Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 ... 12
(Read 53352 times)
Matxres
1
*

iščem eno bistvo
Slovenija
Re: Potresi
Reply #90 - 06.03.2003 at 22:04:34

To je tehnika pričakovanja katastrofe. Seveda se s katastrofo ne sprijaznimo vendar smo aktivni. Vsak dan slišimo za nenavadne in neobičajne pojave in smo prepričani, da se nam to ne more pripetiti. Ko smo postavljeni v neobičajen pripetljaj pa se vse obrne na glavo in ne znamo rešiti problema.

Seveda bi lahko najlažje iskali rešitve s trezno zavestjo in ravno ta (ne)predvidljivostna tehnika nam to omogoča.  Wink
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #91 - 07.03.2003 at 01:07:58

Quote:
Ko smo postavljeni v neobičajen pripetljaj pa se vse obrne na glavo in ne znamo rešiti problema.

Sama sem opazila, da vedno lahko samo predvidevam, kako bi odreagirala v določenih situacijah. Ampak, ko se je zgodilo kaj takega, ko je bila kaka taka "resna" stvar, ko je bilo treba na hitro odreagirat, da sem se odzvala čisto spontano, brez razmišljanja kaj moram narest, enostavno vedela sem, kaj  moram narediti.

Odvisno od človeka in odvisno od situacije, kako odreagiraš.
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Matxres
1
*

iščem eno bistvo
Slovenija
Reply #92 - 07.03.2003 at 18:51:43

To je res situacije so zelo različne večinoma odreagiramo spontano in naučeno. Moram pa tudi še dodati, da je bistvo razvoja in napredovanja vztrajnost in delo tako, da ostanemo mirni in se sprijaznimo s določenimi stvarmi res le, če so neobhodne. Undecided

Potrese in še marsikaj drugega pa jaz osebno jemljem zelo globalno. V smislu povezovanja dogodkov v vzorčno urejeno razumljivo celoto. Seveda je tukaj tudi veliko odvisno od drugih dejavnikov kot so življenski nivo, prepričanja in znanja. Dodal sem moje osebno merilo, ki verjamem, da se bo še opazilo ali izrazilo na tem forumu in v vsem.

Logika in povezovanje tudi prideta prav. Grin
Back to top

IP Logged

Pegasos
4

Human beings are creatures
of awareness
Earth
Reply #93 - 08.03.2003 at 00:04:13

ola Sončki in ola MatXres  Grin
Welcome to our club

tle na tem topiku se pa zdele še bolj trese, kot moja Zemljica  8)

MatXres maš pa res originale nick name Grin kolk maš pa let, če smem bit radovedna? Tongue

zdele tud trese

sem prav vesela, da se tuki dogaja še kaj drugega, kot moje napovedovanje potresov, malček mi je že dolgčas, pa še vsake tuk časa me kdo skrega, da sem črnogleda (čeprav sploh ne, but  8) can*t denial the fact  Roll Eyes

love*ya  Grin

Back to top

What we need to do to allow magic to get hold of us is to banish doubts from our minds. Once doubts are banished, anything is possible.&&&&The Wheel of Time

IP Logged

Matxres
1
*

iščem eno bistvo
Slovenija
Reply #94 - 08.03.2003 at 20:56:11

Zivjo! Wink

Mam 17 let. Ja sam mislm pa, da se vedno nekaj dogaja. Tako, da ni panike. Hvala za lep sprejem, pa vaš forum je res super in na dobrem nivoju.
Back to top

IP Logged

Pegasos
4

of awareness
Earth
Reply #95 - 08.03.2003 at 22:47:03

ola MatXres

morm mal pokomentirat  Grin
glede na tvoja leta, res globalno gledaš, čeprav praviš, da si prebral v knjigi, ampak si se pa prijel stvari, ki glih niso podobne sedemnajstletnikom  8)
Kaj te je pripeljalo do tega?
tehnika pričakovanja vsega  ??? katera knjiga je to?

zelo pohvalno, ker sem vesela, da tako mladi že gledate tako globalno (sej sem jst tud zelo zelo zgodaj začela, vendar če še jst globalno pomislim ???Grin ,
te je življenje pripeljalo do tega, ali si starejši, kokr si povedal Wink
Back to top

What we need to do to allow magic to get hold of us is to banish doubts from our minds. Once doubts are banished, anything is possible.&&&&The Wheel of Time

IP Logged

Matxres
1
*

iščem eno bistvo
Slovenija
Reply #96 - 10.03.2003 at 06:34:34

Življenje te pripelje do veliko nepredstavljivih stvari, nad katerimi se zamisliš. Potem začneš razmišljati in prihajaš do novih spoznanj in znanj, ki so nujne za rast.

Drugače pa je tako razmišljal in udejanjal to tezo rimski filozof Seneka, ki je imel tudi svoje vzpone in padce. O njem in še marsičem pa sem prebral v knjigi Utehe filozofije. Star pa nisem prav nič več "zaenkrat". Grin Grin.
Back to top

IP Logged

Pegasos
4

of awareness
Earth
Reply #97 - 14.03.2003 at 19:02:42

In do česa je tebe pripeljalo tvoje življenje, oz. katero je bilo tvoje  tazadnje spoznanje ?  8)
Kar pa se tiče let, sem mislila, koliko si dejansko star TI, ne tvoje telo  Grin Ali veš?
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #98 - 15.03.2003 at 02:03:47

Quote:
koliko si dejansko star TI, ne tvoje telo  

Tole je pa tricky question, glede na to, da je duša neumrljiva, pa še čas sploh ne obstaja.
S tega stališča se sprašujem, kakšen odgovor sploh pričakuje spraševalec? Wink Cheesy
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Pegasos
4

of awareness
Earth
Reply #99 - 15.03.2003 at 11:54:44

hja, odvisno, koliko je odprt,  Grin
bolj kot je odprt, bolj točen odgovor bo dobil  8)
jst, npr., vem, koliko let mam dejansko sedaj, recimo,
moje telo je letos praznovalo 28. rojstni dan, po duši pa imam neki čez štirideset,
lahko pa je tudi odgovor ta, če veš, katero je po zaporedju TO tvoje zemeljsko življenje  Cheesy

GrinŽIVIMO NAPREJ Grin

seveda s tem nisem mislila, da sem že neki čez štirideset krat bila tuki  8)
Back to top

IP Logged

Pegasos
4

of awareness
Earth
Reply #100 - 15.03.2003 at 11:59:31

pozabla.........
včer u iber treslo
Back to top

IP Logged

himynameis
5

Equilibrium.
Earth
Reply #101 - 15.03.2003 at 21:33:01

A je možno, da se potres začuti na podlagi zgodnih vibracij, ki se ne opazijo pretirano? Resno dvomim, da gre tu za prekognicijo.
Back to top

Why? There is no why! Why is a mind f**king word!

IP Logged

Pegasos
4

of awareness
Earth
Reply #102 - 15.03.2003 at 22:32:38

prekognicija? Grin
v tem (mojem) svetu ti izrazi ne pomenijo nič, ker so človeški Roll Eyes
edino kar velja, je intuicija, pa še ta izraz je ravno tako človeški
in kaj naj bi to bilo?   Wink

.......na podlagi zgodnih vibracij, ki se ne opazijo pretirano....
veš, ne bi vedela, ampak očitno se res ne opazijo pretirano, ker poznam le še par ljudi, ki jih ravno tako čutijo veliko prej

kaj pa ti praviš?
Back to top

IP Logged

himynameis
5

Equilibrium.
Earth
Reply #103 - 15.03.2003 at 22:39:09

Pegasos wrote on 15.03.2003 at 22:32:38:
prekognicija? Grin
v tem (mojem) svetu ti izrazi ne pomenijo nič, ker so človeški Roll Eyes
edino kar velja, je intuicija, pa še ta izraz je ravno tako človeški

A potem ti nisi človek? Kaj pa si, Casper? Tongue Grin
Back to top

Why? There is no why! Why is a mind f**king word!

IP Logged

Pegasos
4

of awareness
Earth
Reply #104 - 16.03.2003 at 17:41:54

hja, kako pa sem si prislužila ime miška?  Grin hud nick name, James Bond varianta

ja, ene vrste Casper že od rojstva, če pogledam nazaj, sem imela (mam še sedaj) opraviti z veliko Casperji, na mojo žalost pa nisem poznala nobenga druzga, k tud ganja Casperje  Grin

pa še zdele nas je takih malo, sklepam po tem, s kolikimi se lahko pogovarjam o tem

vidim, da te je zbegalo .... v tem ( mojem svetu)......

meni ti besedni izrazi ne pomenijo nič, saj če besedo trikrat ponovim ne vem več, kako se jo naglasi
tebi pa, očitno, zelo veliko pomeni, kar povejo v šolah, upam, da so te tud kaj življenjskega naučili, npr., kako lahko začutiš potres, preden se dejansko strese  Roll Eyes

kolikor jst vem, bi se tega eventuelno naučil sam, vendar te *prekognicija* majčkeno oviro  Kiss

a ti moram še kaj pojasnit? kr vpraš Wink

bye bye baby

Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 ... 12