titud
5 p

Zaznavanje mističnega je vir vsake prave znanosti.
Markomur
Glej, tamala, poznam dost primerov, da otroc, ko opazjo, da pr tastarih nekaj ne štima, na to začnejo na dost ektremne načine opozarjat. Ponavad tko, da sami sebe nardijo za osnovn problem tastarih tko, da jih zavestno al pa z enim nezavednim namenom začnejo izzivat: s frizuro, stilom oblačenja, izostajanja od doma, popuščanjem v šoli, čudnimi prijatli, drogo/alkom... Pol tastari kar nenkrat sopet dobijo en skupen motiv pa skrb, ta idila pa ponavad ne traja dolg. Se ponavdi tastara prav hitro obrneta v obtoževanje drug drugega, kdo je sfalil pa kdo je kriv, da se je mulc tko pokvaru. Jih poznam kar nekaj tastarih, ki so šli zarad tega narazen, mulc pa se je dejansko pa skor da upravičeno počutu krivga, čeprav tega res ni hotu. Tko je namest dveh mal čudaških tastarih dobu enga precej razrvanga, ki mu je strašno žal, da se je to zgodl, da zdaj mora samo z njim živet in drugega razrvanega, ki mu je tud strašno žal, da nemore z njim živet.
Tko da, tamala, po moje je prav, da si spregledala, da med tastarmi ni nujno, da je vse v redu, ampak ti res ne svetujem, da to začneš 'izkoriščat', ker nikol ne veš, kako se bo to iztekl. Bod rajš bolj pozorna na tist, kar med njima je v redu, in iz tega črpaj svoj gut filing. Ne poglabljej se v to, česar ni, ker tega jim tud po moje ne moreš dat, samo moriš se brez veze. Verjem, da je med njima dost stvari, samo ti si mal zrastla, pa jima je to morda nerodno pred kao prznat pa pokazat. Bod zvita, potrjuj ju v tistem, kar med sabo mata, pa bosta ta predsodek pred tabo zgubla. Te bosta vzela nazaj v svoj krog, iz katerga si tud izšla, in živeli boste srečno in zadovoljno do konca dni... Se hecam, ampak po moje je tko res boljš, kot pol na kakšnih ruševnah ugotavljat, kaj vse ste imel, pa si tega niste priznal.
|