Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Page Index Toggle Pages: 1
(Read 3669 times)
Borut
Ex Member

ANKETA O CHATU NA FORUMU
05.10.2002 at 23:49:27

Anketa je namenjena vsem, ki se želite razbremeniti svojih razmišljanj v zvezi z vedeževalskimi večeri ob četrtkih in predlogih ter idejah za nove oblike in nove tematike chata. Sedaj prihaja zima, večeri postajajo daljši in računalnik bo postal bolj obiskovan pripomoček v vašem domu.

k odgovarjanju na vprašanja ste vabljeni vsi, tako gosti foruma kot prijavljeni člani.

Torej:

1. ALI VAM JE VŠEČ ČETRTKOV VEČER NAMENJEN VEDEŽEVANJU?
2. KAJ POGREŠATE?
3. ALI BI SI ŽELELI KAJ SPREMENITI RAZEN PRIČETKA OB DESETIH, KI JE NEPREMAKLJIV ZARADI DINAMIKE ŽIVLJENJA
4. ALI BI SI ŽELELI ŠE KAKŠNEGA PODOBNEGA TEMATSKEGA VEČERA?
5. ALI ZAPUŠČATE CHAT ZADOVOLJENI - ZADOVOLJNI?
6. ALI VAM JE VŠEČ EKIPA BORUT-ANDRES OB ČETRTKIH ZVEČER?
7. ALI SE ŽELITE AKTIVNO VKLJUČITI V KAKO DRUGO EKIPO, KI BI DELOVALA NA DRUGEM PODROČJU ZVEČER NA CHATU?
8. ALI MISLITE, DA JE OGLAŠEVANJE ZA CHAT NA FORUMU DOVOLJ VIDNO?
9. RADI BI SLIŠALI VAŠE IDEJE IN PREDLOGE

Kdor si bo vzel čas in odgovoril na zastavljena vprašanja, bo imel prednost pri vedeževanju na 6.vedeževalskem večeru.

Borut
Back to top

IP Logged

Ladka
1
*

I love YaBB 1G - SP1!

Ljubljana
Re: ANKETA O CHATU NA FORUMU
Reply #1 - 06.10.2002 at 11:39:23

Borut lepo pozdravljen. Naj se ti še enkrat lepo zahvalim za meni osebno odličen prvi vedeževalski večer. Na zastavljena vprašanja bom odgovorila kar s splošno oceno in sicer +5.  Torej ekipa super. Chat sem pa zapustila zadovoljena oz. polna pozitivnih vtisov.

Borut hvala.
Back to top

Babi

IP Logged

Moonlight
5

You are the master of
ure Body and  ure soul.

MEDVODE
Reply #2 - 06.10.2002 at 15:09:25

Enako, se pridružujem Babi!

Tudi jaz sem bila v četrtek na  chat-vedeževanju prvič in sem ostala brez besed... Smiley

Hvala Ti, Borut...

Drugače pa je ura čisto prav primerna, chat super in Andres....sploh faca ena A   Cheesy

Mogoče pa se bo našla kaka dodatna ideja....do takrat pa ....... Uživajte in se nam pridružite vsi, ki ste željni zabave in smeha!!! Cheesy
Back to top

Your soul has WINGS.

IP Logged

Karmen A
Ex Member

Reply #3 - 07.10.2002 at 03:36:35

Ja chat ob četrtkih je u "iber" dober, tudi zelo naporen lahko, pa se veliko veliko bolj zabaven zagotovo.  Cheesy

Tko da si ga jaz brez kao spremljevalca niti ne predstavljam. Sem pa opazila, da so ljudje kar vraževerni in se prerokovanja ogibajo. No, jaz vsem tem zagotavljam, da je Borut zelo uvideven prerokovalec, prijazen in njegove kvalitete so očitne.

Ne vem pa, zakaj zdaj anketa Borut? Bo verjetno vsak povedal,  kaj - če kaj sploh moti.

Karmen
Back to top

IP Logged

Mirjam
1
*

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #4 - 07.10.2002 at 16:42:21

SmileyBorut! Si izredno pozoren vedeževalec, kar je potrebno povedati  na glas, da slišijo tudi ostali. Sama se na žalost nisem mogla udeležiti ta četrtek večera. Zato pa upam, da se bom kmalu spet lahko priključila.
Nimam nobenih pripomb, bilo je zabavno in poučno.
Le tako naprej in uspehi ne bi smeli izostati.
Je pa res, da bi meni odgovarjala bolj rana ura.

LP MIRJAM
Back to top

IP Logged

Karmen A
Ex Member

Reply #5 - 07.10.2002 at 23:07:26

Quote:
Anketa je namenjena vsem, ki se želite razbremeniti svojih razmišljanj v zvezi z vedeževalskimi večeri ob četrtkih in predlogih ter idejah za nove oblike in nove tematike chata. Sedaj prihaja zima, večeri postajajo daljši in računalnik bo postal bolj obiskovan pripomoček v vašem domu.

Še nekaj o chatu.. Z vedeževanjem v četrtek zvečer je tako, da ga kreirajo udeleženci sproti. Pa naj bo v default sobi ali pa v privat vedeževalec in udeleženec. Tako da kaka nova ideja v zvezi z obliko na netu ali tematiko večera v praksi ne more kar predstavljat bistvenih sprememb. Se mi zdi v tem pogledu anketa dobrodošla. Naši skupni večeri so prav tako.

Kot bolj obiskovan pripomoček računalnik - bi pa tukaj dala prednost drugim, rajt? Citat - ne hvala.

Karmen

Back to top

IP Logged

Gru Gru
YaBB Moderator
p

Reply #6 - 08.10.2002 at 13:42:03

1. ALI VAM JE VŠEČ ČETRTKOV VEČER NAMENJEN VEDEŽEVANJU?

Všeč

2. KAJ POGREŠATE?

Mal več sproščenega vzdušja in pripravljenosti. Ne vem zakaj ste me zadnjič na vso silo silili da se grem šlogat. Jest sem prišel, zato da sem kako čveknil, in sreču prijatle, pa sem se mogu pol cajta borit, za to da ne grem se šlogat.

3. ALI BI SI ŽELELI KAJ SPREMENITI RAZEN PRIČETKA OB DESETIH, KI JE NEPREMAKLJIV ZARADI DINAMIKE ŽIVLJENJA

Ne-bi ničesar spreminju, edino kar sem povedal je - večja sproščenost in zabava...

4. ALI BI SI ŽELELI ŠE KAKŠNEGA PODOBNEGA TEMATSKEGA VEČERA?

Da

5. ALI ZAPUŠČATE CHAT ZADOVOLJENI - ZADOVOLJNI?

Da

6. ALI VAM JE VŠEČ EKIPA BORUT-ANDRES OB ČETRTKIH ZVEČER?

Nisem vedu da je to ekipa, sem mislu, da je Borut šlogar mi pa vsi ostali. Zdej tudi to vem... He he, vsak dan se naučim kaj novega.

7. ALI SE ŽELITE AKTIVNO VKLJUČITI V KAKO DRUGO EKIPO, KI BI DELOVALA NA DRUGEM PODROČJU ZVEČER NA CHATU?

Da.

8. ALI MISLITE, DA JE OGLAŠEVANJE ZA CHAT NA FORUMU DOVOLJ VIDNO?

Ne, ker visijo noter eni in isti. Če želiš vsak teden met, stalne stranke je to OK. Če pa želiš, da pride vsake tok časa kak nov le meni povej.... npr. Škorpi je bla ena taka nova od mene poslana....

9. RADI BI SLIŠALI VAŠE IDEJE IN PREDLOGE

Sem jih sproti že nanizal.

10. Kdor si bo vzel čas in odgovoril na zastavljena vprašanja, bo imel prednost pri vedeževanju na 6.vedeževalskem večeru.

Nočem nobene prednosti.

Aha, ob tem sem dobi idejo oz. predlog. Predlagam vama, da za take in podbne naključne goste uvedeta sistem, ki bo omogočal lažje odhajanje v privat sobe. Ker zadnjič je bil lep primer, ko je Škorpi uletela čist iz druzga sveta in se je morala najprej registrirati na Svet pogovorov, potem usposobit za branje Messagov in šele potem nazaj na chat. To je za enga ki pride iz Spara, čist tuj svet. Enostavno lahko že na javni poveš, greva v sobo XXX in gresta. Sej ne bo noben za vama lazu. Vsaj jest sem mnenja, da je vsak tok pošten.
Najbrž pa za nepoštene tudi obstaja možnost, da ga administrator vrže ven iz sobe.

Back to top

IP Logged

Moonlight
5

You are the master of
ure Body and  ure soul.

MEDVODE
Reply #7 - 09.10.2002 at 10:47:35

e. Cheesy

...sedi 5..... Cheesy

do sedaj si bil edini, ki je odgovril na vsa vprašanja, priden... Smiley

drugače pa sem tudi jaz mnenja, da,  Borut, Ti  lahko kar v default sobi poveš številko privat sobe...saj itak...naprej že veš... Cheesy

odločitev je seveda tvoja, o.k., v bistvu Vajina... Cheesy
Back to top

Your soul has WINGS.

IP Logged

Borut
Ex Member

Reply #8 - 13.10.2002 at 02:06:08

Ali obstaja kdo, ki je obiskovalec foruma in se zastopi na dostojno delo z nihalom ali pa na sporočilnost sanj?

To sta dve kategoriji, ki bi lahko na chatu dosegli velik odmev med uporabniki.

Samo v idejo.

Borut
Back to top

IP Logged

Borut
Ex Member

Reply #9 - 13.10.2002 at 02:07:35

Sicer pa hvala za pohvalne besede v zvezi z anketo.

Skupaj ustvarjamo zelo lepe četrtkove večere.

Borut
Back to top

IP Logged

Page Index Toggle Pages: 1