Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 8 9 10 11 
(Read 73214 times)
Bardo_Thodol
5

Re: Modrci vseh barv in velikosti
Reply #135 - 16.10.2002 at 14:36:10

Quote:
Borut:
Tudi ovitek je važen, saj le tako lahko ugotoviš, kaj je noter.  

Nikjer nisem trdil, da embalaža nič ne pove, vendar pa se samo zaradi  tega, ker nam nakaže, kaj naj bi bilo notri,  še nimam nobene želje z embalažo predajati (spolnim) užitkom.
'Ali kao što kažu u narodu, jebiga, ima i takvih.'   8)
Back to top

IP Logged

cleo
3

življenje je čudovito

Ljubljana
Reply #136 - 16.10.2002 at 15:23:42

še eno žensko mnenje:

modrci imajo svoj namen - in to ni estetska podpora, ampak je modrc...

...orodje s katerim poudariš del telesa, da lažje dosežeš svoj namen..., ki pa je lahk opovsem različen (od kosila, kavice, prijetne urice, do nebrzdanega seksa v njegovi spalnici)

Kaj pa zdej fantje.....črn, rdeč, beu,...kjer je najboljši? S kostjo, podložen, brez kosti s podlogo, s kombinirano podlogo - lahko daš ven, lahko notri, lahko malo ven, malo notri, lahko snameš naramnice, je samostoječ , je lahko oboje, prozoren, čipkast, satenast, minimalen, ali pa ga ni.... Kjer je najboljši.

Pa še eno vprašanje: Koliko ste jih pa že kupili in kolikokrat ste zadeli pravo številko? Me zanima......kok se spoznate...na modrce!
Back to top

IP Logged

BonSens
3

prestolnica
Reply #137 - 16.10.2002 at 16:19:40

Quote:
BonSens.Tole o kmetu, pa se mi zdi nekoliko primitivno. Brez kmetov bi bil ti lačen.

Zdrava kmečka pamet... je mnogokrat s tole metaforo povedala in razumela vse.

Borut je pač kmet, pa še tist ta klasičn, k ma ta debu krompir. Ene par kampeljcev okrog dobr vzdrževanga tabornga ogna, k močno vanga buljo, pol pa k vstran pogledajo valjda nč ne vidjo, še naprej jim samo njihovi plamenčki pred učmi miglajo.

In kmetje ponavad velik na formo dajo, ker se jim bl dobr prodaja. Vsebina? Pozab, je dost strank, da b se zarad enih par sekiru, k bi pa vsebino tut, pa dobro. Da b' se pa kmet opraviču? Ni u miljun godina, bo zmeri svojo naprej gnou.

A lačen da bi bil? Nak, mam štacuno za vogalom, po cest pa še dve. In lok pa harpuno u klet, če b blo že glih mus lovit.

Aja, a primitivno si ti zdi?

Men pa to, da nekdo prjau, da "ženska brez modrca ni ženska", in pa to, da
"moški, ki se ne zaveda, da moderc ni nujno zlo ali potreba ampak način izražanja, način razmišljanja in način ljubezni, ja v svoji notranjosti mrtev".

Dečki, prav res, iščoči formo. Vsebina jih lohk pa tko al pa tko preveč zadene al pa odbije...
Back to top

IP Logged

BonSens
3

prestolnica
Reply #138 - 16.10.2002 at 16:32:54

Quote:
Ženske ste kot harfa. Ko na harfo položiš prste lahko iz nje izvabiš prelepe zvoke, če znaš igrati. Če pa ne znaš igrati, se harfa upira igranju, upira melodiji.

Ja, zihr.
Na harfo boš ti igral, če boš hotel, na žensko pa le v primeru, da bo ona to hotela.
Back to top

IP Logged

BonSens
3

prestolnica
Reply #139 - 16.10.2002 at 16:39:53

Quote:
Tudi ovitek je važen, saj le tako lahko ugotoviš, kaj je noter.

Še posebej tistim, ki jim je "forma" pomembna nadvse.

Sicer pa je o "vsebini" Bardo_Thodol napisu tolk in bolš kt bi =st, tko da tle nimam kej več dodat.
Back to top

IP Logged

BonSens
3

prestolnica
Reply #140 - 16.10.2002 at 16:44:28

Andres wrote on 16.10.2002 at 14:25:25:
Vas pa vzpodbujam da si se enkrat preberete Edijeva zadnja dva posta pa se mal zamislite.

Dej no, dej jih še ti kdej preber, sej je zihr kul k jih je Edi napisu. Tut teb neb škodl.
Back to top

IP Logged

BonSens
3

prestolnica
Reply #141 - 16.10.2002 at 16:46:58

Andres wrote on 16.10.2002 at 14:25:25:
Sploh ne vem zakaj taksen oj in joj!!   Zenske ste vse po vrsti cudovite, cetudi imate nekatere tri bradavice. Napadate Boruta, ki je izrazil svoje mnenje, a vendarle se mi razumemo, da tiste, ki modrca nimate, imate po vsej verjetnosti manjse joske. A je kaj problema?

Kako gre že tista, "ob tabornem ognju..."?
Back to top

IP Logged

BonSens
3

prestolnica
Reply #142 - 16.10.2002 at 16:49:57

Bardo_Thodol wrote on 16.10.2002 at 14:36:10:
'Ali kao što kažu u narodu, jebiga, ima i takvih.'   8)

Istina je,
in sva šla vsak k svoji tanarbolši čokoladi.   8)
Back to top

IP Logged

japi
Guest

Reply #143 - 16.10.2002 at 19:44:49

OOOOO, Bon Sens, kakšen korenjak pa si ti? Pa ne samo korenjak, predvidevam da si povsem zvest eni ženski (sploh ne glede na modrc) in te kakršno koli zapeljevanje nič ne gane (z modrcom ali brez). Najbrž si eden od redkih predstavnikov moškega spola, ki bi tako reagirali...
Sej najbrž sam veš (če pa še ne, enkrat boš že v taki situaciji) "Prilika dela tatu"...

Poanta vsega je, da bi se SKORAJ vsak moški pustu zapeljat ženski, ki ima kaj v glavi ali ne (pa če je z modrcem takšnim ali drugačnim)...

Pa fantje, sej se ni treba finih delat, sej vsi vemo, kako stvari stojijo (zaradi modrca ali pa tistega pod njim - definitivno ne zaradi izraza v očeh!)

Če si pa ti izjema BonSens, svaka ti čast! Pa ostani takšen...kako že gre pol: Prilika dela tatu...in pol gre vsak svoji čokoladi domov, a ne....
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #144 - 16.10.2002 at 22:14:52

BonSens!

Ti imaš verjetno čez glavo zadost kmetavzarjenja, jaz in Borut pa kaj  morem, kmeta sva.  In veš, kot sosed mi posodi kombanj, jaz pa njemu obračalnik.  
Sosedski odnosi so trdi, ravno tako pa delo na obeh kmetijah poteka v sočutju z naravo. Prednost najinega življenja je, da nisva  zabetonirana v Šiški al kaj vem v kateri tebi poznani okolici.  
Sedaj pa na naprej na delo, ker mi že pet minut macola stoji na tleh.   Bo treba pomagat našmu teličku.  Šibam BonSens, se mi mudi, ker bom pomolzel tudi. A ti še znaš?

Andres
Back to top
« Last Edit: 16.10.2002 at 23:31:29 by Andres »  

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #145 - 16.10.2002 at 23:33:02

men je pa u bistvu bolj ušeč brez ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Andres
5

Reply #146 - 16.10.2002 at 23:33:47

Sem rekel, kmetje pozno hodimo spat in zgodaj vstajamo in zato ti namenim še par minut BonSans.

Oba z Borutom sva tudi tako zaposlena z zemljo in živalmi, ki nas obkrožajo, da za
internet najdeva čas le ponoči. Evo, prav sedaj sedim in srkam sveže mleko
in jem moj sir, za katerega vem, da je boljši kot karkoli si ti v svojem
življenju dal sploh v usta, Bonsens. A kaj čmo. Ti verjetno ne veš, kaj
pomeni delati na traktorju in tvojo zlato štacuno ali štacune zalagati s
kruhom, mlekom in olivnim oljem. Zate je mleko le mleko. Neka bela tekočina.
Je res? Tako kot je zame stacuna pod tvojim blokom le da, mi temu
rečemo, globalizacijski mali prašički. Hja, zadnji je en tak prišel k meni in se
ni mogel najesti domače hrane. Normalno, tvoja hrana iz štacune je polna
konzervansov, polna stabilizatorjev hrane. Pri meni pa samo kmečko dobro jemo.
Ženkse naše pomolzejo (ročno prosim, aparati za molzenje so neokusni in površni)
kravo, ki se pase na najboljših pašnikih, oddajamo v mlekarne pa samo tisto
mleko, ki ga niti nas odtok ne požre. Toda  mlekarna pravi, da je tako itak še preveč
kvalitetno za potrošnike. No, če tako oni trdijo.
Lahko pa te povabim na mojo kmetijo, BonSens. Bos malo prijel macolo ker
razbivam za novo štalo. Naša krava je povrgla in potrebno je nekaj novega
nad glavo.

Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #147 - 16.10.2002 at 23:42:13

drgač je pa tole pomoje rekord ... v treh dneh 10 strani postov ... njih 146 ... ogledov 1243
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Andres
5

Reply #148 - 17.10.2002 at 00:16:51

Po moje je to tudi rekord Gape. Sem se pa nekaj naučil iz tega rekorda, enako pa še nekaj drugih ki so mi mail poslal.  
Tukaj se vidi šibkost posameznika in pa še tudi več kot to. A ne grem razpravljat o medpostnih posebnostih.

Andres
Back to top

IP Logged

bp
Ex Member

Borut
Reply #149 - 17.10.2002 at 16:34:05

Borut,

V primeru, da bi napisal, da bi po tvojem mnenju  ženske v tvojem življenju morale nostit modrce, bi verjetno riskiral, da ti kakšna prisoli kakšno besedno klofuto, oz. da ti napiše da si po njenih predstavah "pasivno agresiven in zagoveden ego-tripper" ali pa kaj podobnega.

Ampak ti nisi napisal tega, ti si napisal tole:
Quote:
Ženska brez modrca ni ženska.

Ženska mora biti zrihtana tako spodaj kot zgoraj.

Potem pa si to še enkrat ponovil, brez da bi kaj dosti popravljal kontekst, tako da si mi zdi, da to nikakor ne more biti lapsus, ampak je to tvoja povsem zavestna odločitev.

Postavil si se v vlogo razsodnika, pa ok, če ti je to všeč, vendar javno označevat marsikatero žensko, da ni ženska, ker ne ustreza nekaterim tvojim predstavam je pa hudo prevzetno. In žaljivo. Tako, da ti predlagam, da se za to svojo izjavo opravičiš, ali pa v primeru napake močno zožiš kontekst, v katerem veljajo tvoje trditve.

V nasprotnem primeru, se ti kaj lahko zgodi, da se znajdeš na recimo še kakšni osebni twitfilter listi, še posebej, ker to ni bil tvoj prvi nestrpen izpad.

lp bp
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 8 9 10 11