Moonlight
5

You are the master of ure Body and ure soul.
MEDVODE
Lepe sanje, Matej, res...  In mislim ali pač vem, da si NEKAJ TAKEGA DANES DOSEGAL, samo zaradi tega ti ni bilo potrebno iti Skozi Francijo, ni ti bilo potrebno držati zemljevida v ROKi, le nakaj korakov si moral narediti v tej smeri, ki si jo IMEL pred seboj. Dejansko pa še bo sledilo presenečenje, kar pomeni, da boš UŽIVAL, to mi pomeni, vse, ker se je končala avtocesta- nek zaključek "ravnine", potem pa si se znašel v avtokampu, kjer si samo užival in to je TO. 
Dosegel boš USPEH, kmalu, bo viden, ti pa se tega zelo veseliš mar ne???!No, saj, vem... Morje, ki sem ti ga omenila, ti je dalo SKOMINE,  ali naredilo ??? , no ne vem, kaj je bolje.  Aha, razmišljal si O MORJU... ja ja!  , Ampak sanje so bile lepe, veš da! In ko si videl morje, kako je bilo...? Si ga videl ali samo čutil?  Itak.... NO, lej, moje sanje; Bila sem nekje na nekem hribčku , ja znova in sem malo gledala v dolino, kjer sem opazila, da je veliko snega, potem pa je sneg Izginil in vse je bilo zeleno, kot sredi pomladi... No, ti je jasno od kje sem to sanjala? ....
Ja, ja, ja, Triglav - vabi, "ŠUR", pa ne samo to - ČAKAM NA POMLAD, le kje mi HODI, sem mislila, da bo že v nedeljo, pa..  , eh, sem si jo sama naredila... V ponedeljek sem jo NAMERAVALA, in to je bilo DOVOLJ!  Lepe sanje nama želim še naprej, pa še VSEM VAM!  pozdravček Simona-simsi
|