljudje poznajo in proučujejo sveto Pismo,vodilo mojega življenja,pot ki vodi do zveličanja.