Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 7 8 9 10 11 
(Read 73223 times)
Borut
Ex Member

Re: Modrci vseh barv in velikosti
Reply #120 - 16.10.2002 at 13:15:58

Vi se kar dajajte. Saj je prav, da svojo energijo na koga prenašate. pa naj bo to pozitivna ali negativna.

Sam sem napisal, da je to moje osebno mnenje. Zame ni lepšega, da ženska pod zunanjo obleko, namenjeno zunanjemu svetu, skrbi tudi za svoj intimni del oblačenja na način, ki je meni osebno zelo všeč.  In ponavadi je eden izmed delov tudi modrc. In ponavljam: sigurno imate vsaj en modrc v garderobi.

Tudi moški smo si različni. Zato nekateri ljubimo ženske z modrcom, eni pa ženske brez modrca. Nekaterim je v napoto, nekaterim pa v užitek.

Nekateri ljubijo kajenje, jaz ga ne, pa nisem zato kmet.

Nekateri ljubijo travico, jaz je ne, pa nisem zato nerazgledan.

Nekateri moški ljubijo moške, jaz pa ne, pa zato nisem racist ali nacist

In enako je z modrci.

Rad bi slišal moški del foruma, kaj jim je bolj všeč: ženska brez modrca ali ženska z modrcom.

In normalno je, da se ženske lahko ne strinjate z mano. OK. No problem. Vas razumem. Še posebej tiste, ki mi tako ljubeznivo odgovarjate.

Ženske ste kot harfa. Ko na harfo položiš prste lahko iz nje izvabiš prelepe zvoke, če znaš igrati. Če pa ne znaš igrati, se harfa upira igranju, upira melodiji.

Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #121 - 16.10.2002 at 13:24:20

Quote:
Ženske ste kot harfa. Ko na harfo položiš prste lahko iz nje izvabiš prelepe zvoke, če znaš igrati. Če pa ne znaš igrati, se harfa upira igranju, upira melodiji.

Ali lahko katera še reče, da ji ob temle pisanju ni vsaj malo zaigralo srce? Wink

LP Harry
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

Bardo_Thodol
5

Reply #122 - 16.10.2002 at 13:33:16

Quote:
Tudi moški smo si različni. Zato nekateri ljubimo ženske z modrcom, eni pa ženske brez modrca.

Ko že ravno sprašuješ, meni je ljubša ženska brez modrca in ga zato poskušam čimprej odstraniti. Poljubljanje cunj, pa če so še tako lepih barv, mi nekako ne gre najbolje (od ust).

Back to top

IP Logged

Borut
Ex Member

Reply #123 - 16.10.2002 at 13:48:06

Bardo_Thodol wrote on 16.10.2002 at 13:33:16:
Ko že ravno sprašuješ, meni je ljubša ženska brez modrca in ga zato poskušam čimprej odstraniti. Poljubljanje cunj, pa če so še tako lepih barv, mi nekako ne gre najbolje (od ust).

Meni pa je to, ko pridem do modrca, kot ena postaja, ena kontrolna točka, na kateri se rad ustavljam in občudujem. Vsak modrc nekaj pove o ženski: Ali se ji je mudilo, ali si je vzela čas, ali je športni tip, družinski tip,....... Skratka je zame kot nekaka bežna osebna izkaznica. In potem odpenjanje,mmmmmmm, kot da bi odvijal lepo zavito darilo.  

Evo. To je moje osebno mnenje.

Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #124 - 16.10.2002 at 13:52:28

Bardo, saj ni bistvo v poljubljanju cunj, bistvo je v tem, da je pod cunjo nekaj, kar je slastno poljubiti. Pot do tega, pa je z modrcom bolj, recimo zapeljiva. Ampak kakor za koga.

LP Harry
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

Borut
Ex Member

Reply #125 - 16.10.2002 at 13:55:19

No in če smo že pri modrcih:

Če že ne marate nositi modrca, ker pač obstajajo razlogi, kaj pa RADE nosite? Kaj vam je všeč? Kaj vas v trgovini s spodnjim perilom najboj zadržuje?

Oebno sem spoznal samo ženske, ki so se zadrževale največ prav pri modrcih in zelo rad sem jim pripomogel k izbiri.

Medtem ko žensk, ki niso zagovornice modrca iz enih ali drugih razlogov, ne poznam tako dobro.

Torej?
Back to top

IP Logged

m
5
p

Reply #126 - 16.10.2002 at 13:58:06

Uf, sem se pa ravno spomnila, nekoč sem slišala, da je boljše bit brez modrca, ker bi naj zapiral srčno čakro. Al pa mogoče pretok energije. ???

Pa v bistvu se jaz bolj svobodno počutim brez, ampak recimo v službo ne bi šla tako. Wink
Back to top

Joj kolk radi drug drugemu izdiramo iveri iz oči! Cheesy

IP Logged

Bardo_Thodol
5

Reply #127 - 16.10.2002 at 14:03:50

Quote:
Ali se ji je mudilo, ali si je vzela čas, ali je športni tip, družinski tip,....... Skratka je zame kot nekaka bežna osebna izkaznica. In potem odpenjanje,mmmmmmm, kot da bi odvijal lepo zavito darilo.

Če nekoga že dlje časa in dobro poznam, se mi ne zdi potrebno, da bi ga kar naprej legitimiral. (moje mnenje)
Kakšen športni tip je, pa tudi že vem.  8)

Seveda smo si različni. Zase vem, da sem bolj prvinski tip in da se raje posvečam direktno živemu človeku, kot pa vsej tisti mrtvi navlaki, ki jo ima na sebi ali okoli sebe.

Back to top

IP Logged

Borut
Ex Member

Reply #128 - 16.10.2002 at 14:06:17

Quote:
Bardo, saj ni bistvo v poljubljanju cunj, bistvo je v tem, da je pod cunjo nekaj, kar je slastno poljubiti. Pot do tega, pa je z modrcom bolj, recimo zapeljiva. Ampak kakor za koga.

LP Harry

Ja, nova reklama za Lisco pa je sploh dober primer za to.

To se je pa res potrebno ustaviti bolj pri plakatu in opazovati namige:
- obleka izdaja poslovno žensk
- računalnik izdaja aktivno žensko
- desna roka na mizi pomeni, da rada pomaga ali ponuja (pa ne svinjarije ampak prefinjenost, nežnost, aktivnost in razgledanost)
- rahla priprta obleka razkriva glih toliko malo modrca, da se vidi oblika, fantazija in odpiranje spredaj
- odpiranje spredaj kaže na to, da je ženska na sliki oseba dejanj in ne flancanja

Skratka, poslovna ženska, ki v svoji intimi namenja mnogo časa izbiranju spodnjega perila in v temu skrajno uživa. tako kot tudi pri nošenju le tega.

Res prefinjen način za podajanje sporočila reklame.
Back to top

IP Logged

Bardo_Thodol
5

Reply #129 - 16.10.2002 at 14:11:22

Quote:
LP Harry

Embalaži nisem nikoli pretirano nasedal. Vedno me je zanimala izključno vsebina.

Čokolado naprimer vedno najprej odvijem in se je šele potem, ko je odvita, lotim s slastjo. Še nikoli pa je nisem občudoval ali bog ne daj, celo grizel ali lizal, skozi papir, v katerega je zavita.

Back to top

IP Logged

Borut
Ex Member

Reply #130 - 16.10.2002 at 14:14:48

Bardo_Thodol wrote on 16.10.2002 at 14:03:50:
Če nekoga že dlje časa in dobro poznam, se mi ne zdi potrebno, da bi ga kar naprej legitimiral. (moje mnenje)
Kakšen športni tip je, pa tudi že vem.  8)

Hja, osebna izkaznica = policija, nisem mislil tako.

Že ista ženska lahko v enem tednu zamenja sedem modrcov. Pač odvisno od počutja. Enako kot to velja za zgornja oblačila. Oblačimo se po občutku tistega dneva. Zato je bila mišljena osebna izkaznica.

Tudi harfe ali violine ne moremo igrati vsak dan enako. Vsak dan lahko vlijemo v inštrument drugačno energijo in iz njega bo privrela drugačna melodija.

Back to top

IP Logged

Borut
Ex Member

Reply #131 - 16.10.2002 at 14:21:53

Bardo_Thodol wrote on 16.10.2002 at 14:11:22:
Embalaži nisem nikoli pretirano nasedal. Vedno me je zanimala izključno vsebina.

Čokolado naprimer vedno najprej odvijem in se je šele potem, ko je odvita, lotim s slastjo. Še nikoli pa je nisem občudoval ali bog ne daj, celo grizel ali lizal, skozi papir, v katerega je zavita.

Gre se za globalni užitek. Gre za uživanje od samega začetka, od odvijanja naprej.

Tudi ovitek je važen, saj le tako lahko ugotoviš, kaj je noter.  

Nobena stvar, popolnoma nobena stvar, se ne proda v obrabljeni, poškodovani, zbledeli ali celo ogrizeni embalaži. take stvari dobiš samo na bednih razprodajah. Glej, še nov avtomobil Yugo se kupi čist in urejen, pa čeprav je  zadeva ničvredna v današnje času.

Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #132 - 16.10.2002 at 14:25:25

Sploh ne vem zakaj taksen oj in joj!!   Zenske ste vse po vrsti cudovite, cetudi imate nekatere tri bradavice. Napadate Boruta, ki je izrazil svoje mnenje, a vendarle se mi razumemo, da tiste, ki modrca nimate, imate po vsej verjetnosti manjse joske. A je kaj problema?  Z moje strani ne, gre pac za genetsko zasnovo pa amen.  
Ce si nekje v lifu je seveda lepo dobit zensko z modrcom. Ampak ce pa prides k njej domov je pa po moje boljse ce ma gor trenerko in samo trenerko. Se ona bolj lahkotno pocuti, pa se ceremonije z zaponkami in gumbi ni.

Vas pa vzpodbujam da si se enkrat preberete Edijeva zadnja dva posta pa se mal zamislite.  

No, dobil sem mail, da se ena zenska zaradi tega ocenjevanja  pocuti kot sexualni objekt.  Andres takoj odgovarja, da nobena tukaj to ni in tudi topic ni bil misljen da bi sel v to smer. Misljen je bil tocno tako kot se je zacel, saj je Amstel v nekem drugem topicu rekla, da bo kupila crn modrc.    In zdaj bomo pa Amstel za vse krivil, ker je javno povedala, da bo kupla modrc? Crne barve, da se razumemo..  

Andres

Back to top

IP Logged

Bardo_Thodol
5

Reply #133 - 16.10.2002 at 14:25:46

Quote:
Že ista ženska lahko v enem tednu zamenja sedem modrcov. Pač odvisno od počutja. Enako kot to velja za zgornja oblačila. Oblačimo se po občutku tistega dneva.

Ja, to vem, pa ne samo modrce, počutja se še bolj pogosto menjavajo, vendar je brez veze vse to razbirati iz barve ali odtenka oblačil (ker tako v glavnem kiksneš Cheesy ). Iz govorice telesa in iz oči je mogoče razbrati veliko več, kot iz cunj ...

Back to top

IP Logged

Borut
Ex Member

Reply #134 - 16.10.2002 at 14:27:57

Bardo_Thodol wrote on 16.10.2002 at 14:25:46:
Ja, to vem, pa ne samo modrce, počutja se še bolj pogosto menjavajo, vendar je brez veze vse to razbirati iz barve ali odtenka oblačil (ker tako v glavnem kiksneš Cheesy ). Iz govorice telesa in iz oči je mogoče razbrati veliko več, kot iz cunj ...

Jasno, jasno. se popolnoma strinjam. Ampak pogovor je tekel o modrcih, zato ostalih stvari ne omenjam.

Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 7 8 9 10 11