Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 6903 times)
sidha
4

PEAT
27.09.2002 at 14:43:40

A mogoče kdo ve kako se pride na delavnico od Slavinskega (zvijanje žlic, ipd.), kolk stane in če ima kdo kakšno izkušnjo.
Hvala
Back to top

Živim za trenutke, od zdele naprej.

IP Logged

Matjaz
2
**

best regards
infinity
Re: PEAT
Reply #1 - 30.09.2002 at 10:31:35

Ta mesec ima Slavinski delavnice na to temo v Zagrebu. Ce te zanima kaj vec, se lahko pozanimam o podrobnostih?
Back to top

Jaz sem Jaz!

IP Logged

sidha
4

Reply #2 - 30.09.2002 at 12:27:54

Hvala, bi bil zelo vesel.
Back to top

IP Logged

ana
5
p

Kranj
Reply #3 - 30.09.2002 at 13:59:04

zvijanje žlic (jaz sem vilice) ni nič posebnega in tega je sposoben vsak. Nisem bila pri Slavinskem, temveč je bil tam tisti, ki je nas naprej učil na nekem srečanju - meditaciji.

Ampak veš,  meni se je takoj pojavilo vprašanje: čemu je pa to uničevanje namenjeno? Npr. jaz vem, da sem filing, v katerem lahko kriviš brez težav vilice, doživljala, ko sem npr. 'zdravila' hčerko, ki je padla grdo po asfaltu in skoraj do kosti odgrebla kožo na dlani. Drug dan je bila njena roka zaceljena: mesto poškodbe se je videlo, ker je bila koža še nežna in rožnate barve, drugačna kot tista, kjer ni bila ranjena.

Včasih imam zelo močan notranji glas. In ko sem doma vpričo otrok (ki se niso mogli načuditi, kako sem 'močna') krivila vilice, mi je bilo rečeno, naj s tem uničevalskim delom neham.

Od takrat vilic ne krivim več.

Moje osebno mnenje je, da je krivljenje pribora dobro samo do te mere, da se naučimo doseči in prepoznati tisto stanje (traja v začetku par sekund), v katerem lahko delamo tudi dobra dejanja. Kot sem navedla višje gori primer s svojo hčerko. V bistvu sem ji delala reiki, vendar me je ravno teža poškodbe (mame smo pač rade občutljive, če se gre za naše otroke) spravilo v tisto stanje, ki je enako kot za krivljenje vilic. Kako se imenuje, pa ne vem.
Back to top

Ljubezen ozdravlja vse - tiste, ki jo dajejo in tiste, ki jo prejemajo.

IP Logged

sidha
4

Reply #4 - 30.09.2002 at 14:55:30

Ana,
vsaj razloži mi kako se lotiš tega. Me zlo firbec matra.
Back to top

IP Logged

ana
5
p

Kranj
Reply #5 - 30.09.2002 at 15:20:59

a veš, da bi ti, če bi znala to v besede spravt Grin

ko smo bili na meditacijah, smo najprej (bilo nas je okrog 30 ali še več - več ljudi, več energije) imeli močne skupne meditacije, da smo se čim bolj nabili z energijo. Potem smo pa izvlekli vilice in zastavili. Men je bilo vse tako odtrgano in neumno, da ti to ne znam razložit: energijo v krivljenje naj bi vložil tako, da bi se drl na vilico: SKRIV SE! SKRIV SE! Men je bilo bedasto do kraja. Druga finta je bila, da se sprostiš tako, da se krohotaš brez zveze. To se mi je tudi butasto zdelo. Kaj vse se je dogajalo v dvorani! Imela sem aluminijaste vilice od pokojne staremame in te sem zlomila. Stare so bile vsaj sto let. Pa druge in tretje tudi, nato sem odnehala. Zaključila sem, da pač nisem za ta posel. Pa sem na prošnjo punce zraven mene vseeno potegnila iz vreče še tiste običajne  vilice iz domačega predala pa kar tako malo probala, brez misli in upanja , da bo kaj ratalo. Zato sem bila še toliko bolj presenečena, ko je kar naenkrat vilica v roki postala mehka. In takoj sem vedela, da ta filing v sebi poznam oz. sem ga že doživljala. Ker čutiš v sebi, da si padel v neko posebno stanje.
Ne vem, če veš, kakšen je občutek, če gneteš testo za piškote? No, približno tako mehka grata vilica.

Vendar je mene okolica, dogajanje, kričanje in krohot v dvorani grozotno motila. Sem pa iz firbca poskusila zadevo zvijati doma in grata brez problema brez velikih priprav. Kot sem napisala, kasneje sem se na podlagi notranjega glasu odločila, da s tem preneham. Mam pa doma en kup skrivljenih vilic shranjenih za spomin.

Tudi v Misteriju je bil spomladi objavljen en članek na temo krivljena vilic ravno z delavnice Slavinskega se mi zdi, pa mislim, da nisem tam dobila nobenega podatka, ki bi meni kaj pomenil.

Za začetek ti seveda priporočam, da greš v neko skupino, kjer vas bo več in boste vodeni.

Seveda pa ti tudi želim, da bi pridobljeno sposobnost kasneje znal tudi uporabljati v kak ustvarjalen namen.

prijeten dan še naprej
Back to top

Ljubezen ozdravlja vse - tiste, ki jo dajejo in tiste, ki jo prejemajo.

IP Logged

Matjaz
2
**

best regards
infinity
Reply #6 - 01.10.2002 at 07:41:44

Psihokineticni tecaj (vodil ga bo Slavinski) bo v soboto 5.10. ob 18 v Zagrebu. Za tocen naslov poklici Jasno na telefon 091 588 78 68 ali poslji mail na pioram@yahoo.com
Back to top

Jaz sem Jaz!

IP Logged

sidha
4

Reply #7 - 01.10.2002 at 09:39:51

Na primer ?
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #8 - 01.10.2002 at 12:01:35

ti bi šu vilce krivit pa se ti tud sanja ne za kaj bi lahko moč ki jo boš pri tem odkril porabu potem ... no ja ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

sidha
4

Reply #9 - 01.10.2002 at 14:09:43

Prosim, razsvetli me.
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #10 - 01.10.2002 at 14:14:51

no ja ... kot ponavadi

jest naj tebe razsvetlim ... to tko ne gre ... sam se moraš ... če ti odgovori niso znani se pač sprašuj ...

bom ti pa mal pomagu ... kaj je tisto kar bi pri sebi rad spremenil, pa se ti zdi da ne moreš, podobno kot zdej misliš da ne moreš vilce ukrivit (pol boš pa vedu da lahko)
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

sidha
4

Reply #11 - 01.10.2002 at 14:42:33

Verjamem, da zmorem, vendar nenak ne gre. Jest se silm, vilce pa nč.
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #12 - 01.10.2002 at 14:54:38

no ja sej veš ... ni hec v vilcah ampak v tebi ...
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

sidha
4

Reply #13 - 01.10.2002 at 15:15:34

2 vprašanja:
Ana, a hočeš povedat na katero skupinsko meditacijo hodiš
Gape, kako se Quote naredi

Hvala obema
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #14 - 01.10.2002 at 16:03:01

sidha wrote on 01.10.2002 at 15:15:34:
Gape, kako se Quote naredi

v desnem kotu posta je gumbek s testom Quote, klikneš ga, mal poeditiraš in je ...
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Pages: 1 2