Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 6 7 8 9 10 11
(Read 73207 times)
titud
5
p

Zaznavanje mističnega
je vir vsake prave znanosti.

Markomur
Re: Modrci vseh barv in velikosti
Reply #105 - 16.10.2002 at 11:22:02

Quote:
Tudi zaradi takih razumevanj imamo 63. člen ustave, ki poseže v njen 39. člen, izključno in samo zaradi Borutovim podobnih izvajanj.  

Ups, ravno zarad meča, k aterim maha pravica/justica, bi rad nad borutovo izvjanje o modrcih še mal megle spustu. Glejte, borut je mojster za simbole, ki so neke vrste kode za odkodiranje energij. On pač v vsaki stavri vid en potencialnen simbol, ki lahko da ma nekaj odzad, samo aktivirat ga je treba. On nje deaktiviral pač modrc in prišle hude energije ven. Tud in predvsem njegove, na kar pa fant ni bil pripravljen, ker do zdej je s simboli subtilno  z enim inteletulano distanco delov. Z magijo je pač tko: ravno ko se sprostiš v prepričanju, da  jo obvladaš, se ti izmuzne pa od zad v rit zaleti. Tolk še enkrat o borutovih modrcih še zdaj, ko smo že na pravnem področju, bolj v smilsu  'olajševalne okoliščine'.
Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #106 - 16.10.2002 at 11:51:28

Quote:
on Oct 14th, 2002, 1:38am, Borut wrote:Ženska brez modrca ni ženska.  

on Oct 15th, 2002, 2:40am, Borut wrote:Moderc ni nujno zlo ali potreba ampak način izražanja, način razmišljanja in način ljubezni. In tisti moški, ki se tega ne zaveda, je v svoji notranjosti mrtev.  

on Oct 15th, 2002, 2:27pm, Borut wrote:To je moje mišljenje, moj osebni pogled.  
Vsaj si upam naglas povedat.
Ponavljam: ženska brez modrca ni ženska.  

Res si kmet, zavestno netoleranten, nestrpen, kratkoviden ... ta prau ...

BonSens.Tole o kmetu, pa se mi zdi nekoliko primitivno. Brez kmetov bi bil ti lačen.
In če je Borut izrazil svoje osebno mišljenje, je pač povedal kaj on misli. Jaz si njegovo izjavo interpretiram nekoliko drugače. Po moje je Borut hotel povedati, da uživa, ko odpenja moderc, kar ima vedno svoj čar. Tudi meni je všeč modrc, ki ga lahko počasi odpenjaš (sploh vijoličen je dober Wink).
Borut, ti kar uživaj še naprej. Cheesy

LP Harry
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

Bardo_Thodol
5

Reply #107 - 16.10.2002 at 12:25:54

Quote:
Po moje je Borut hotel povedati, da uživa, ko odpenja moderc, kar ima vedno svoj čar. Tudi meni je všeč modrc, ki ga lahko počasi odpenjaš (sploh vijoličen je dober Wink).
Borut, ti kar uživaj še naprej. Cheesy

Saj z uživanjem pri odpenjanju modrca ni nič narobe (če res ne ostane samo pri tem 8) ).
Narobe je, da javno razglasiš vse  tiste, ki ne nosijo modrca, da niso ženske. Nekatere so  se upravičeno počutile užaljene in zato tudi povsem  upravičena reakcija.

Izražanje mnenj je (pri nas)  res svobodno, vendar moraš upoštevati tudi drugo (prizadeto) stran in da so ravno tako svobodne tudi reakcije na mnenja.

To me je spomnilo, na šalo o filozofsko navdahnjenem vlomilcu, ki je policaju, ki ga je ujel pri dejanju, razlagal, da ga ne bi smel zapreti, ker da je v usodi že tako vse zapisano in da je bilo zapisano tudi to, da bo on vlomil in da torej za svoje dejanje ne more odgovarjati.
Policaj mu je pa po kratkem premisleku odvrnil, da ni problema, ker da je v usodi zapisano tudi to, da ga bo ujel in zaprl v ječo.

Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot

Celje
Reply #108 - 16.10.2002 at 12:30:35

Hotel sem povedati, da če se z nekom ne strinjaš, še ne pomeni, da ga začneš obkladati z raznimi vzdevki. Tudi zvezdica se ne strinja, pa ne žali.

LP Harry
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

Bardo_Thodol
5

Reply #109 - 16.10.2002 at 12:40:50

Quote:
Hotel sem povedati, da če se z nekom ne strinjaš, še ne pomeni, da ga začneš obkladati z raznimi vzdevki. Tudi zvezdica se ne strinja, pa ne žali.

Žalitev je več vrst in če je BonsSns užalil kmete (ali je kakšen med nami?) je Borut užalil nekatere predstavnice lepšega spola s tega foruma.
Kljub spoštovanju do kmetov, se ne morem strinjati, da bi bili brez njih lačni
(bi šel pa na lov  Tongue  )
Definitivno pa drži, da nas brez žensk (no pa brez moških tudi) sploh ne bi bilo.

Back to top

IP Logged

ARS
5

Preveč dobrega je lahko
... čudovito. (Mae West)

daleč od rodne barjanske grude
Reply #110 - 16.10.2002 at 12:44:47

Harryju kratko mnenje moje: po izrazito "zanimivih", poljubno raztegljivih (beri: nedoslednih) kriterijih žalitve/nestrpnosti razlagaš ... oz. žalitelje/razpihovalce nestrpnosti opredeljuješ.

Slovenceljni; mi je ob takihle prilikah primerna oznaka.

Back to top

Knowing what's right doesn't mean much unless you do what's right. (neznan(a)

IP Logged

LittleStar
Ex Member

Reply #111 - 16.10.2002 at 12:46:00

Morm povedat, da mene ni ravno užalil. Ampak me zbode zarad njega, če tako misli. Razumete? In mi je mar, zato se odzovem. Če ne bi ga itak zignorirala.

Lp
S.
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley

Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot

Celje
Reply #112 - 16.10.2002 at 12:48:47

Užalil je kmete, užalil je Boruta, nestrinjanje se da izraziti tudi drugače.
Glede preživetja, pa takole. Vsi ljudje niso po naravi lovci.

LP Harry
Back to top

IP Logged

ARS
5

Preveč dobrega je lahko
... čudovito. (Mae West)

Reply #113 - 16.10.2002 at 12:50:41

Dečkom replika:

The Master sat in rapt attention as the renowned economist explained his blueprint for development.

"Should growth be the only consideration in an economic theory?" he asked.

"Yes. All growth is good in itself."

"Isn't that the thinking of the cancer cell?" said the Master.

Anthony de Mello, SJ

MORSEL: All change is not growth, as all movement is not forward.  Ellen Glasgow
Back to top

IP Logged

Bardo_Thodol
5

Reply #114 - 16.10.2002 at 12:55:35

Quote:
Glede preživetja, pa takole. Vsi ljudje niso po naravi lovci.

Tisti, ki po naravi niso lovci, naj pa regrat nabirajo  Wink

Back to top

IP Logged

Borut
Ex Member

Reply #115 - 16.10.2002 at 12:57:53

BonSens wrote on 16.10.2002 at 09:11:41:

Kakor za katero.
Back to top

IP Logged

ARS
5

Preveč dobrega je lahko
... čudovito. (Mae West)

Reply #116 - 16.10.2002 at 13:04:32

Borut wrote:
Ženska brez modrca ni ženska.  
Moderc ni nujno zlo ali potreba ampak način izražanja, način razmišljanja in način ljubezni.
In tisti moški, ki se tega ne zaveda, je v svoji notranjosti mrtev.  

BonSens wrote:

Quote:
Užalil je kmete, užalil je Boruta, ...

Shocked  
Roll Eyes  Dej, punca, nehi ... a ne viš, da je tle že tko gosta megla, da ...   Roll Eyes
Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot

Celje
Reply #117 - 16.10.2002 at 13:05:08

ARS wrote on 16.10.2002 at 12:44:47:
Harryju kratko mnenje moje: po izrazito "zanimivih", poljubno raztegljivih (beri: nedoslednih) kriterijih žalitve/nestrpnosti razlagaš ... oz. žalitelje/razpihovalce nestrpnosti opredeljuješ.

Slovenceljni; mi je ob takihle prilikah primerna oznaka.

Imaš vso pravico do mnenja.

LP Harry
Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot

Celje
Reply #118 - 16.10.2002 at 13:06:58

ARS wrote on 16.10.2002 at 13:04:32:
Borut wrote:
Ženska brez modrca ni ženska.  
Moderc ni nujno zlo ali potreba ampak način izražanja, način razmišljanja in način ljubezni.
In tisti moški, ki se tega ne zaveda, je v svoji notranjosti mrtev.  

BonSens wrote:

Shocked  
Roll Eyes  Dej, punca, nehi ... a ne viš, da je tle že tko gosta megla, da ...   Roll Eyes

Katera punca naj zdaj neha?

LP Harry
Back to top

IP Logged

Gru Gru
YaBB Moderator
p

Reply #119 - 16.10.2002 at 13:14:19

Biblija: Nova zaveza - Jakobovo pismo 3

Jezik
Moji bratje, med vami naj ne bo veliko učiteljev, ker veste, da bomo strožje sojeni.  V marsičem namreč vsi grešimo. Če pa kdo ne greši z besedo, je popoln mož in zmožen obrzdati vse svoje telo.  Če konjem na gobce nadenemo uzde, da bi nam bili pokorni, usmerjamo vse njihovo telo.  Poglejte tudi ladje, kako velike so in kako jih ženejo hudi vetrovi, pa jih usmerja majhno krmilo, kamor hoče krmarjeva volja.  Tako je tudi jezik majhen del telesa, a se ponaša z velikimi rečmi.
Poglejte, kako majhen ogenj, pa vžge tako velik gozd!  Tudi jezik je ogenj; med deli našega telesa je jezik vesolje krivice, ki omadežuje vse telo in razvnema krog nastajanja, njega pa razvnema peklenska dolina.  Vsakršna živalska narava – zveri, ptice, plazilci in morske živali – se človeški naravi daje ukrotiti in ta jo tudi res ukroti,  le jezika ne more ukrotiti noben človek; nestanovitno zlo je in poln smrtonosnega strupa.  Z njim hvalimo Gospoda in Očeta in z njim preklinjamo ljudi, ki so ustvarjeni po Božji podobnosti.  Iz istih ust prihajata blagoslov in kletev. Moji bratje, to se ne sme tako goditi.  Je mar studenec v istem izviru sladek in grenek?  Ali lahko, moji bratje, smokva rodi olive ali trta smokve? Tako tudi slan izvir ne more dati sladke vode.  
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 6 7 8 9 10 11