Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 5783 times)
Valentinaa
5

V iskanju svojega ORIGINALA.

Re: Življenje po Življenju?.
Reply #15 - 01.10.2002 at 10:43:54

Hja, moje izkušnje so bolj skromne, kaj več od lebdenja nad svojim telesom po prometni nesreči in vrnitve nazaj v telo nisem izkusila. Pa še to je v mojem spominu zelo medlo.

Ampak v knjigah, ki jih priporočam, so v bistvu  napisane konkretne izkušnje ljudi, med hipnotično regresijo so jih pacienti izpovedali psihologu, ki je avtor knjige. Ne gre se za neko suhoparno podajanje "resnic", ampak za doživetja ljudi.

Res je zanimivo, gre točno za stvari, ki te zanimajo. Če se ti pa ne da, pa ne, ni sile. Mogoče se bo pa kdo oglasil s še kakšno svojo izkušnjo.

Ampak, če si zares firbčna, pol pa preberi.  Wink

Back to top

Bog ni maščevalen in ne kaznuje.

IP Logged

veronika
5

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno

Reply #16 - 01.10.2002 at 10:57:16

Čist neposredno izkušnjo nimam.

A ko je ati umrl, so se pojavljali določeni cahni, kot znak, da v resnici ni umrl. Eden takšnih je, da ko sem zjutraj vstala in šla v dnevno sobo, je gorel televizor. Pa enkrat sred noči je zvonil telefon in ko je mami vzdignila, je en glas rekel - počiva. Pa glas ni bil zemeljski.

Letos sem bila v pravoslavni cerkvi. Šli smo prižgat svečo, za eno pokojno žensko. Imajo tako narejena dva nadstropja, police iz "aluminija", v katerih je voda in pesek. Jaz prižgem svečo in jo dam na zgornjo polico. Sveča se začne nagibat. jo popravim, se obrnem stran in sveča pade v vodo. Jo vzamem v roko in takrat mi ona, ki je bila zraven reče, da so zgornje police za žive, spodnje pa za mrtve.

Vem, da jih je kar nekaj, ki so neposredno izkusili smrt in se vrnili v življenje in upam, da bo imel kdo dovolj poguma, da bo o tem kaj napisal, čeprav je v knjigah res  veliko napisano.

Jaz sem imela pač te posrednje izkušnje, ki mi dokazujejo nekaj kar vem.  S smrtjo ni vsega konec, je začetek nečesa novega.

8)
Back to top

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

IP Logged

Moonlight
5

You are the master of
ure Body and  ure soul.

MEDVODE
Reply #17 - 01.10.2002 at 23:05:23

veronika wrote on 01.10.2002 at 10:57:16:
Čist neposredno izkušnjo nimam.

Vem, da jih je kar nekaj, ki so neposredno izkusili smrt in se vrnili v življenje in upam, da bo imel kdo dovolj poguma, da bo o tem kaj napisal, čeprav je v knjigah res  veliko napisano.

8)

Grin Smiley

Jaz tudi upam, da se bo našel nekdo, ki bi na glas spregovoril.......................
Back to top

Your soul has WINGS.

IP Logged

Pages: 1 2