Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 5 
(Read 24958 times)
gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Re: živeti od prane
Reply #30 - 06.08.2002 at 13:33:10

vse te fizično in matematično nemogoče stvari oldi so povezane med sabo, tko življenje od prane. kot energija iz prane, sej lepo piše da dobijo to energijo iz vakuuma.

o napravah ki niso del telesa pa sm napisu tm k je marjana pokazala, ker jih res ne rabmo mešat z našimi napravami ... telesi.
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Oldio
5

I love YaBB 1G - SP1!

Kranj
Reply #31 - 06.08.2002 at 13:43:00

Devi pisal: Nekaj tisoc od kje ti to?

Na prvem linku prvega posta na to temo piše:
Quote:
Nekateri na Vzhodu že tisočletja živijo od prane, v Incliji in Tibetu to ni nič nenavadnega. "trenutno živi od svetlobe okoli 20.000 ljudi.

Sem pomešal vzhod in USA - se zgodi
Back to top

Sreče ne more dati človeku ne država, ne partija, ne religija, samo ljudje imamo to moč.

IP Logged

ana
5
p

Kranj
Reply #32 - 06.08.2002 at 15:11:06

se oproščam, ker ne morem nehat: pred časom (mislim da letos pozimi in mislim da v Auri) sem brala intervju z enim pranojedcem. Rekel je, da leta in leta ni upal povedati svojim sodelavcem in ostalim, da on ne je. Danes potuje po svetu in ozavešča ljudi. Rekel je zanimivost: kljub temu, da že leta ni jedel, mora vsakih nekaj mesecev iti na odvajanje (meni je to pomenilo, da mora it kakat). Kar pomeni, da mu prebavni sistem vseeno nekaj predeluje in ima odpadek.

Grinmogoče so pa to tisti pajki in insekti, ki jih pohamsamo nevede v spanju? Grin
Back to top

Ljubezen ozdravlja vse - tiste, ki jo dajejo in tiste, ki jo prejemajo.

IP Logged

picola2
Guest

Reply #33 - 11.11.2002 at 01:33:26

Glih tko,kot ima koža odmrle celice,tako jih ima črevesje in nekej pač mora it ven,čeprav nč ne daš not.
Back to top

IP Logged

veronika
5

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno

Reply #34 - 11.11.2002 at 08:38:31

Zanimivo, da se je tule spet  "odprl" topic od prane. Ko ste o tem debatirali, mene še ni bilo zraven, mi je pa tema zelo zanimiva. Še posebej, ker če bi lahko, tudi sama ne bi nič jedla. Včasih se mi hrana prav upira. To se mi je pogosto dogajalo, ko sem bila noseča. Takrat sem jedla, samo da sem jedla. Nafilala sem si usta in hiter neki spila, da je šlo lažje dol.

Verjamem, da se da živeti od prane, ampak kaj pa ko je ženska noseča?

Jaz, če bi lahko, bi živela od nje, ampak nisem in ne verjame, da bom kdaj tako razvita, da bi mi to uspevalo.

Mi je pa tud zanimivo tisto, kar je Picola2 napisal in tud čist logično zveni.  Smiley
Back to top

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

IP Logged

BRUS-LI
5

sanje so več kot sanje...

jo
Reply #35 - 12.11.2002 at 13:31:30

mau sem preletu topic ......in upam da ni tega že kdo napisal......je bla ena knjiga v serbo-kroejščini pisana in je obravnavala rožce (Tajni život biljaka) in to da mamo en teglc u katerga zlivamo samo vodo ......una rožca pa dela kile in kile in naenkrat je u dnevki monstera z 10000000000 kg al pa fikus......al pa drevo samih življenj...........kaj torej dela kemijo iz enga vseskupi nč v nekaj kar ma težo????? zna to kdo razložit?.....je kdo bral knjigo???????

plp

brus-li
Back to top

Kar 1 neumen dobro naredi, 100 pametnih zlepa ne popravi...
BRUS-LI  
IP Logged

Io
4

Ljubljana
Reply #36 - 22.03.2003 at 01:38:09

To ne vem, sem pa slišala in to iz zaupljivih virov, da fizično življenje samo na prani ni mogoče.
Prana je hrana za duhovno telo, hrana pa za fizično, res pa je da je ne potrebuje prav veliko. Smiley

Ta ženska, iz Avstralije trdi svetu da živi od prane deset let .  Napisala je celo knjigo o tem. Žal pa je to ena njena obsesija, po dolgih obdobjih stradanja se nabaše s kilami čokolade, je hudo anoreksična in hodi na zdravljenje v Italijo. (Vir) Žal! 8)
Back to top

Sem kar sem...vem pa da sem del tebe
WWW WWW irenabartol  
IP Logged

tomi
5

Kaj pa če je vse RES???

MB
Reply #37 - 26.03.2003 at 16:56:05

Quote:
Ta ženska, iz Avstralije trdi svetu da živi od prane deset let .  Napisala je celo knjigo o tem. Žal pa je to ena njena obsesija, po dolgih obdobjih stradanja se nabaše s kilami čokolade, je hudo anoreksična in hodi na zdravljenje v Italijo. (Vir) Žal!  

To sem jaz tudi slišal, da so jo dobli, kako se baše s sendviči in čokolado  Grin

Zakaj potem nekdo od teh frajerjev, ki naj nič ne bi jedli ne gre tega naučit afriške otroke, ki umirajo ker ne jedo..
Saj sonca imajo več kot preveč tam, mogoče bi jim moral pač nekdo povedat da se da samo od tega živet  Wink

Po moje telo vseeno rabi vsaj minimalno materialnih snovi.. Je pa že znanstveno dokazano, da zmanjšanje vnosa hrane na totalni minimum izboljša zdravje in podaljša življenje..
Nekaj že je na tem...
Back to top

Pametni razpravljajo o idejah,&&povprečneži o dogodkih,&&omejeni pa o ljudeh. &&(Hyman Rickover)&&

IP Logged

stojchi
Ex Member

Reply #38 - 26.03.2003 at 18:10:01

Dragi moji,
kdo bi si mislil, da je toliko zanimanja za stardanje in basanje. Na pozitivkah je nekaj mojih komentarjev, kjer opisujem proces skozi katerega sem šel pred tremi leti.
Jasmuheen je moja osebna prijateljica in jo občudujem zaradi njene korajže. Imava tudi istega učitelja, Prem Rawat Maharajija na katerega sva oba ponosna, Sam še naprej prakticiram njegove tehnike, ona pa je stvari malo prekrojila po svoje.
Bistvo, dragi moji sploh ni v tem, ali človek je ali ne, temveč v njegovi jasnosti izražanja in Jasmuheen je v svojem izražanju še kako jasna. Wink
Da bi lahko bil jasen, moram imeti nekaj zaupanja vase, moram imeti določena osebna izkustva, drugače mlatim le prazno slamo. Embarrassed
Sam sem na to temo imel že kar nekaj predavanj po celi sloveniji in ljudje so bili v glavnem navdušeni, sam bog ve zakaj? Grin
verjetno ne zaradi tega, ker sem jim nakladal neke podatke. Angry
Skozi mnoge poste in sam sem jih imel na stotine sem si pozdravil razne bolezni, ki so se mi vlekle še iz otroštva.
Torej je post zdrava stvar. Shocked
moj nasvet: nikoli ne stradaj, vse počni izključno zaradi užitka  Grin
morda bom na pozitivkah napisal članek o mojih videnjih in izkustvih v zvezi s tem.
Preden bi se kdo od vas morda podal na to pot, naj si prebere moj najnovejši članek na pozitivkah zdravje in bolezen
http://www.gape.org/geeklog/public_html/article.php?story=20030324122504987
Počasi se daleč pride, revolucije na osebnem nivoju so samo pogrebi in nič drugega.
lp
Back to top

IP Logged

Io
4

Ljubljana
Reply #39 - 27.03.2003 at 17:25:52

S tem se strinjam, da je post zdrava stvar.
Samo zdaj ne vem Stojci, če ti zagovarjaš to trditev, da je življenje brez hrane mogoče.
Prosim, napiši mi kaj si sedaj s tem mislil: Smiley
Back to top

WWW WWW irenabartol  
IP Logged

Io
4

Ljubljana
Reply #40 - 27.03.2003 at 17:41:01

Ha, ha zdej sem malo brala za nazaj. Zelo smešno, ampak res!! Cheesy
Jaz pravim še enkrat isto, prana je za duhovno telo, hrana za fizično telo. Seveda v mejah.
Moj kanal prane  je odprt 100%, ampak še vedno jem.
To ne govorim zato da bi se kakorkoli hvalila, ampak samo zato, da veste, da je prana kozmična energija in meni osebno pomaga pri hitrejšem obnavljanju energij, ne mešam sebe z drugimi in za vzpostavitev boljše zveze z duhovnimi nivoji, in še in še... Wink
Back to top

WWW WWW irenabartol  
IP Logged

stojchi
Ex Member

Reply #41 - 27.03.2003 at 19:44:17

Draga Io,
poglej vse je v glavi.
Če se nisi nikoli postila težko verjameš, če ti rečem da te lakota spusti običajno po treh dneh, ali že prej,
če pa si sama šla skozi kak daljši post, potem veš,
da je to res. Grin
Naš hud problem je tudi to, da so nas starši preveč filali s hrano že od otroštva  ??? in nas strašili Cry, da če ne bomo jedli, ne bomo zrastli Angry, zaradi tega se podzavestno bojimo kaj bo če ne bomo jedli ???.
Prepogosti obroki in naenkrat preveč hrane so naši prezgodnji pogrebi. Tongue
Kako veliko moč imajo na nas naše misli navaja primer, ki se je zgodil na kitajskem, ko so na smrt obsojenemu povedali, da mu bodo spustili kri na nogi, dokler ne bo umrl.  Tongue
Privezali so ga na posteljo, tako da ni mogel videti svoje noge, ga malo urezali in pustili, da je po njegovi nogi počasi tekla topla voda. Obsojenec je umrl z vso krvjo popolnoma zdrav in to v času, ko bi mu resnično odtekla kri, če bi ga globlje zarezali.
Drug primer je, da se je nekdo po nesreči zaprl v izklopljen hladilnik v katerem je bila temperatura nad nič stopinj, pa vseno umrl s simptomi podhladitve, ker ni vedel, da je hladilnik izklopljen.

Popolnoma vse, je stvar zaupanja v samega sebe!

Jezus je rekel:"Če bi imeli zaupanja samo za gorčično zrno, bi rekli tej gori naj se premakne in ona bi se premaknila."
Popolnoma vseno mi je ali mi ti, ali kdorkoli verjame, sam sem se prepričal, da jaz sam ne živim od hrane.
Kljub temu, da sem bil veliko mesecev samo na zelo razredčenih pomarančnih sokovih nisem prav nič izgubil na teži. Osupljivo.
Sicer pa zate, to sploh ni važno, edino kar je važno zate in zame je samo to, da vsak zase narediva vse, da sva v svojem življenju čimbolj srečna.  Wink
Back to top

IP Logged

b5
4

not all shadows are cast
by light...
Medvode
Reply #42 - 28.03.2003 at 09:23:29

Pritrdil bi Tomi-ju in Io. Fizično telo pač ne more živeti izključno od prane. Potrebna je tudi konkretna hrana. Kar pa se posta  tiče; to da se postimo en, dva, tri dni mogoče en teden...   ... to še ne pomeni da živimo izključno od prane. Ja če imamo kanal za prano zelo odprt (100%) se nam potreba po fizični hrani zmanjša izključno od prane se pa ne da živeti (tu ni problem občutek lakote). Wink
Back to top

WWW WWW b5er_svn  
IP Logged

Io
4

Ljubljana
Reply #43 - 28.03.2003 at 16:32:10

Stojchi, ja kar si rekel za poste drži, tudi zelo dolgi posti so fajn, ti očistijo telo, bolezni,... Vem. Smiley

Ampak mene zanima, če mi lahko poveš ti, ker si pač edini, ki si primeren da te to vprašam ali živiš ti samo od prane, brez česarkoli drugega, in če koliko časa? Smiley

Kar si pa rekel, da nisi shujšal po dolgem postu, pa verjetno prej nisi imel prekomerne teže, a ne?! Wink

In res je pomenbno samo to v tem primeru, da sva oba zadovoljna pa srečna, jaaa! Cheesy
Back to top

WWW WWW irenabartol  
IP Logged

stojchi
Ex Member

Reply #44 - 28.03.2003 at 17:57:19

takole dragi moji,
ko sem šel na post sem imel skoraj devtdeset kil Shocked, zdaj pa jih imam že tri leta 70, Grin kako kilo gor, ali dol. V glavnem pijem pomarančni sok, kavo, čaj, uporabljam sladkor, včasih pojem kak jogurt, ali pa kak košček mehkega sira, pa ne zato, ker bi bil lačen.
Lahko pijem tudi samo vodo, ali pa sem brez nje celo nekaj dni, če mi tako paše.
Ne obremenjujem se s tem, ali človek lahko živi samo od prane, ali ne, važno mi je samo to, da se dobro počutim in da sem zadovoljen.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 4 5