Draga Io,
poglej vse je v glavi.
Če se nisi nikoli postila težko verjameš, če ti rečem da te lakota spusti običajno po treh dneh, ali že prej,
če pa si sama šla skozi kak daljši post, potem veš,
da je to res.

Naš hud problem je tudi to, da so nas starši preveč filali s hrano že od otroštva ??? in nas strašili

, da če ne bomo jedli, ne bomo zrastli

, zaradi tega se podzavestno bojimo kaj bo če ne bomo jedli ???.
Prepogosti obroki in naenkrat preveč hrane so naši prezgodnji pogrebi.

Kako veliko moč imajo na nas naše misli navaja primer, ki se je zgodil na kitajskem, ko so na smrt obsojenemu povedali, da mu bodo spustili kri na nogi, dokler ne bo umrl.

Privezali so ga na posteljo, tako da ni mogel videti svoje noge, ga malo urezali in pustili, da je po njegovi nogi počasi tekla topla voda. Obsojenec je umrl z vso krvjo popolnoma zdrav in to v času, ko bi mu resnično odtekla kri, če bi ga globlje zarezali.
Drug primer je, da se je nekdo po nesreči zaprl v izklopljen hladilnik v katerem je bila temperatura nad nič stopinj, pa vseno umrl s simptomi podhladitve, ker ni vedel, da je hladilnik izklopljen.
Popolnoma vse, je stvar zaupanja v samega sebe!
Jezus je rekel:"Če bi imeli zaupanja samo za gorčično zrno, bi rekli tej gori naj se premakne in ona bi se premaknila."
Popolnoma vseno mi je ali mi ti, ali kdorkoli verjame, sam sem se prepričal, da jaz sam ne živim od hrane.
Kljub temu, da sem bil veliko mesecev samo na zelo razredčenih pomarančnih sokovih nisem prav nič izgubil na teži. Osupljivo.
Sicer pa zate, to sploh ni važno, edino kar je važno zate in zame je samo to, da vsak zase narediva vse, da sva v svojem življenju čimbolj srečna.