...saj še sama komaj verjamem, da sem se udeležila tega!

teden je že od takrat!!! ...Suzi, Ti za vse skrbiš!!! Hvala Ti!!!
... se opravičujem, da se s tako zamudo javljam na tale topic ...ni mi zneslo...teden bil je nor...

... ja, prejšnjesobotno dogajanje pa tudi

zelo sem uživala!!!

Pred prvo vožnjo je bilo treme...itak... avtomobili nališpani, pa vozniki in pomočniki ... ko sem gledala, kako se preoblačijo v kombinezone, pa menjajo gume...itd...ja, je trema naraščala...hmmm....

ampak poti nazaj pa ni bilo...je bilo preveč mamljivo...
...in ko se je začelo- ko sem zapeljala v startni prostor, sem že uživala

prvi start mi je zelo lepo uspel, in od veselja nad tem, sem "pozabila" prestaviti v drugo...in sem bila že zadaj ...za tekmecem...ampak čas vseeno ni bil tako slab - za prvo vožnjo 11 sek.

Bila sem ful zadovoljna.
...drugo vožnjo sem startala "dvakrat" in mislila sem, da sem diskvalificirana...in bila razočarana, da je voženj že konec...
pa...je bilo to le dvoje poskusnih voženj in se tekma še začela ni...
...torej sem imela še vsaj dve vožnji pred seboj...uuuuuuu kako sem bila zadovoljna...komaj čakala...kako mi je bilo lepo zapeljati v predstartni prostor, pa na start...
in potem...nisem vedela za nič drugega, kot za stezo, vse je delovalo avtomatično, brez misli...poslušala sem mašinco in gledala stezo...in UŽIVALA

...pa še časi niso bili slabi, prav zadovoljna sem bila, ah kaj zadovoljna - SREČNA!!! NORO je bilo!!!
Suzi je pa zmrzovala..., upam, da tudi malo uživala..., ko me je gledala uživati kot enega otroka...z ogračko...

Ah, saj sem nora!

Suzi, HVALA Ti!!! za tole odkritje...naslednje leto pa spet -

hmja, vem, da bo težje... postati najhitrejša voznica!!!

Vidim, da bo konkurenca precej večja

alenka