ja, tale odgovor bo v drugo mal daljši, sam nima zdele časa, ker mi modem neki ne dela pa pišem na enmu x compjutru...
ok, taprvo preden greva v te stvari sam tole:
eno je to, da poskus znanstveno dojet delovanje droge od tega kateri receptorji se odprejo, do tega kako te snovi vplivajo na delovanje živčevja...
to je dobr vedt... da te ne mede z občutki...
sicer bova v nadaljevanju itak prišla do mejnih področji fizike, kjer bomo težko ločil te stvari sam na začetku vsaj...
pol se gre pa še v psiho...
ker si začela iskat v zvezi z intuicijo, sistemi, vzorci, psihihiranje, sesutjem sistema verjetja... ti bom tlele sedaj spisal dve stvari, ko si tam je treba vedt sam dvoje...
tko kot je men reku en šaman k sem take sprašval, to itak iščeš, to itak delaš morda lahko izmenjamo poglede.
bom napisal tudi to iskanje te lahko, da zanese v psihe v katerih jih mal pride normalnih sem...
predvsem je dobr vedt dvoje, kako se ustavi svet in greš nazaj iz bed filingov v normalno stanje, in kako sestaviš vse sisteme nazaj, sam tle je pa dobr vedt še kaj od fizike in možganov!
sam nimam časa, da bi spisal res dobr tole tle, pa bom rajš kdaj drugič, sem na DA enkrat naletu na modele k niso dojemal, je blo takrat mal preveč neumnosti pol rečenih, pa sem kar reku newer agein, da pišem od psihe in drog, če ni res časa!!!
sam tole xtc je stvar, ki te izredono poveže s folkom, padejo eni tabuji, dobiš lepe občutke, se človek lahko dokaj odpre, je dokaj uredu zadeva, čeprav sesuva ledvica in možgane nekak je ne priporočam sploh pa nekak ne nese tolk, da bi šel čez... ma pozitivne lastnosti, sam je zdravju dokaj škodljiva
no da ne bom pristranski nese ampak mal manj...
drugač si vrjetno prebrala castanedo, mckenno itd...
ta dva sta jedla tist kar res nese... oz kar sesuje vse

flow, ja sam mal od tega,...
je dotik s sabo in enostjo in tem, da res obvladš vse kar je in tem da res dojemaš to in narediš kar veš, da je prav in točno tako kot treba.
s flowom ma tud primož(iz tle gor) mal več izkušenj, k ga je preučeval v plesu, tam se kaže kot zlitje plesalca, ko te dvigne in obstajaš samo še ti...