a veš, da bi ti, če bi znala to v besede spravt

ko smo bili na meditacijah, smo najprej (bilo nas je okrog 30 ali še več - več ljudi, več energije) imeli močne skupne meditacije, da smo se čim bolj nabili z energijo. Potem smo pa izvlekli vilice in zastavili. Men je bilo vse tako odtrgano in neumno, da ti to ne znam razložit: energijo v krivljenje naj bi vložil tako, da bi se drl na vilico: SKRIV SE! SKRIV SE! Men je bilo bedasto do kraja. Druga finta je bila, da se sprostiš tako, da se krohotaš brez zveze. To se mi je tudi butasto zdelo. Kaj vse se je dogajalo v dvorani! Imela sem aluminijaste vilice od pokojne staremame in te sem zlomila. Stare so bile vsaj sto let. Pa druge in tretje tudi, nato sem odnehala. Zaključila sem, da pač nisem za ta posel. Pa sem na prošnjo punce zraven mene vseeno potegnila iz vreče še tiste običajne vilice iz domačega predala pa kar tako malo probala, brez misli in upanja , da bo kaj ratalo. Zato sem bila še toliko bolj presenečena, ko je kar naenkrat vilica v roki postala mehka. In takoj sem vedela, da ta filing v sebi poznam oz. sem ga že doživljala. Ker čutiš v sebi, da si padel v neko posebno stanje.
Ne vem, če veš, kakšen je občutek, če gneteš testo za piškote? No, približno tako mehka grata vilica.
Vendar je mene okolica, dogajanje, kričanje in krohot v dvorani grozotno motila. Sem pa iz firbca poskusila zadevo zvijati doma in grata brez problema brez velikih priprav. Kot sem napisala, kasneje sem se na podlagi notranjega glasu odločila, da s tem preneham. Mam pa doma en kup skrivljenih vilic shranjenih za spomin.
Tudi v Misteriju je bil spomladi objavljen en članek na temo krivljena vilic ravno z delavnice Slavinskega se mi zdi, pa mislim, da nisem tam dobila nobenega podatka, ki bi meni kaj pomenil.
Za začetek ti seveda priporočam, da greš v neko skupino, kjer vas bo več in boste vodeni.
Seveda pa ti tudi želim, da bi pridobljeno sposobnost kasneje znal tudi uporabljati v kak ustvarjalen namen.
prijeten dan še naprej