Gru Gru
|
1. ALI VAM JE VŠEČ ČETRTKOV VEČER NAMENJEN VEDEŽEVANJU?
Všeč
2. KAJ POGREŠATE?
Mal več sproščenega vzdušja in pripravljenosti. Ne vem zakaj ste me zadnjič na vso silo silili da se grem šlogat. Jest sem prišel, zato da sem kako čveknil, in sreču prijatle, pa sem se mogu pol cajta borit, za to da ne grem se šlogat.
3. ALI BI SI ŽELELI KAJ SPREMENITI RAZEN PRIČETKA OB DESETIH, KI JE NEPREMAKLJIV ZARADI DINAMIKE ŽIVLJENJA
Ne-bi ničesar spreminju, edino kar sem povedal je - večja sproščenost in zabava...
4. ALI BI SI ŽELELI ŠE KAKŠNEGA PODOBNEGA TEMATSKEGA VEČERA?
Da
5. ALI ZAPUŠČATE CHAT ZADOVOLJENI - ZADOVOLJNI?
Da
6. ALI VAM JE VŠEČ EKIPA BORUT-ANDRES OB ČETRTKIH ZVEČER?
Nisem vedu da je to ekipa, sem mislu, da je Borut šlogar mi pa vsi ostali. Zdej tudi to vem... He he, vsak dan se naučim kaj novega.
7. ALI SE ŽELITE AKTIVNO VKLJUČITI V KAKO DRUGO EKIPO, KI BI DELOVALA NA DRUGEM PODROČJU ZVEČER NA CHATU?
Da.
8. ALI MISLITE, DA JE OGLAŠEVANJE ZA CHAT NA FORUMU DOVOLJ VIDNO?
Ne, ker visijo noter eni in isti. Če želiš vsak teden met, stalne stranke je to OK. Če pa želiš, da pride vsake tok časa kak nov le meni povej.... npr. Škorpi je bla ena taka nova od mene poslana....
9. RADI BI SLIŠALI VAŠE IDEJE IN PREDLOGE
Sem jih sproti že nanizal.
10. Kdor si bo vzel čas in odgovoril na zastavljena vprašanja, bo imel prednost pri vedeževanju na 6.vedeževalskem večeru.
Nočem nobene prednosti.
Aha, ob tem sem dobi idejo oz. predlog. Predlagam vama, da za take in podbne naključne goste uvedeta sistem, ki bo omogočal lažje odhajanje v privat sobe. Ker zadnjič je bil lep primer, ko je Škorpi uletela čist iz druzga sveta in se je morala najprej registrirati na Svet pogovorov, potem usposobit za branje Messagov in šele potem nazaj na chat. To je za enga ki pride iz Spara, čist tuj svet. Enostavno lahko že na javni poveš, greva v sobo XXX in gresta. Sej ne bo noben za vama lazu. Vsaj jest sem mnenja, da je vsak tok pošten. Najbrž pa za nepoštene tudi obstaja možnost, da ga administrator vrže ven iz sobe.
|